Astrid Koorn

Groepsprogramma’s

Ontdek je innerlijke goud

Je gaat met dit programma een jaar lang op ontdekkingsreis om jouw innerlijke goud te ontdekken. Je leert o.a. je liefdesbewustzijn te vergroten, je persoonlijke balans te versterken, je eigenwaarde te vergroten, je zelfrespect te ontwikkelen, je eigenliefde te ontdekken, bewustzijnssprongen te maken en de liefde te vieren.

Meer informatie

Date Your Unconsciousness

Je gaat met dit programma een jaar lang op een innerlijke ontdekkingsreis om jouw onderbewuste te ontmoeten en je verborgen schatten in het licht te zetten. Je leert o.a. je bewustzijn te verhogen, je 7 intelligenties kennen en en te balanceren, je innerlijke waarnemer te activeren, hoe je je eigen bewustwordingsprocessen vorm kunt geven vanuit liefdesbewustzijn, hoe je bewustzijnssprongen maakt en nog veel meer, maar 'last bus not least' je leert de liefde te vieren.

Meer informatie

Leiderschapsprogramma: Liefdevol Leiderschap

In dit programma van Liefdevol Leiderschap ga je aan de slag met de basismodules van Liefdevol Leiderschap.

Meer informatie

De ontdekkingsreis van de 7 intelligenties

Je gaat met dit programma een jaar lang op ontdekkingsreis met de 7 intelligenties van Liefdevol Leiderschap. Je leert de 7 intelligenties kennen en toepassen om jouw versie van Liefdevol Leiderschap te manifesteren. Je gaat jouw persoonlijke en zakelijke leiderschap op een hoger plan brengen door al jouw intelligenties te ontdekken en te benutten.

Meer informatie

Retraite Liefdevol Leiderschap

Een week lang uitrusten, ontspannen en bezinnen in een natuurlijke omgeving en eens de tijd te nemen om vast te stellen waar je blij mee bent in je leven en waar je in wilt vernieuwen.

Meer informatie

MasterHeart Weekend Liefdevol Leiderschap

Drie dagen lang samen met gelijkgestemden je hartsbewustzijn verruimen en je trilling verhogen in een veilig en liefdevol gedragen groepsveld. Wat is jouw hartsverlangen dat jij wilt manifesteren?

Meer informatie
css.php