Astrid Koorn

Agenda

3 maart 2024 Online event De Hartbewustzijnsverhoger

Wil jij weten of Liefdevol Leiderschap iets voor jou is? Meld je dan aan voor dit laagdrempelige online event en doe mee vanuit je luie stoel.

Nieuwsgierig naar dit 3-uur durende online event? Je kunt al voor € 99,- mee doen aan dit sprankelende online event vol inspiratie.

Hier kun je meer lezen en je aanmelden

 

 

 

3 maart 2024 Jaarprogramma Ontdek je innerlijke goud

Dit is een jaarprogramma van Liefdevol Leiderschap dat ik 1x per jaar geef. Meld je dus op tijd aan, anders moet je een jaar wachten. Aan dit jaarprogramma kan iedereen meedoen, die zijn/haar innerlijke goud wil ontdekken en laten groeien. Je wilt liefde een centrale plaats in jezelf, jouw leven en werk geven. Waarom? Omdat je weet dat er niets krachtigers en uitdagender is dan liefde. Je wilt alle aspecten in jouw leven en je werk op een hoger plan brengen. Je wilt meer in balans komen in jezelf, je wilt meer zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkelen, je wilt jezelf (en hierdoor anderen) meer respecteren en je wilt meer eigenliefde ontwikkelen om jezelf dat leven te geven waar jij van droomt.

Klik hier voor meer info   

 

Van 6 tot 13 april 2024 Retraite Liefdevol Leiderschap

Soms kom je tot de conclusie dat je te weinig tijd hebt om te zijn, om tot jezelf te komen. Het is voortdurend heel erg druk en hierdoor ben je je onvoldoende bewust geweest waar je nu staat en wat je nu wilt. Het is tijd om even aan de rem te trekken en te bezinnen.

Sta jij op een kruispunt in je leven? Sta je voor belangrijke keuzes als het gaat over jouw levensgeluk, jouw zingevingsgevoel en jouw idee van voldoening halen uit wie je werkelijk bent? Maar kom je daar in alle hectiek onvoldoende aan toe? Dit is de manier om in korte tijd de antwoorden te krijgen voor je eigen toekomstpad. Geen tijd? De beste reden om prioriteit te geven en mee te gaan! 

Klik hier voor meer info   

 

6 juni 2024 Live event De Hartbewustzijnssprong

7 juli 2023 geef ik het live event De Bewustzijnssprong weer. Dit is een live event dat ik twee keer per jaar geef. Ben jij geïnspireerd door Liefdevol Leiderschap en wil jij eens aan den lijve ondervinden en ervaren wat dit met jou persoonlijk doet? Kom dan deze dag met ons meedoen. Ontmoet gelijkgestemden. Gun jezelf een dag om te bezinnen op jezelf en jouw leven. Meer weten?

Klik hier voor meer info en aanmelden

 

5, 6 en 7 juli 2024 MasterHeart Weekend

Drie dagen lang samen met gelijkgestemden je hartsverlangen onderzoeken in een veilig en liefdevol gedragen groepsveld.

Sta jij op een kruispunt in je leven? Sta je voor belangrijke keuzes als het gaat over jouw levensgeluk, jouw zingeving en jouw idee van voldoening en succes halen uit wie je werkelijk bent? Of heb je een hartsverlangen wat zich wil manifesteren? Wat het ook is, dit Master Your Heart weekend gaan we met gelijkgestemden op zoek naar verbinding en antwoorden, waar jouw hart sneller van gaat kloppen

Klik hier voor meer info

 

 

9 september 2024 NIEUW Jaarprogramma 

Dit jaarprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt!

 

 

 

23 september 2024 jaarprogramma: De ontdekkingsreis van de 7 intelligenties

Dit is een zeer exclusief jaarprogramma waar 8 mensen aan mee kunnen doen. Je bent op zoek naar een programma waar je je persoonlijk bewustzijn kunt ontwikkelen op strategisch en diepgaand niveau. Niet alleen als mens, maar ook als leider. En dat niet alleen, je wilt liefde een centrale plaats in jouw leven en werk geven. Waarom? Omdat je weet dat er niets krachtigers en uitdagender is dan liefde. Je gaat niet voor het gemiddelde en ook niet voor het gemakkelijke. Nee, jij wilt je maximale potentieel onderzoeken en benutten. Uiteraard in jouw persoonlijke leven, maar zeker ook om een liefdevol voorbeeld te zijn in deze wereld. Bewustzijn van je 7 ntelligenties is uiterste noodzaak om te ontwikkelen, wil je de liefde in jezelf onderzoeken en ervaren. Alleen als je je eigen bewustzijn hebt ontwikkeld, kun je bewust creëren met liefde en een liefdevol voorbeeld zijn in de rest van de wereld.

Klik hier voor meer info

 

19 januari 2025 Leiderschapsprogramma Liefdevol Leiderschap

Dit is een 6-maanden leiderschapsprogramma voor leiders en ondernemers, die zichzelf persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en vernieuwen. Je gaat leren om Liefdevol Leiderschap te ontwikkelen, waardoor je zicht krijgt op jouw persoonlijke ontwikkeling en waar je dus kunt vernieuwen. Zo kun je op basis van persoonlijke ontwikkeling het benodigde leiderschap en voorbeeldgedrag gaan vertonen en je levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces kunt optellen en vermenigvuldigen. De kracht van jouw voorbeeld WORDT DAN de sleutel!

Klik hier voor meer info

css.php