Astrid Koorn

Agenda

 

12 december 2022 Online event De Bewustzijnsverhoger

Wil jij weten of Liefdevol Leiderschap iets voor jou is? Meld je dan aan voor dit laagdrempelige online event en doe mee vanuit je luie stoel.

Nieuwsgierig naar dit 3-uur durende online event? Je kunt al voor € 99,- mee doen aan dit sprankelende online event vol inspiratie.

Hier kun je meer lezen en je aanmelden

 

 

10 januari 2023 om 20.00 uur gratis webinar Grow Your Love

Dit is je kans om deel te nemen aan een gloednieuw webinar. Dit webinar is voor iedereen, die zijn/ haar (eigen)liefde wil laten groeien. Voor de mensen die dit willen en hiermee resoneren, die kunnen zich aanmelden voor dit kosteloze gloednieuwe webinar Grow Your Love op dinsdag 22 november om 20.00 uur. 

Wil jij meer levensgeluk, meer voldoening en meer zingeving ervaren in je leven? En wil je dit doen met een groep mensen die ook meer liefde en bewustzijn willen ontwikkelen met jouw versie van Liefdevol Leiderschap? 

Ben jij iemand die in 2023 een ontdekkingsreis wil maken samen met gelijkgestemden? Met andere woorden wil jij meer liefde in je leven en alle aspecten van je leven op een hoger plan brengen. Dan ben jij degene waarnaar ik op zoek ben!

Meld je dan hier aan voor dit webinar

 

19 januari 2023 Leiderschapsprogramma Liefdevol Leiderschap

Dit is een 6-maanden leiderschapsprogramma voor leiders en ondernemers, die zichzelf persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en vernieuwen. Je gaat leren om Liefdevol Leiderschap te ontwikkelen, waardoor je zicht krijgt op jouw persoonlijke ontwikkeling en waar je dus kunt vernieuwen. Zo kun je op basis van persoonlijke ontwikkeling het benodigde leiderschap en voorbeeldgedrag gaan vertonen en je levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces kunt optellen en vermenigvuldigen. De kracht van jouw voorbeeld WORDT DAN de sleutel!

Klik hier voor meer info

 

25,26,27 februari 2023 MasterHeart Weekend

Drie dagen lang samen met gelijkgestemden je bewustzijn verdiepen en je trilling verhogen in een veilig en liefdevol gedragen groepsveld.

Sta jij op een kruispunt in je leven? Sta je voor belangrijke keuzes als het gaat over jouw levensgeluk, jouw zingeving en jouw idee van voldoening en succes halen uit wie je werkelijk bent? Of heb je een hartsverlangen wat zich wil manifesteren? Wat het ook is, dit Master Your Heart weekend gaan we met gelijkgestemden op zoek naar verbinding en antwoorden, waar jouw hart sneller van gaat kloppen!

Klik hier voor meer info

 

7 juli 2023 Live event De Bewustzijnssprong

7 juli 2023 geef ik het live event De Bewustzijnssprong weer. De deelnemers waren de vorige keer erg enthousiast en zelfs verbaasd over de resultaten. Meer weten?


Klik hier voor meer info en aanmelden

css.php