Astrid Koorn

MasterHeart Weekend


19, 20 en 21 mei 2023 

Drie dagen lang samen met gelijkgestemden je bewustzijn verdiepen en je trilling verhogen in een veilig en liefdevol gedragen groepsveld.

Sta jij op een kruispunt in je leven? Sta je voor belangrijke keuzes als het gaat over jouw levensgeluk, jouw zingeving en jouw idee van voldoening en succes halen uit wie je werkelijk bent? Of heb je een hartsverlangen wat zich wil manifesteren? Wat het ook is, dit Master Your Heart weekend gaan we met gelijkgestemden op zoek naar verbinding en antwoorden, waar jouw hart sneller van gaat kloppen!

Een cadeau aan jezelf

Speciaal voor mensen met hartewensen en hartvraagstukken (max. 6 personen per groep) organiseert Liefdevol Leiderschap deze MasterHeart voor het eerst. Velen van ons kennen wel een mastermind, maar dat is niet wat we doen bij Liefdevol Leiderschap. Dit programma staat al lang op mijn verlanglijstje om te gaan doen en nu gaat het er van komen. Deze keer zullen we op een heerlijke locatie in Nederland verblijven. 

Ervaring van een deelnemer die de retraite van Liefdevol Leiderschap heeft gedaan:

“Alleen het besluit al om mezelf de tijd en de investering te gunnen om eens echt de tijd nemen om te zijn, om duidelijk te krijgen waar ik op dit moment sta en wat mij tegenhoudt om te doen wat mij echt gelukkig maakt, wat ik het meest zinvol en waardevol vind om te doen en waar ik succesvol aan kan bijdragen in onze maatschappij, was voor mij een persoonlijke overwinning en een groot cadeau. En ik heb een aantal levens veranderende inzichten mogen krijgen, waardoor ik een antwoord kreeg op de essentie van vele persoonlijke ervaringen. Astrid, ik weet niet hoe je het doet, maar wel dat jij het laat gebeuren. Heel veel dank voor jouw versie van Liefdevol Leiderschap!”

Wellicht loop jij ook al een tijdje rond met hartewensen in jouw leven en organisatie. Of heb je behoefte om met gelijkgestemden met de belangrijkste dingen in je leven aan de slag te gaan. 

Ben jij ondernemer of leider:

 • Houd jij van avontuur en de magie van het leven?
 • Ben je je bewust van een aantal uitdagingen of hartsverlangen in je leven waar je stappen in wilt nemen?
 • Weet je dat je een onbegrensd potentieel hebt en ben je uitermate nieuwsgierig wat dat voor jou betekent?
 • Heb je behoefte aan een initiatief en omgeving waarin jij kunt sparren over jouw hartewensen?

Dan is deze masterheart van Liefdevol Leiderschap jouw kans! 

Wat houdt de masterheart Liefdevol Leiderschap nou in?

Dit is het allermooiste! Dat weet je niet en dat ga ik je niet vertellen ook. We laten de magie van het leven  en jouw versie van Liefdevol Leiderschap haar werk doen.

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Wat je in ieder geval bereikt met Liefdevol Leiderschap:

 • Je creëert meer eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect
 • Je ontwikkelt bewustzijn, waardoor je beseft wat echt belangrijk is in jouw leven
 • Je krijgt de moed om in je kracht te gaan staan en te manifesteren wat jij echt belangrijk vindt
 • Je inspireert anderen en wordt zelf geïnspireerd door levensgeluk, zingeving en voldoening, waardoor succes een logisch gevolg is.
 • Je gaat vernieuwen op basis van nieuwe inzichten, besluiten en gerelateerde acties

Hierdoor krijg je bijvoorbeeld het lef om de controle los te laten, even niets te doen, wonderen te laten ontstaan die het absolute verschil maken in het realiseren van uitdagingen, jouw hogere doel of levensmissie. Omdat jij kracht en liefde bent en uitstraalt vanuit innerlijk leiderschap en gelooft in wie jij werkelijk bent en ga je de juiste besluiten nemen en prioriteiten stellen gebaseerd op meer levensgeluk, meer persoonlijke en maatschappelijke zingeving en organisatiesucces.

Dit alles doordat je bent afgestemd op de stem van je hart en voorbeeldgedrag vertoont om anderen dit voorbeeld op hun eigen wijze te volgen.

De masterheart Liefdevol Leiderschap is een exclusief event gedurende drie dagen op een zeer inspirerende locatie. Je ervaart een diepgaande ontdekkingsreis met inzichten en bewustzijnssprongen, waardoor je de liefde in jezelf en dus van jouw persoonlijke leiderschap verder ontwikkelt.

 

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Exclusieve bonussen:

 1. Je krijgt gratis toegang tot het live event De Bewustzijnssprong (t.w.v. € 497,-) op 7 juli 2023: Tijdens deze dag ga je precies aan de slag met het nemen van jouw volgende bewustzijnssprong en je leert hoe je steeds sneller kunt ontwikkelen naar een hoger niveau.
 2. Lid van het exclusieve netwerk van Liefdevol Leiderschap: Je krijgt tijdens dit programma diepgaand contact met andere deelnemers, die elkaar duurzaam verder willen helpen. Tevens wordt je opgenomen als lid van de Liefdevol Leiderschap community, waarin mensen (ook die je nog niet kent) je via dit netwerk altijd verder willen helpen.
 3. 1 op 1 video-consult van 1 uur: hierin kun je alles bespreken wat jij tegenkomt tijdens jouw ontdekkingsreis.

Over Astrid Koorn

Ik ben creator en visiedrager van het gedachtegoed van Liefdevol Leiderschap. Voor mij is werken vanuit je zijn en bezieling altijd de basis van mijn levensgeluk, zingeving en voldoening geweest. De combinatie van persoonlijk leiderschap, duurzame bewustwording en aandacht voor spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling maakt mijn gedachtegoed uniek en onbetaalbaar. Mensen waarderen mijn spirituele energie toegepast in hele praktische resultaten in persoonlijk en zakelijk leiderschap. Ik combineer oude en nieuwe kennis en pas deze zoveel mogelijk toe op mensen, die een liefdevol voorbeeld willen zijn in deze wereld.

Mijn stijl kenmerkt zich door uniek, pragmatisch, authentiek, liefdevol , diepgaand, humoristisch en creatief leiderschap, waardoor je anders gaat geloven, denken en doen. Ik hou van levensveranderende inzichten en ervaringen, die de rest van je leven in je geheugen gegrift staan.

Vanaf mijn 20e ben ik duurzaam gaan investeren in bewustwording. Ik liep vast in mijn leven en wist absoluut niet hoe ik dit op kon lossen. Zo heb ik veel geluk gehad in het op mijn pad krijgen van hele ervaren en zuivere mentoren. Zij lieten mij zien dat ik de creator ben van mijn leven en hoe bewuster ik dat leven leef, hoe meer ik mijn droomleven hier op aarde kan manifesteren.

Al jong werd duidelijk dat ik een geboren, natuurlijk leider ben en zo kwam ik ook terecht in allerlei leidinggevende posities. Op een gegeven moment wilde ik vernieuwen en mijn meesterwerk manifesteren. Dat werd een hele ontdekkingsreis, die ik later Liefdevol Leiderschap ben gaan noemen. Ik werd jong geconfronteerd met aspecten van liefdeloosheid in mijn leven en begon naarmate ik bewuster werd, die liefdeloosheid om mij heen te herkennen. Door mijn eigen reis te gaan, heb ik vele liefdeloosheden in mezelf kunnen (h)erkennen en helen. Ik werd mij bewust dat ik hierdoor grip kreeg in mezelf en mijn leven en ook het vertrouwen kreeg dat ik mijn droomwensen kon uit laten komen.

Zo is het gedachtegoed Liefdevol Leiderschap ontstaan vanuit de hartewens om nieuwe liefdevolle leiders geboren te laten worden. Na 25 jaar gewerkt te hebben in verschillende leidinggevende posities aan allerlei soorten organisatieontwikkelingen kwamen de woorden Liefdevol Leiderschap over mijn lippen en ben ik mijn ontdekkingsreis gestart en heb ik al mijn kennis, wijsheid en ervaring geïntegreerd in mijn gedachtegoed en programma’s van Liefdevol Leiderschap.

Locatie

Deze MasterHeart zal plaatsvinden op een zeer inspirerende locatie in Nederland, die ik na aanmelding bekend zal maken. Deze retraite, je kamer, maaltijden, en verrassingen zijn inbegrepen in de prijs. Maar let wel op, er is plaats voor maximaal 6 personen. 

Inschrijving en aanmelding:

Deze MasterHeart zal plaatsvinden op 19,20 en 21 mei 2023 met maximaal 6 deelnemers, waardoor we de kwaliteit en individuele aandacht kunnen garanderen.

Let op: na aanmelding nodig ik je uit voor een persoonlijk gesprek. Dit is een telefonisch gesprek, waarin jij en ik gaan kijken wat jouw doelen zijn en of deze MasterHeart bij je past. 

Wacht hiermee niet te lang, want vol = vol.

 

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Misschien heb je eerst vragen over het programma. Of twijfel je of een groepsprogramma of individueel traject beter bij je past. Schroom niet om contact met mij op te nemen via deze link. Of bel met 06-42115766. Of meld je aan voor de bewustZIJNscan, dan bekijken we samen:

 • Wat jouw huidige uitdaging is
 • Wat je belemmert om dit te bewerkstelligen
 • Welke stappen jou kunnen helpen

Waardegarantie

Ik heb gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan programma’s waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat. Het geeft veel voldoening en energie om bezig te zijn met je levensgeluk, je maatschappelijke zingeving en voldoening halen uit wie je bent en wat je doet. Mocht dit bij jou niet het geval zijn, dan kun je gebruik maken van een unieke waardegarantie. Deze waardegarantie houdt in: als je na de eerste dag niet tevreden bent of twijfelt, meld dat dan direct aan mij. Je krijgt dan je volledige investering retour (minus het inschrijfgeld van € 349,- excl. BTW). Nogmaals, het is onbetaalbaar om tijd, geld en energie te investeren in geluk, zingeving en voldoening. Ik ben ervan overtuigd dat Liefdevol Leiderschap jou onvergetelijke kennis, ervaring en resultaten biedt. Dat is ook de reden dat ik je deze waardegarantie graag geef.

Laat je deze kans niet liggen?

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Op dit programma zijn de Algemene Voorwaarden van Koorn Business B.V. van toepassing.

 

css.php