Astrid Koorn

19 januari 2024 start dit exclusief 6 maanden leiderschapsprogramma voor leiders die Liefdevol Leiderschap willen ontwikkelen en die geluk, zingeving en succes willen optellen en vermenigvuldigen.

Ben jij ondernemer en of leider en herken jij dit?

 • Ben jij succesvol maar wil en kun je meer en wil je jouw maximale potentieel leren kennen?
 • Kom je tot de conclusie dat succes alleen niet meer voldoende is en dat je meer had kunnen en willen doen?
 • Raak je gefrustreerd dat je de vinger niet op de zere plek kunt leggen, waardoor je niet in staat blijkt om te vernieuwen, wat een nadelige weerslag heeft op jezelf, jouw leiderschap, je team en je organisatie?
 • Voel je je zo naakt in jouw ambitie en zoektocht, dat je moeite hebt om ‘gelijkgestemden die je vertrouwt’ te vinden, zodat je je visie, ideeën en worstelingen niet durft te delen?
 • Ervaar je belemmeringen om persoonlijke leiderschap en voorbeeldgedrag te vertonen, waardoor jij en je team niet komen tot zinvolle en duurzame vernieuwing en zowel jij als je organisatie stagneren om jullie maximale potentieel te bereiken en benutten ?
 • Worstel jij met gedachten, gedrag of gevoelens van onzekerheid of jij dit wel kunt, waardoor je behoefte hebt aan persoonlijke inzichten en meer bewustzijn, zodat je je leiderschap kunt ontwikkelen naar Liefdevol Leiderschap?

Wil jij ook?

 • Wil jij jouw richting helder krijgen in je leven en jouw hogere doel of levensmissie?
 • Heb je een verlangen om steeds meer te zijn wie je werkelijk bent en hieraan trouw te blijven?
 • Je unieke en maximale potentieel van jezelf, je mensen en je organisatie benutten?
 • Levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces optellen en vermenigvuldigen?
 • Voorbeeldgedrag tonen van een liefdevolle, authentieke en krachtige leider?

Dan is het 6 maanden leiderschapsprogramma Liefdevol Leiderschap echt iets voor jou!

Je gaat leren om Liefdevol Leiderschap te ontwikkelen, waardoor je gaat vernieuwen. Zodat je op basis van persoonlijke ontwikkeling het benodigde leiderschap en voorbeeldgedrag gaat vertonen. En je levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces kunt optellen en vermenigvuldigen. De kracht van jouw voorbeeld WORDT DAN de sleutel naar levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces

Als jij werkt vanuit jouw kracht en al je intelligenties werken samen en worden gebundeld in je hart, dan benut je je OPTIMALE potentieel en ben je het juiste voorbeeld. Je gaat dingen anders en beter aanpakken, krijgt mogelijk zelfs zicht op je hogere doel of levensmissie. Als dit geluk jou ten deel valt, zul je je met hart en ziel committeren aan dit hogere doel of levensmissie. Je ervaart hierdoor een diep gevoel van levensgeluk. Tevens lever je jouw unieke bijdrage en voorbeeld om deze wereld mooier te maken. Deze combinatie is zo sterk dat je succes (nog) groter zal zijn dan wat je tot nu toe gekend hebt. 

En wat voor jou geldt, geldt ook voor alle mensen die betrokken zijn bij het realiseren van jouw missie. Leiders die dit voorbeeld geven, raken mensen in hun hart en creëren hierdoor collectief leiderschap, zodat mensen hun maximale potentieel gaan benutten en meehelpen om dit hogere doel of levensmissie te realiseren. 

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Wat bereik je met Liefdevol Leiderschap:

 • Je creëert meer eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect
 • Je ontwikkelt bewustzijn die je helpt een voorbeeld te stellen van authentiek en liefdevol leiderschap
 • Je krijgt de moed om in je kracht te gaan staan
 • Je inspireert anderen en wordt zelf geïnspireerd door levensgeluk, zingeving en succes
 • Je krijgt de basis aangereikt betreffende al je intelligenties, scheppingswetmatigheden, de gulden snede energie en synchroniciteit.

Hierdoor krijg je bijvoorbeeld het lef om de conventionele controle los te laten, even niets te doen, wonderen te laten ontstaan die het absolute verschil maken in het realiseren van jouw hogere doel of levensmissie. Omdat jij kracht en liefde bent en uitstraalt vanuit innerlijk leiderschap en gelooft in je ‘hogere’ missie ga je de juiste besluiten nemen en prioriteiten stellen gebaseerd op meer levensgeluk, meer persoonlijke en maatschappelijke zingeving en organisatiesucces.

Dit alles doordat je bent afgestemd op de stem van je ziel en voorbeeldgedrag vertoont ZODAT anderen dit voorbeeld op hun eigen wijze GAAN volgen.

Wil jij dit ook? Meld je dan aan voor het leiderschapsprogramma Liefdevol Leiderschap

Liefdevol Leiderschap is een exclusief leiderschapsprogramma van 6 maanden. Je ervaart een diepgaande ontdekkingsreis met inzichten en bewustzijnssprongen, waardoor je de kracht van jouw leiderschap ontwikkelt.

In het Liefdevol Leiderschap programma leer je het volgende:

 • Je leert wat liefdevol leiderschap inhoudt. hoe je levensgeluk, zingeving en voldoening kunt optellen en vermenigvuldigen. En een positieve bijdrage levert aan een liefdevolle samenleving.
 • Je ontwikkelt bewustzijn in al jouw intelligenties en hoe je adviezen kunt optellen en vermenigvuldigen in je hart om duurzame en bevredigende besluiten te nemen.
 • Je ontdekt welke overtuigingen je belemmeren te onderzoeken op waarheid en hierover nieuwe besluiten te nemen, waardoor de kwaliteit van je voorbeeldgedrag krachtiger wordt
 • Je krijgt duidelijk hoe je met meer bewustzijn en liefdevol leiderschap harten raakt en opent
 • Je ontdekt hoe je het geheim van collectief leiderschap kunt toepassen, zodat je een gezamenlijk gedragen, maatschappelijk verantwoorde visie realiseert.
 • Je krijgt bewustzijn over wat je hartintelligentie als extra toegevoegde waarde heeft, waardoor mensen ‘als vanzelf’ gaan toevoegen aan de realisatie van je ‘hogere’ doel of levensmissie.
 • Je experimenteert met het loslaten van controle, zodat je je angsten en onzekerheid overwint en hierdoor meer eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect ontwikkelt.
 • Je leert hoe je de kracht van het universum kunt inzetten, zodat ook jij een bewuste creator kunt worden.
 • Je voelt je blij met jouw ontdekkingsreis, waarin je ruimte creëert om te ontwikkelen en te experimenteren met Liefdevol Leiderschap.
 • Je wordt je bewust wat de rol is van een echte leider, zodat je gaat zien dat Leiderschap veel meer gaat over ZIJN dan DOEN. Waardoor de kracht van jouw voorbeeld volledig zichtbaar en reproduceerbaar wordt.

Dia1

Het Liefdevol Leiderschap programma omvat 6 modules die je helpen:

 • Module 1: Waar sta ik als persoon en leider?

In de eerste module ga je een doelen- en actieplan opstellen, waarin de volgende vragen beantwoord worden. Waar sta ik als het gaat om mijn levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces? Welke richting wil ik bepalen? Wat zijn mijn levenswaarden en -prioriteiten? Wat zijn mijn top 3 uitdagingen (lees ook: VERLANGENS) en welke uitdaging wil ik als eerste oplossen?

 • Module 2: Hoe ontwikkel ik vanuit persoonlijke balans?

In de 2e module ga je leren wat de basis is van creatie en vernieuwing. Hier is persoonlijke balans voor nodig. We gaan aan de slag met de vraag: waar ligt mijn kracht, kwaliteiten en uitdagingen? En hoe vind en houd ik mijn balans? Hoe creëer ik de meest constructieve basis in mijn leven vanuit hart-gedragen bewustzijn?

 • Module 3: Hoe ontwikkel ik mijn zelfkennis? 

In de 3e module leer je wat de 7 leiderschapsintelligenties zijn ? Welke leiderschapsintelligenties heb ik ontwikkeld en welke minder of niet? Met welke intelligenties werk ik het meest? Heb ik een evenwichtige balans tussen hoofd, hart en gevoel? Welke inzichten vergroten mijn bewustzijn? Welke beloftes wil ik mezelf doen? Welke acties rechtvaardigen deze inzichten en beloftes?

 • Module 4: Hoe wordt ik een bewuste creator?

In de 4e module vergroot je je bewustzijn met de werking van de 7 universele wetmatigheden? Welk leiderschap vertegenwoordig ik en manifesteer ik in de buitenwereld? Wat probeer je te manifesteren, en waarom lukt dit nog niet? Wat vertelt dit jouover de kwaliteit van jouw leiderschap? Wat zou je willen toevoegen aan de kwaliteit van jouw leiderschap? Hoe vertaal je dit in een concreet besluit met gerelateerde acties?

 • Module 5: Hoe leid ik mezelf vanuit liefde?

In de 5e module ga je leren wat de basis is van hartintelligentie en hoe je op basis van hart-gedragen bewustzijn  kunt creëren. We gaan in deze module de vorige 4 modules (NA EVALUEREN) toepassen op basis van jouw top 3 uitdagingen. Welke nieuwe inzichten heb ik opgedaan? Welke besluiten wil ik op basis hiervan nemen? Welke gerelateerde acties horen hierbij?

 • Module 6: Welke leiderschapsprincipes zullen leiden naar collectief leiderschap?

Hoe ontstaat collectief leiderschap? Welk voorbeeld en leiderschap is benodigd om collectief leiderschap bewust te creëren? Kies 1 organisatieontwikkeling in jouw organisatie, waarin je met dit nieuwe gedrag gaat oefenen en experimenteren. Wat zijn de 11 principes van Liefdevol Leiderschap? Welke principes pas ik al toe? Wat zijn hiervan de resultaten? Welke principes pas ik nog onvoldoende of niet toe? Welk principe past op dit moment het beste bij het realiseren van mijn uitdaging of verlangen?

Het Liefdevol Leiderschap programma omvat de volgende onderdelen:

 • Voorbereidende artikelen met opdrachten: Gedurende het programma ontvang je voor elke masterclass voorbereidende artikelen en opdrachten, zodat je goed voorbereid deelneemt aan de masterclasses en coaching sessies en daarmee resultaten haalt die jij zinvol vindt en waar jij gelukkig van wordt.
 • Digitaal reflectieverslag: Dit verslag stelt je in staat om wekelijks alles te verwoorden wat jij tegen jezelf hebt te vertellen. Al je gedachten, gevoelens, emoties, voortgang, etc. schrijf je hierin op. Deze informatie is de voeding voor je doelen, acties en besluiten die hieruit voortvloeien. Tevens maakt het je bewust van de voortgang die je boekt. Wat je voorheen moeilijk vond, ervaar je nu niet meer. Het verslag is tijdens dit programma zeer waardevol, aangezien je hierin je hart uitstort. Na dit programma zul je dit verslag koesteren en tovert het lezen een glimlach op je gezicht en misschien af en toe ook een traan.
 • 6 live Masterclasses: In de 4 exclusieve masterclasses ga je met andere deelnemers de opgedane kennis toepassen. Je krijgt intensieve training en coaching van mij. De resultaten van elke module zijn de start voor de vervolgmodule en zo ontwikkelen we maand na maand zelfkennis en bewustzijn over jouw (persoonlijk) leiderschap, waardoor je tot essentiële inzichten en besluiten komt betreffende jouw levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces.
 • 3 individuele coaching gesprekken: In deze individuele sessies met mij is er volop ruimte voor inbreng van persoonlijke vraagstukken in relatie tot het bereiken van jouw persoonlijke doel. Ik help je om je angst te trotseren en toch die moeilijke stappen GAAT nemen om jouw (persoonlijk) leiderschap op een hoger plan te brengen. Het is cruciaal om je angsten te overwinnen en deze sessies helpen je enorm inzicht te krijgen om te doen waar jij wilt zijn.
 • 4 telefonische mastermindsessies: Tijdens deze telefonische groepssessies ga je dieper in op je vraagstukken. Je krijgt persoonlijk antwoord op je vragen en er is gelegenheid voor persoonlijke coaching en tips, zodat je wordt geholpen bij het zetten van de volgende stap en in staat zult zijn je kennis toe te passen.
 • Wekelijkse rapportage: Je digitale reflectieverslag en doel, actie- en besluitenlijst zijn voor ons beiden de input om te weten waar je staat en waarom en wat je graag wilt doen. We hebben beiden duidelijkheid over waar je floreert, stagneert of blokkeert en dit zorgt er voor dat we zeer effectieve gesprekken kunnen hebben met feedback die klopt en dus effectief is.
 • Werkboeken: Praktische werkboeken met kennis en oefeningen, die je altijd kunt naslaan om het geleerde na te lezen en weer kunt toepassen.
 • Buddycoach: Je kunt optioneel gedurende dit programma een deelnemer uit de groep kiezen als sparringpartner, die je uitdaagt, inspireert en aanmoedigt. 

Exclusieve bonussen:

 1. Je krijgt gratis toegang tot De Bewustzijnssprong op 15 april 2022 (t.w.v. € 495,-): Tijdens deze dag ga je precies aan de slag met het nemen van jouw volgende bewustzijnssprong en je leert hoe je steeds sneller kunt ontwikkelen naar een hoger niveau.
 2. Gedurende dit programma krijg je gratis toegang tot het online programma: persoonlijke balans in leven en werk (t.w.v. € 369,-) bestaande uit 6 online trainingen waarin je gaat leren hoe je jouw persoonlijke balans kunt creëren en behouden. 
 3. Na dit programma krijg je nog 1 extra video-consult (t.w.v. € 99,-), waar je gebruik van mag maken wanneer jij dit wilt.
 4. Lid van het exclusieve netwerk van Liefdevol Leiderschap: Je krijgt tijdens dit programma diepgaand contact met andere deelnemers, die elkaar duurzaam verder willen helpen. Tevens wordt je opgenomen als lid van de Liefdevol Leiderschap community, waarin mensen (ook die je nog niet kent) je via dit netwerk altijd verder willen helpen.
 5. Emergency coaching: Persoonlijke telefonische coaching van mij op zeer urgente vraagstukken waar je tussentijds eventueel tegenaan loopt. Hiervan kun je onbeperkt gebruik maken.

Over Astrid Koorn

Ik ben oprichter en visiedrager van het gedachtegoed van Liefdevol Leiderschap. Voor mij is werken vanuit je zijn en bezieling altijd de basis van mijn levensgeluk, zingeving en voldoening geweest. De combinatie van persoonlijk leiderschap, duurzame bewustwording en aandacht voor spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling maakt mijn gedachtegoed uniek en onbetaalbaar. Mensen waarderen mijn spirituele energie toegepast in hele praktische resultaten in persoonlijk en zakelijk leiderschap. Ik combineer oude en nieuwe kennis en pas deze zoveel mogelijk toe op mensen, die een liefdevol voorbeeld willen zijn in deze wereld.

Mijn stijl kenmerkt zich door uniek, pragmatisch, authentiek, liefdevol , diepgaand, humoristisch en creatief leiderschap, waardoor je anders gaat geloven, denken en doen. Ik hou van levensveranderende inzichten en ervaringen, die de rest van je leven in je geheugen gegrift staan.

Vanaf mijn 20e ben ik duurzaam gaan investeren in bewustwording. Ik liep vast in mijn leven en wist absoluut niet hoe ik dit op kon lossen. Zo heb ik veel geluk gehad in het op mijn pad krijgen van hele ervaren en zuivere mentoren. Zij lieten mij zien dat ik de creator ben van mijn leven en hoe bewuster ik dat leven leef, hoe meer ik mijn droomleven hier op aarde kan manifesteren.

Al jong werd duidelijk dat ik een geboren, natuurlijk leider ben en zo kwam ik ook terecht in allerlei leidinggevende posities. Op een gegeven moment wilde ik vernieuwen en mijn meesterwerk manifesteren. Dat werd een hele ontdekkingsreis, die ik later Liefdevol Leiderschap ben gaan noemen. Ik werd jong geconfronteerd met aspecten van liefdeloosheid in mijn leven en begon naarmate ik bewuster werd, die liefdeloosheid om mij heen te herkennen. Door mijn eigen reis te gaan, heb ik vele liefdeloosheden in mezelf kunnen (h)erkennen en helen. Ik werd mij bewust dat ik hierdoor grip kreeg in mezelf en mijn leven en ook het vertrouwen kreeg dat ik mijn droomwensen kon uit laten komen.

Zo is het gedachtegoed Liefdevol Leiderschap ontstaan vanuit de hartewens om nieuwe liefdevolle leiders geboren te laten worden. 8 jaar geleden kwamen de woorden Liefdevol Leiderschap over mijn lippen en ben ik mijn ontdekkingsreis gestart en heb ik al mijn kennis, wijsheid en ervaring geïntegreerd in mijn gedachtegoed en programma’s van Liefdevol Leiderschap.

Inschrijving en aanmelding:

Dit leiderschapsprogramma start op 19 januari 2023 met maximaal 8 deelnemers, waardoor individuele aandacht gegarandeerd is, met de eerste live Masterclass.

Let op: na aanmelding nodig ik je uit voor een persoonlijk gesprek. Dit is een telefonisch gesprek, waarin jij en ik gaan kijken wat jouw doelen zijn en of dit programma bij je past.

Wacht hiermee niet te lang, want vol = vol.

Ja, ik wil mij aanmelden

Misschien heb je eerst vragen over het programma. Of twijfel je of een groepsprogramma of individueel traject beter bij je past. Schroom niet om contact met mij op te nemen via deze link. Of bel met 06-42115766.

                     Of meld je aan voor de bewustZIJNscan, dan bekijken we samen:

 • Wat jouw huidige uitdaging is
 • Wat je belemmert om dit te bewerkstelligen
 • Welke stappen jou kunnen helpen

Succesgarantie

Ik heb gemerkt dat veel leiders en ondernemers behoefte hebben aan programma’s waarin persoonlijke en zakelijke vernieuwing centraal staat. Het geeft veel voldoening en energie om bezig te zijn met je levensgeluk, je maatschappelijke zingeving en je organisatiesucces. Mocht dit bij jou niet het geval zijn, dan kun je gebruik maken van een unieke succesgarantie. Deze succesgarantie houdt in: als je na de eerste Masterclass niet tevreden bent of twijfelt, meld dat dan na afloop binnen 24 uur via de email. Je krijgt dan je volledige investering retour (minus het inschrijfgeld van € 449,- excl. BTW). Nogmaals, het is onbetaalbaar om tijd, geld en energie te investeren in geluk, zingeving en succes. Ik ben ervan overtuigd dat Liefdevol Leiderschap jou onvergetelijke kennis, ervaring en resultaten biedt. Dat is ook de reden dat ik je deze succesgarantie graag geef.

Laat je deze kans niet liggen?

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Op dit programma zijn de Algemene Voorwaarden van Koorn Business B.V. van toepassing.

 

css.php