Astrid Koorn

Over Astrid

Wil je meer weten over mij en mijn ontdekkingsreis?

Eigenlijk heeft mijn droom zich in de jaren gevormd. En het begon eigenlijk al heel vroeg in mijn leven wanneer mijn moeder zei: alles wat jij wilt doen, is mogelijk. Maar dan moet je het wel echt willen. En zo groeide ik dus op. Alles is mogelijk, je moet het alleen echt willen. Wil je meer achtergrondinformatie lezen over mij en mijn ontdekkingsreis, dan kun je dit stukje biografie lezen in de volgende link.

Lees verder

Ik ben sinds 2006 werkzaam met mijn eigen organisatie, genaamd Koorn Business B.V. Eerst als veranderkundige en dit is later getransformeerd naar Liefdevol Leiderschap. Tijdens mijn carrière in loondienst heb ik ruime ervaring opgedaan met grote organisatieontwikkelingen zowel als leidinggevende als medewerker bij nationale en internationale organisaties. Ik werkte vooral samen met veel verschillende mensen, directeuren en managers aan succesvolle organisatieontwikkelingen, waarin ik mijn honger naar avontuur en mijn volle potentieel kon ontwikkelen en benutten (over deze avonturen kun je hier lezen in mijn artikelen).

Toen begon er in 2013 iets te knagen……wat mis ik bij mezelf, mensen, ons leiderschap, onze organisaties en in onze samenleving? Om deze vraag te beantwoorden, heb ik wel even gedaan. Ik kon het niet in 1 woord vatten, maar ik voelde het wel. Ik wist wel waar het over ging, maar ik kon het niet in woorden uitdrukken. Toen ben ik mijn ontdekkingsreis gestart en op een gegeven moment wist ik het. Wij zijn liefdeswezens, maar de liefde is in vele mensen verborgen onder van alles wat niet bij ons hoort. We zijn hierdoor uit balans geraakt. Het is een groot bewustwordingsproces, die start bij onze eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect om zo ons liefdesbewustzijn te ontwikkelen. Te worden wie wij werkelijk zijn. Dan kunnen we co-creeren op basis van gelijkwaardigheid en een voorbeeld zijn voor anderen.

En zo transformeerde ik en Koorn Business in 2013 naar mijn nieuwetijdsorganisatie Liefdevol Leiderschap. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen, maar zeker ook leiders en ondernemers te leren hoe ze liefdevol leiderschap kunnen ontwikkelen. Ik bedoel hier dus allerlei soorten mensen en ook allerlei soorten leiders. Hierdoor zullen wij weer in balans komen en ons bewust worden van onze eigenwaarde, onze eigenliefde en ons zelfrespect. En dit zal leiden naar mensen, die hun grootste dromen gaan realiseren en levensgeluk, maatschappelijke zingeving, voldoening en organisatiesucces leren optellen en vermenigvuldigen. Als je Liefdevol Leiderschap doorvertaalt naar de leiders in deze wereld, welk effect zal dit dan hebben op organisaties, ondernemingen en regeringen? Mijn hart zegt dat de wereld staat te springen om liefdevolle mensen en leiders, die een voorbeeld durven stellen op basis van eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect – en dus liefdesbewustzijn.

Is dit bewustwordingsproces gemakkelijk? Nee! Waarom zou je het dan willen? Nou dat zal ik je vertellen. Liefde creëert en liefdeloosheid vernietigt. Van vernietiging worden de meeste van ons niet blij. Van creatie wel! Je zult je bewust worden waar jij nog in je eigen leven liefdeloosheden bij je draagt. Deze liefdeloosheden ga je helen in jezelf en gaandeweg ga je het meest betekenisvolle en liefdevolle leven leiden, waarvan je het bestaan niet wist. Je zult net als ik de smaak te pakken krijgen als je deze weg gaat. Je gaat ervaren dat jij een creator bent in jouw leven en dat hierin dus alles mogelijk is. En hoe meer je liefdesbewustzijn zich zal ontwikkelen hoe meer jij ook een voorbeeld zult zijn op weg naar je eigen meesterschap. En zo creëren we samen een waterkringeffect van liefde, die zal leiden naar collectief Liefdevol Leiderschap op weg naar een gebalanceerde en liefdevolle samenleving.

Word jij hier enthousiast van? Roep jouw hart nu keihard: “dat wil ik ook!” En vraag je je af waar je kunt beginnen om Liefdevol Leiderschap te ontwikkelen? Ik post dagelijks inspirerende spreuken en schrijf artikelen over LiefdevolLleiderschap, zodat je uitgenodigd wordt om jouw versie van Liefdevol Leiderschap te gaan manifesteren. Zo kun je nu al direct het eBook 10 toptips om Liefdevol Leiderschap te manifesteren hier downloaden en dan krijg je vervolgens ook de nieuwsbrief naar je toe gestuurd. Als je meer wilt kun je maandelijks deelnemen aan het online event De Bewustzijnsverhoger of je aanmelden voor een 1 op 1 video-consult met mij genaamd de Bewustzijnscan. Wil je weten welke andere programma’s Liefdevol Leiderschap biedt, dan kun je het beste hier verder lezen.


astridAstrid is voor haar studie European Business Administration afgestudeerd aan the University of Wolverhampton.
Zij is zich vervolgens gaan specialiseren in organisatieontwikkeling aan de Business Universiteit Nyenrode. Zij is tevens gecertificeerd als train the trainer kernkwadranten van Daniel Ofman. Astrid is van nature vooral een autodidact en heeft dit vak gekozen om zichzelf op diverse terreinen te blijven uitdagen en zichzelf duurzaam te ontwikkelen. Zo heeft zij onder andere vanwege haar persoonlijke interesse betreffende energieleer de studie Klassieke Chinese Geneeskunde bij de Academie Qing Bai gevolgd. De afgelopen jaren heeft zij zich volledig bezig gehouden met het doorgronden van de heilige geometrie en liefdesbewustZIJN in persoonlijk en zakelijk leiderschap. Al deze kennis en expertise wil ze graag delen met mensen en ambitieuze leiders en ondernemers, die een liefdevol voorbeeld willen zijn in deze wereld.

css.php