Astrid Koorn

Jeanette van der Linden over haar leiderschapsretraite Liefdevol Leiderschap

Geschreven door Astrid Koorn

In mijn 6-maanden VIP Coaching De Gulden Progressie (zie mijn vorige recensie) had ik al grote bewustzijnssprongen gemaakt. Ik had nooit verwacht tijdens deze leiderschapsretraite nog eens zulke sprongen in 1 week tijd te maken. Ik was sprakeloos. Het was heel intensief. Ik kreeg tijdens allerlei verschillende activiteiten zoveel liefde, vertrouwen en rust, dat ik hierdoor echt grote inzichten kreeg. Die ik ‘als vanzelf’ dezelfde week nog in praktijk kon brengen. Daarbij was het zo’n fijne week in een natuurhuisje middenin het bos met allerlei afwisselende activiteiten dat het de ideale locatie ook was om tot deze resultaten te komen. 

Het allermooiste was dat ik tijdens deze week zoveel zaken duidelijk kreeg aangereikt vanuit mijn onderbewuste, dat ik hele belangrijke onderdelen en gebeurtenissen uit mijn leven een plek kon geven. Ik kon mezelf hierin accepteren en nieuwe keuzes maken. Keuzes die veel meer passen bij wie ik werkelijk ben. Ik geloof nu ook veel meer in mezelf waar ik voorheen mezelf klein hield. Ik ben tot veel meer in staat dan ik ooit gedacht had door structureel en duurzaam te werken aan mijn eigenliefde, mijn eigenwaarden en mijn zelfrespect. Maar het komt je niet aanwaaien. Dat zeg ik er ook heel eerlijk bij. Je moet honger hebben naar je eigen waarheid. 

De trajecten van Liefdevol Leiderschap zijn intensief, levensveranderend en resulteren in hele persoonlijke ervaringen in alle aspecten van het leven, maar vooral in jou en jouw leven. Het is voor veel mensen lastig om voor de camera deze persoonlijke ervaringen te delen en inzicht te geven wat echt belangrijk is in hun leven en hoe ze hierin functioneren. Jeanette was bereid om over haar 6-maanden traject De Gulden Progressie iets te vertellen en waarom ze ook nog meegaat met de leiderschapsretraite. 


Jouw reactie op Jeanette van der Linden over haar leiderschapsretraite Liefdevol Leiderschap

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php