Astrid Koorn

23 september 2023 start het jaarprogramma: De ontdekkingsreis van de 7 intelligenties

Dit is een zeer exclusief jaarprogramma waar 8 mensen aan mee kunnen doen. Je bent op zoek naar een programma waar je je persoonlijk bewustzijn kunt ontwikkelen op strategisch en diepgaand niveau. Niet alleen als mens, maar ook als leider. En dat niet alleen, je wilt liefde een centrale plaats in jouw leven en werk geven. Waarom? Omdat je weet dat er niets krachtigers en uitdagender is dan liefde. Je gaat niet voor het gemiddelde en ook niet voor het gemakkelijke. Nee, jij wilt je maximale potentieel onderzoeken en benutten. Uiteraard in jouw persoonlijke leven, maar zeker ook om een liefdevol voorbeeld te zijn in deze wereld. Bewustzijn van je 7 intelligenties is uiterste noodzaak om te ontwikkelen, wil je de liefde in jezelf onderzoeken en ervaren. Alleen als je je eigen bewustzijn hebt ontwikkeld, kun je bewust creëren met liefde en een liefdevol voorbeeld zijn in de rest van de wereld.

Herken jij jezelf in het volgende:

Heb jij een groot verlangen om liefde een centrale plek in jouw leven en werk te geven? Ben jij succesvol maar wil en kun je meer en wil je jouw unieke en maximale potentieel leren kennen en benutten? Kom je tot de conclusie dat succes alleen niet meer voldoende is, en dat als je zo doorgaat je meer had kunnen en willen doen dan je tot nu toe hebt gedaan? Wil je liefde een welverdiende plek geven in jouw leven en organisatie, maar weet je eerlijk gezegd niet waar je moet beginnen? Weet je ergens diep van binnen dat Liefdevol Leiderschap je inzichten zal geven die je zullen leiden naar jouw combinatie van geluk, zingeving en succes? Voel je je zo naakt in jouw ambitie en zoektocht, waardoor je moeite hebt om ‘gelijkgestemden die je vertrouwt’ te vinden, zodat je je visie, ideeën en worstelingen niet durft te delen? Worstel jij met gedachten, gedrag of gevoelens van onzekerheid of jij dit wel kunt, waardoor je behoefte hebt aan persoonlijke inzichten en meer bewustzijn, zodat je je leiderschap kunt ontwikkelen naar Liefdevol Leiderschap?

Wil jij ook?

 • Wil jij een onweerstaanbaar leider worden en (jezelf) leiden vanuit hart-gedragen bewust-ZIJN?
 • Heb je een verlangen om steeds meer te zijn wie je werkelijk bent en hieraan trouw te blijven?
 • Je maximale potentieel van jezelf, je mensen en je organisatie benutten?
 • Levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces optellen en vermenigvuldigen?
 • Voorbeeldgedrag tonen van een liefdevolle, authentieke en krachtige leider?

Dan is het jaarprogramma de ontdekkingsreis van de 7 intelligenties echt iets voor jou!

Je gaat leren om Liefdevol Leiderschap te ontwikkelen, waardoor je zicht krijgt op wie jij werkelijk bent en hierdoor als vanzelf gaat vernieuwen. Zodat je op basis van persoonlijke ontwikkeling het benodigde leiderschap en voorbeeldgedrag gaat vertonen. En je levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces kunt optellen en vermenigvuldigen. De kracht van jouw voorbeeld is de sleutel naar levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces

Als jij werkt vanuit jouw kracht en al je intelligenties werken samen en worden gebundeld in je hart, dan benut je je maximale potentieel en ben je het juiste voorbeeld gebaseerd op eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect. Je krijgt zicht op wie je werkelijk bent en indien gewenst mogelijk zicht op je hogere doel of levensmissie. Je ervaart hierdoor een diep gevoel van bewust-ZIJN en levensgeluk. Tevens lever je jouw unieke bijdrage en voorbeeld om deze wereld mooier te maken. En als klapper op de vuurpijl is deze combinatie zo sterk dat je succes groter zal zijn dan wat je tot nu toe gekend hebt. 

En wat voor jou geldt, geldt ook voor alle mensen die betrokken zijn bij het realiseren van jouw missie. Leiders die dit voorbeeld geven, raken mensen in hun hart en creëren hierdoor collectief leiderschap, zodat mensen jouw voorbeeld gaan volgen en hun maximale potentieel gaan benutten en meehelpen om dit hogere doel of levensmissie te realiseren. 

Ja, ik wil mij aanmelden

Wat bereik je met Liefdevol Leiderschap:

 • Je creëert meer eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect
 • Je ontwikkelt bewustzijn die je helpt een voorbeeld te stellen van authentiek en liefdevol leiderschap
 • Je krijgt de moed om in je kracht te gaan staan
 • Je inspireert anderen en wordt zelf geïnspireerd door levensgeluk, zingeving en succes
 • Je wordt je bewust van al je intelligenties en hun gezamenlijke werking

Hierdoor krijg je bijvoorbeeld het lef om de conventionele controle los te laten, even niets te doen, wonderen te laten ontstaan die het absolute verschil maken in het realiseren van jouw hogere doel of levensmissie. Omdat jij kracht en liefde bent en uitstraalt vanuit innerlijk leiderschap en gelooft in wie jij werkelijk bent en ga je de juiste besluiten nemen en prioriteiten stellen gebaseerd op meer levensgeluk, meer persoonlijke en maatschappelijke zingeving en organisatiesucces.

Dit alles doordat je bent afgestemd op de stem van je ziel en voorbeeldgedrag vertoont om anderen dit voorbeeld op hun eigen wijze te volgen.

Het jaarprogramma De ontdekkingsreis van de 7 intelligenties is een diepgaande ontdekkingsreis met inzichten en bewustzijnssprongen, waardoor je de kracht van jouw intelligenties gaat ontdekken en verder ontwikkelt.

In de ontdekkingsreis van de 7 intelligenties leer je het volgende:

 • Je gaat ervaren wat het is om te ontdekken. Op een ontspannen manier reizen in jezelf zonder moeten of presteren. Je gaat prioriteit, tijd, energie, aandacht en geld besteden aan wat jij werkelijk belangrijk vindt.
 • Je ontwikkelt bewustzijn over al jouw intelligenties en welke rol zij in je leven spelen en hoe ze jou adviseren om jouw leven vorm te geven. 
 • Je komt los van de controle, zodat je je angsten en onzekerheid overwint en hierdoor meer eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect ontwikkelt. 
 • Je ontdekt welke overtuigingen je belemmeren te onderzoeken op waarheid en hierover nieuwe besluiten te nemen, waardoor je jezelf gaat leiden vanuit hart-gedragen bewustzijn.
 • Je voelt je blij met jouw ontdekkingsreis, waarin je ruimte creëert om duurzaam te ontwikkelen en te experimenteren met jouw versie van Liefdevol Leiderschap.
 • Je wordt je bewust dat eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect een centrale rol spelen in jouw leven en leiderschap en dat het verder ontwikkelen van jouw hartintelligentie zorgt voor integratie en goed functioneren van jouw 7 intelligenties.
 • Goed functioneren van je 7 intelligenties zorgt voor persoonlijke balans gebaseerd op jouw unieke combinatie van levensgeluk, zingeving en succes.
 • Deze ontdekkingsreis laat je kennis maken met hart-gedragen besluiten en voorbeeldgedrag van Liefdevol Leiderschap.

Dia1

De ontdekkingsreis van de 7 intelligenties omvat 7 modules die je helpen:

 • Module 1: Waar sta ik nu als persoon en leider?

In de eerste module ga je jezelf een aantal vragen stellen. Waar sta ik als het gaat om mijn levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces?

 • Module 2: Wat betekent voor mij persoonlijke balans?

In de tweede module ga je ontdekken wat nodig is voor jou om persoonlijke balans te ervaren. En ga je richting bepalen, prioriteiten stellen en besluiten nemen wat hiervoor nodig is.

 • Module 3: Welk thema van bewustwording is mijn persoonlijke uitdaging?

Welke zaken spelen sinds jaren al een rol in je leven en waarom heeft dit geleid tot het leven dat je nu leidt. Wat zijn de tops in je leven en wat zijn je top 3 uitdagingen (lees ook: verlangen) en welke uitdaging wil je als eerste aan werken?

 • Module 4: De basis van creatie

In de 4e module leer je hoe creatie werkt en wat jij moet weten om zelf te creëren. Het hele gedachtegoed van Liefdevol Leiderschap is gebaseerd op de werking van de levensbloem. Het is de basis van alle creatie en dus ook van jou en jouw versie van Liefdevol Leiderschap. Dit is essentiele kennis die je nodig hebt voor het vervolg van jouw ontdekkingsreis.

 • Module 5: Overzicht van de 7 intelligenties  

In de 5e module leer je welke leiderschapsintelligenties er zijn. Je krijgt hier overzicht en er wordt een start gemaakt met het kennis maken en ervaren van jouw intelligenties.

 • Module 6: Bewustwording van alle 7 intelligenties

In de 6e module vervolg je je ontdekkingsreis met het vergroten van je bewustzijn met de werking van alle intelligenties. Allerlei thema’s gaan hierbij de revue passeren. Het gaat hier bijvoorbeeld over levensvreugde versus schuldgevoelens. En over zelfrespect en schaamte of teleurstelling. Welk voorbeeld vertegenwoordig ik en manifesteer ik in de buitenwereld? Wat probeer je te manifesteren, maar lukt nog niet? Wat vertelt jou dit over de kwaliteit van jouw leven en voorbeeld? Wat zou je willen toevoegen aan jouw leven en de kwaliteit van jouw voorbeeld? Hoe vertaal je dit in een concreet besluit met gerelateerde acties?

 • Module 7: Wat is de toegevoegde waarde van hartintelligentie bij besluiten en evaluatie van je ontdekkingsreis

In de 7e module sluiten we af met een hele interessante vaardigheid: hoe bundel ik alle intelligenties in mijn hartintelligentie bij belangrijke besluiten? Hoe kom ik tot een eenduidig besluit waarin liefde de hoofdrol speelt helemaal afgestemd op wat je wilt bereiken. Tevens gaan we het afgelopen jaar evalueren en ons bewust worden van de geleerde lessen.

Ja, ik wil mij aanmelden

Het jaarprogramma omvat de volgende onderdelen:

 • Voorbereidende artikelen: Gedurende het programma ontvang je voor elke masterclass voorbereidende artikelen, zodat je goed voorbereid deelneemt aan de masterclasses en coaching sessies en daarmee resultaten haalt die jij zinvol vindt en waar jij gelukkig van wordt.
 • Digitaal reflectieverslag: Dit verslag stelt je in staat om wekelijks alles te verwoorden wat jij tegen jezelf hebt te vertellen. Al je gedachten, gevoelens, emoties, voortgang, etc. schrijf je hierin op. Deze informatie is de voeding voor je doelen, acties en besluiten die hieruit voortvloeien. Tevens maakt het je bewust van de voortgang die je boekt. Wat je voorheen moeilijk vond, ervaar je nu niet meer. Het verslag is tijdens dit programma zeer waardevol, aangezien je hierin je hart uitstort. Na dit programma zul je dit verslag koesteren en tovert het lezen een glimlach op je gezicht en misschien af en toe ook een traan.
 • Gratis toegang tot het online programma De ontdekking van de 7 intelligenties: deze zelfstudie bestaat uit 9 online trainingen, die je alles uitleggen over de 7 intelligenties en hoe je ze in de praktijk kunt brengen in jouw leven en organisatie.
 • 7 live Masterclasses: In de 7 exclusieve masterclasses ga je met andere deelnemers de opgedane kennis toepassen. Je krijgt intensieve training en coaching van mij. De resultaten van elke module zijn de start voor de vervolgmodule en zo ontwikkelen we maand na maand zelfkennis en bewustzijn over jouw (persoonlijk) leiderschap, waardoor je tot essentiële inzichten en besluiten komt betreffende jouw levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces.
 • 1 weekretraite in Frankrijk: Deze week ga je met je LL-collega’s op reis naar Frankrijk. We gaan eerst ontspannen om vervolgens kennis tot ons te nemen en toe te passen die essentieel is voor bewustwording en creatie. We gaan naar een krachtplek omdat deze energie ons enorm helpt om bewustzijnssprongen te maken in onszelf. We zullen ook een energetisch netwerk bouwen, waarin we elkaar gaan voeden en ondersteunen.
 • 2 masterhearts: Deze dagen gaan we benutten om de opgedane kennis te integreren in ons hart. We gaan deze twee dagen leren hoe hartintelligentie werkt en hoe je het kunt toepassen in hart-gedragen besluiten en -acties.
 • 5 individuele coaching gesprekken: In deze individuele sessies met mij is er volop ruimte voor inbreng van persoonlijke vraagstukken in relatie tot het bereiken van jouw persoonlijke doel. Ik help je om je angst te trotseren en toch die moeilijke stappen te nemen om jouw (persoonlijk) leiderschap op een hoger plan te brengen. Het is cruciaal om je angsten te overwinnen en deze sessies helpen je enorm inzicht te krijgen om te doen waar jij wilt zijn.
 • 6 telefonische intervisiesessies: Tijdens deze telefonische groepssessies ga je dieper in op je vraagstukken. Je krijgt persoonlijk antwoord op je vragen en er is gelegenheid voor persoonlijke coaching en tips, zodat je wordt geholpen bij het zetten van de volgende stap en je kennis toe te passen.
 • Tweewekelijkse rapportage: Je digitale reflectieverslag en doel, actie- en besluitenlijst zijn voor ons beiden de input om te weten waar je staat en waarom en wat je graag wilt doen. We hebben beiden duidelijkheid over waar je floreert, stagneert of blokkeert en dit zorgt er voor dat we zeer effectieve gesprekken kunnen hebben met feedback die klopt en dus effectief is.
 • Werkboeken: Praktische werkboeken met kennis en oefeningen, die je altijd kunt naslaan om het geleerde na te lezen en weer kunt toepassen.
 • Buddycoach: Je kiest gedurende dit programma een deelnemer uit de groep als sparringpartner, die je uitdaagt, inspireert en aanmoedigt.

Over Astrid Koorn

Ik ben creator van het gedachtegoed Liefdevol Leiderschap en gids en begeleider voor leiders en ondernemers die hun eigenwaarde, hun eigenliefde en hun zelfrespect willen vergroten. Voor mij is werken vanuit je zijn en bezieling altijd de basis van mijn levensgeluk, zingeving en organisatiesucces geweest. De combinatie tussen praktisch leider- en ondernemerschap, duurzame organisatieontwikkeling en aandacht voor spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling maakt mijn gedachtegoed uniek en onbetaalbaar. Mensen waarderen mijn spirituele energie toegepast in hele praktische resultaten. Ik combineer oude en nieuwe kennis en pas deze zoveel mogelijk toe op de betreffende leiders en ondernemers, mensen en organisaties.

Mijn stijl kenmerkt zich door uniek, pragmatisch, authentiek, liefdevol , diepgaand, humoristisch en creatief leiderschap, waardoor je anders gaat denken en doen en inzichten en ervaringen opdoet, die de rest van je leven in je geheugen gegrift staan. 25 jaar heb ik in allerlei leidinggevende functies aan verschillende soorten organisatieontwikkelingen gewerkt, waarin persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap centraal stonden. Sinds 3 jaar ben ik mijn ontdekkingsreis Liefdevol Leiderschap gestart en heb ik al mijn kennis, wijsheid en ervaring geïntegreerd in mijn gedachtegoed en programma’s van Liefdevol Leiderschap.

Inschrijving en aanmelding:

Dit jaarprogramma start op 23 september 2023 en als we samen vaststellen dat dit programma jou volgende bewustzijnssprong is, zul jij een van de 8 deelnemers zijn, die de kans krijgen voor deze unieke ontdekkingsreis.

Dit exclusieve jaarprogramma van Liefdevol Leiderschap wil graag een unieke groep van gelijkgestemden samenstellen, die bereid is de reis van het onbekende te gaan. Als je op zoek bent naar ontwikkeling die diepgaand en duurzaam van aard is, zowel op persoonlijk als zakelijk niveau, zou ik dit programma zeker onderzoeken door je nu aan te melden.

Let op:  er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen, waardoor individuele aandacht gegarandeerd is.

Ja, ik wil mij aanmelden

Let op: na aanmelding nodig ik je uit voor een persoonlijk gesprek. Dit is een telefonisch gesprek, waarin jij en ik gaan kijken wat jouw doelen zijn en of jij en ik een volmondige ‘ja’ kunnen roepen als dit programma jou helemaal past.

Wacht hiermee niet te lang, want vol = vol.

Misschien heb je eerst vragen over het programma. Of twijfel je of een groepsprogramma of individueel traject beter bij je past. Schroom niet om contact met mij op te nemen via deze link. Of bel met 06-42115766. Of meld je aan voor de bewustZIJNscan, dan bekijken we samen:

 • Wat jouw huidige uitdaging is
 • Wat je belemmert om dit te bewerkstelligen
 • Welke stappen jou kunnen helpen

Succesgarantie

Ik heb gemerkt dat veel leiders en ondernemers behoefte hebben aan programma’s waarin persoonlijke en zakelijke ontwikkeling centraal staat. Het geeft veel voldoening en energie om bezig te zijn met je levensgeluk, je maatschappelijke zingeving en je organisatiesucces. Mocht dit bij jou niet het geval zijn, dan kun je gebruik maken van een unieke succesgarantie. Deze succesgarantie houdt in: als je na de eerste Masterclass niet tevreden bent of twijfelt, meld dat dan na afloop binnen 24 uur via de email. Je krijgt dan je volledige investering retour (minus het inschrijfgeld van € 349,- excl. BTW). Nogmaals, het is onbetaalbaar om tijd, geld en energie te investeren in geluk, zingeving en succes. Ik ben ervan overtuigd dat Liefdevol Leiderschap jou onvergetelijke kennis, ervaring en resultaten biedt. Dat is ook de reden dat ik je deze succesgarantie graag geef.

Laat je deze kans niet liggen?

Ja, ik wil mij aanmelden

Op dit programma zijn de Algemene Voorwaarden van Koorn Business B.V. van toepassing.

css.php