Astrid Koorn

9 september 2024 start het jaarprogramma: Date Your Unconsciousness

Dit jaarprogramma is voor iedereen, die zijn/haar verborgen schatten in het licht willen zetten. Waarom? Zoals in een mooie quote gezegd: “In ons onderbewuste houden we de sleutels van het universum”. Je wilt op ontdekkingsreis om jezelf (nog) beter te leren kennen en gaan ontdekken wat in jouw wezen nog verborgen ligt. Je wilt in verbinding komen met jouw liefdesbewustzijn.

Wist je dat we ons maar 5% bewust zijn van wat we ervaren? Dit betekent dat er dus nog een hele wereld te ontdekken valt betreffende onze hartsverlangens of zaken die ons letterlijk ‘aan het hart gaan’. De belangrijkste onderwerpen in je leven zeg maar.

En dat weten we eigenlijk ook wel, want vaak hebben we geen antwoorden op onze eigen belangrijke levensvragen. Hoe kan dat eigenlijk? In eerste instantie doen wij veel op de automatische piloot. En dat gaat vaak goed (dit is ook belangrijk je hiervan bewust te worden), maar ook vaak niet. Soms kun je in uitdagende en of netelige situaties komen om wat kennelijk nog onbewust is te gaan onderzoeken.

Maar hoe pak je zo’n bewustwordingsproces aan? Om te beginnen heb je een veilige omgeving nodig. Hoe creëer je die in jezelf? Daar heb je in eerste instantie nieuwe kennis voor nodig. Kennis over liefdesbewustzijn en hoe bewustwording werkt. En dan wil je zeker ook nog leren hoe jij dat in jouw situatie zo goed mogelijk kunt toepassen.

En geloof mij maar, alleen liefdesenergie kan jouw schatten onthullen, die in jouw onderbewuste wachten om ontdekt te worden. Iedereen weet dat er een alom aanwezige liefde bestaat, een grote onzichtbare kracht, dat we ook wel universele liefde noemen. Als je jouw onderbewuste gaat onderzoeken, ga je niet alleen licht schijnen op jouw schaduwgebieden. Nee, je gaat tegelijkertijd ook jouw verborgen schatten ontdekken.

Je zult ervaren en leren dat je je liefdesbewustzijn vergroot en deze leert te verbinden met de grote onzichtbare kracht dat ik universele liefde noem. Er zal een nieuwe liefdevolle wereld voor je open gaan. Dat is de reden dat dit programma Date Your Unconsciousness is geboren.

Voor wie is dit programma:

Dit programma is voor iedereen die nieuwsgierig is naar zijn/haar onbewuste en antwoorden wil vinden op belangrijke hartsverlangens en/of levensvragen. Het onderbewuste wordt ook wel ‘de onderstroom’ genoemd. Iets wat je diep van binnen wel weet, maar toch vaak niet weet of niet bij kan komen. We doen veel dingen op de ‘automatische piloot’. Veel dingen gaan dan goed. En sommige dingen mogelijk niet. En de rest weet je eigenlijk niet eens. Daarom heet het ook ‘het onderbewuste’. Wij functioneren voor een groot gedeelte op dit onderbewuste deel van ons. Hier liggen heel veel schatten om ontdekt te worden. Echter, deze schatten zijn vaak overschaduwd.

Zijn jouw schatten dan al aanwezig, is dat wat je zegt? Jazeker, zeg ik dat. Wij benutten nu maar een fractie van ons ware potentieel. Deze ontdekkingsreis zal je leven voorgoed veranderen, want met dit programma ga jij ‘als vanzelf’ nieuwe besluiten nemen. Besluiten die jouw hartewensen gaan realiseren. Voor nog meer liefde in jezelf, in je leven en deze wereld. Je zult jezelf met andere ogen bekijken en zeker ook ervaren. Met meer vertrouwen. Met meer waardering. Met meer acceptatie. Met meer respect. En ook zul je jezelf meer liefhebben en eren. Er zal een wereld voor je open gaan als je je voor deze ontdekkingsreis open stelt. Je wilt dit proces niet aangaan op de conventionele manier. Nee, want door te ontdekken, leren we echt. Dan leren we in ‘no time’ broodnodige kennis ons eigen te maken. Want wijsheid is toegepaste kennis. Dat kun je alleen maar verkrijgen door toe te passen, door zelf te ervaren. Uiteindelijk zul je zien dat het niet uitmaakt wat je vraag is, het antwoord is altijd liefde. En die weg wil jij bewandelen.

Herken jij jezelf in het volgende:

 • Heb jij een groot verlangen om jezelf beter te leren kennen
 • Wil jij je liefdesbewustzijn leren kennen en (verder) vergroten?
 • Wil jij weten welke schatten er in jou verborgen liggen
 • Weet je dat je meer kunt en meer wilt
 • Wil jij leren herkennen wat je lichaam je vertelt (lichaamsbewustzijn)
 • Verlang je naar innerlijke rust waar je kunt ZIJN
 • Ben jij al gelukkig en of succesvol maar wil en kun je meer en wil je jouw liefdesbewustzijn leren kennen en benutten?
 • Wil je meer leven in liefde en dit een welverdiende plek geven in jouw leven en organisatie, maar weet je eerlijk gezegd niet waar je moet beginnen? 
 • Weet je ergens diep van binnen dat Liefdevol Leiderschap je inzichten zal geven die je zullen leiden naar jouw combinatie van geluk, zingeving, voldoening en succes? 
 • Weet jij, net als ik, dat je een zielenopdracht hebt aangenomen en dat jij hiermee de wereld mooier mag maken?
 • Heb je moeite om ‘gelijkgestemden die je vertrouwt’ te vinden, zodat je je visie, ideeën en worstelingen niet durft te delen? 
 • Worstel jij met gedachten, gedrag of gevoelens van liefdeloosheid, waardoor je behoefte hebt aan persoonlijke inzichten en meer bewustzijn, zodat je jouw leven kunt ontwikkelen naar jouw versie van Liefdevol Leiderschap?

Wil jij ook?

 • Wil jij een gelukkig en zinvol leven en (jezelf) leiden vanuit liefdesbewust-ZIJN?
 • Heb je een verlangen om steeds meer te zijn wie je werkelijk bent en hieraan trouw te blijven?
 • Jouw unieke potentieel van jezelf, je geliefden en je leven en werk benutten?
 • Levensgeluk, maatschappelijke zingeving, voldoening en organisatiesucces tegelijkertijd optellen en vermenigvuldigen?
 • Een voorbeeld zijn van een liefdevol, authentiek, integer, kwetsbaar en krachtig mens?

Dan is het jaarprogramma Date Your Unconsciousness echt iets voor jou

Je gaat leren om jouw ‘onderbewuste’ te transformeren naar bewustzijn en die ruimte liefdevol te belichamen. Je gaat leren wat veiligheid voor jou is en hoe je dit gevoel kunt herkennen in jezelf. Je gaat leren welke signalen jij aan jezelf geeft en hoe je die kunt herkennen. Hierdoor ga je nieuwe inzichten op  doen, waarop gebaseerd je andere keuzes gaat maken. Die weer zullen gaan leiden naar nieuwe besluiten en ander gedrag. En op deze manier zul je zien dat je jezelf en je leven gaat transformeren en vernieuwen van onbewustheid naar liefdesbewustzijn.

Je gaat ook ontdekken wie jij werkelijk bent en wat je echt belangrijk vindt in je leven. Zodat je op basis van persoonlijke ontwikkeling verantwoordelijkheid gaat nemen voor alles in je leven. En je gaat jezelf begrijpen, voelen, observeren en ervaren, zodat jouw liefdesbewustzijn kan gaan groeien.

Je gaat jouw liefdeskracht onderzoeken en leren verbinden met de universele liefde, zodat je meer balans, eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect en nog veel meer ontwikkelt. 

En als jouw liefde groeit, zal dat ook een positief effect hebben op alle mensen die deel uitmaken van jouw leven en in deze wereld waarin we leven. Mensen die dit voorbeeld geven, raken andere mensen in hun hart en creëren hierdoor collectief liefdevol leiderschap. En dat zal een heel groot verschil gaan maken op deze wereld. Het is namelijk heel fijn om met mensen te leven en te werken die ‘in liefde’ leven.

Ja, ik wil mij aanmelden

Wat bereik je met het jaarprogramma Date Your Unconsiousness:

 • Je creëert meer vertrouwen vanuit jezelf om jouw bewustwordingsproces naar jouw onderbewuste aan te gaan, aan te kijken, te onderzoeken en te transformeren naar liefdesbewustzijn
 • Je ontwikkelt lichaamsbewustzijn en liefdesbewustzijn, die je leert te verbinden met de grote kracht van universele liefde
 • Je krijgt de moed om in liefde te gaan staan in welke situatie dan ook, zodat je dat leven gaat creëren wat je niet voor mogelijk houdt
 • Je raakt geïnspireerd om jezelf en anderen levensgeluk, zingeving, voldoening en succes te gunnen
 • Je wordt je bewust van de kracht van de liefde en wat zich in jouw versie van Liefdevol Leiderschap wil manifesteren.

Hierdoor krijg je bijvoorbeeld het lef om de conventionele controle los te laten, even niets te doen, wonderen te laten ontstaan die het absolute verschil maken in het manifesteren van jouw liefdesbewustzijn. Omdat jij kracht en liefde bent en uitstraalt vanuit innerlijk leiderschap en gelooft in wie jij werkelijk bent en ga je de juiste besluiten nemen en prioriteiten stellen gebaseerd op meer levensgeluk, meer persoonlijke en maatschappelijke zingeving en meer voldoening halen uit jouw leven en werk.

Het jaarprogramma Date Your Unconsciousness is een diepgaande ontdekkingsreis met inzichten en bewustzijnssprongen, waardoor je de kracht van jouw liefdesbewustzijn gaat ontdekken en gaat belichamen.

Wat leer je in het jaarprogramma Date Your Unconsciousness:

 • Je gaat ervaren wat het is om te ontdekken. Op een ontspannen manier reizen in jezelf zonder te moeten of te moeten presteren. Je gaat liefde, prioriteit, tijd, energie, aandacht en geld besteden aan jouw onderbewuste.
 • Je ontwikkelt liefdesbewustzijn en welke rol zij in je leven speelt en hoe ze jou adviseert om jouw leven vorm te geven. 
 • Je gaat ervaren wat zijnstijd is en in jezelf veiligheid ervaren, zodat je je angsten en onzekerheid er mogen zijn en gezamenlijk hierdoor je verborgen schatten gaat ontdekken. 
 • Je ontdekt de oorsprong van jouw schaduwen, waardoor je zicht krijgt op die grote blauwdruk dat in jou aanwezig is.
 • Je voelt je blij met jouw ontdekkingsreis, waarin je ruimte creëert om duurzaam te ontwikkelen en te experimenteren met jouw versie van Liefdevol Leiderschap.
 • Je wordt je bewust dat veiligheid, zelfvertrouwen, zelfrespect, eigenliefde, jouw waarheid, jouw visie en levensmissie en jouw ‘weten’ een centrale rol spelen in jouw leven en werk. 
 • Deze ontdekkingsreis laat je kennis maken met jouw liefdesbewustzijn en geeft jou handvatten om jouw voorbeeld te zijn met jouw versie van Liefdevol Leiderschap.

De ontdekkingsreis van het jaarprogramma Date Your Unconsciousness omvat het volgende:

 1. 9 september 2024 starten we het jaarprogramma ‘live’ met het 3 uur durende online event De Bewustzijnsverhoger, waarin we van alles gaan leren om je liefdesbewustzijn te laten groeien. Tijdens dit event wordt ook bekend gemaakt wie jouw buddy (lees: maatje) wordt gedurende dit jaar.
 2. 18 september 2024 krijg je je eerste online training over ontdekkingsreizen, innerlijk leiderschap en hoe zo’n bewustwordingsproces vorm krijgt en hoe je focus hebt en houdt (voorbereiding)
 3. 27 september 2024 krijg je het werkplan opgestuurd en ga je deze voorbereiden zoals je uitgelegd hebt gekregen in het online even De Bewustzijnsverhoger. Het werkplan heb je voorbereid voor je voordat je je volgende online training volgt.
 4. 1 oktober 2024 volgen we het info-webinar: ons hart is intelligenter dan onze hersenen. Dit is een kennis-webinar van 90 minuten ‘live’ door mij gegeven om je kennis en begrip te geven van liefdesbewustzijn en wat dit bij jou losmaakt. Let op: de trainingen worden altijd opgenomen, zodat als je een training mist deze naderhand kunt bekijken. Elke week zet je je nieuwe kennis en ontdekkingen om in ervaringen in je dagelijkse leven. Tevens werk je wekelijks je werkplan bij. Wil je meer weten over dit kennis-webinar, check dan hier de inhoud.
 5. 10 oktober 2024 vervolgen we met het actie-webinar: activeer je innerlijke waarnemer. Dit is een actie-webinar van 90 minuten ‘live’ door mij gegeven om je kennis en begrip te geven over welke rol en de waarde van je innerlijke waarnemer en hoe deze te activeren. De trainingen, info- en actie-webinars worden altijd opgenomen, zodat als je een training mist deze naderhand kunt bekijken. Elke week zet je je nieuwe kennis en ontdekkingen om in ervaringen in je dagelijkse leven. Tevens werk je wekelijks je werkplan bij. Wil je meer weten over dit actie-webinar, check dan hier de inhoud van dit programma.
 6. Herfstvakantie
 7. 28 oktober 2023 vervolgen we met het kennis-webinar: dynamische balans – hoe werkt dat?  Dit kennis-webinar van 90 minuten elk ‘live’ door mij gegeven om je kennis en begrip op te doen van de universele natuurwet dynamische harmonie. De trainingen, info- en actie-webinars worden altijd opgenomen, zodat als je een training mist deze naderhand kunt bekijken. Elke week zet je je nieuwe kennis en ontdekkingen om in ervaringen in je dagelijkse leven. Tevens werk je wekelijks je werkplan bij. Wil je meer weten over dit programma, check dan hier de inhoud van dit programma.
 8. 2, 11, 20, 29 november vervolgen we met wekelijkse online trainingen van 90 minuten elk ‘live’ door mij gegeven om je verborgen schatten in je onderbewuste verder te onderzoeken. De trainingen worden altijd opgenomen, zodat als je een training mist deze naderhand kunt bekijken. Elke week zet je je nieuwe kennis en ontdekkingen om in ervaringen in je dagelijkse leven. Tevens werk je wekelijks je werkplan bij.
 9. 12 december 2024 hebben we het ‘live event’ De Bewustzijnssprong. Op deze dag ga je jouw buddy en de groep van het jaarprogramma Date Your Unconsciousness in levende lijve ontmoeten. Tijdens dit event gaan we ervaringen uitwisselen en leren van elkaars inzichten en maak je en of word je je bewust van jouw bewustzijnssprong(en).
 10. Kerstvakantie
 11. 10, 19, 28 januari  2, 11, 20 februari 2025 vervolgen we met wekelijkse online trainingen van 90 minuten elk ‘live’ door mij gegeven om je verborgen schatten in je onderbewuste verder te onderzoeken. De trainingen worden altijd opgenomen, zodat als je een training mist deze naderhand kunt bekijken. Elke week zet je je nieuwe kennis en ontdekkingen om in ervaringen in je dagelijkse leven. Tevens werk je wekelijks je werkplan bij.
 12. 3 maart 2025 hebben we nog een keer het jaar het 3 uur durende online event De Bewustzijnsverhoger, waarin we al het geleerde gaan evolueren. Je gaat je groei benoemen en deze groei ga je met jezelf vieren. Dankbaarheid is een heerlijke beleving.
 13. 12, 21 en 30 maart 4, 13 en 21 april 2025 vervolgen we met wekelijkse online trainingen van 90 minuten elk ‘live’ door mij gegeven om je verborgen schatten in je onderbewuste verder te onderzoeken. De trainingen worden altijd opgenomen, zodat als je een training mist deze naderhand kunt bekijken. Elke week zet je je nieuwe kennis en ontdekkingen om in ervaringen in je dagelijkse leven. Tevens werk je wekelijks je werkplan bij.
 14. Voorjaarsvakantie
 15. 14 en 21 mei 2025
 16. 6 juni 2025 hebben we nog een keer het ‘live event’ De Bewustzijnssprong. Op deze dag zie je jouw buddy en de groep van het jaarprogramma Date Your Unconsciousness nog een keer in levende lijve ontmoeten. Je gaat wederom nieuwe kennis opdoen, gaat je groei evalueren en word je bewust van jouw bewustzijnssprong(en).
 17. 15 en 24 juni 2025
 18. Zomervakantie tot en met eind augustus 2023
 19. 9 september 2025 eindigen we het jaarprogramma met het live event Celebrate Your Love en tijdens dit event gaan we de liefde vieren met onszelf en onze intimi. Een aantal intimi mag je zelfs uitnodigen om samen met jou naar dit event te komen om dit jaarprogramma memorabel af te sluiten.

Ja, ik wil mij aanmelden

Voor wie is dit jaarprogramma bedoeld?

 • Voor iedereen die zijn/haar liefde wil laten groeien

Dit jaarprogramma geeft je de gelegenheid om elke week te bezinnen en te reflecteren op de (eigen)liefde in je leven, nieuwe besluiten te nemen en wellicht zelfs een nieuwe richting te bepalen. Vaak gun je jezelf daar de tijd niet voor, en is er letterlijk intentie, prioriteit, energie, tijd en geld voor nodig om jezelf dit broodnodige nut in te laten zien.

 • Je ontmoet gelijkgestemden, die dezelfde missie hebben als jij

Dit jaarprogramma geeft je de gelegenheid om andere mensen te ontmoeten, die net als jij meer liefde in hun leven en deze wereld willen brengen. Dit is een gouden kans om te ervaren wat liefde doet bij  jou en wat er gebeurt als je met elkaar een liefdesnetwerk vormt. Dit zijn de mensen die jou echt iets hebben te bieden en jij hun!

 • Je kunt al je persoonlijke vragen stellen

Dit jaarprogramma Grow Your Love is een event die deelnemers uitnodigt hun eigen verhaal te vertellen en al hun vragen te kunnen stellen.

 • De beslissing om deel te nemen, opent al deuren

Je zult merken dat liefde je andere inzichten brengt, waardoor je andere mogelijkheden gaat zien. Je gaat merken dat je een bestaansrecht creëert voor jouw vernieuwing en daardoor zullen er nieuwe deuren open gaan. De keuze maken om je liefde te laten groeien is waarschijnlijk de belangrijkste die je in je hele leven zult maken. Hierdoor zullen al jouw wensen en verlangens uitkomen en meer…….

Hoe haal je het meeste uit dit jaarprogramma?

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om een persoonlijk notitieboek bij te houden. Het bijhouden van een notitieboek maakt je bewust van je eigen proces. Wat je voorheen moeilijk vond, ervaar je later niet meer. Dit notitieboek is tijdens dit programma zeer waardevol, aangezien je hierin je hart uitstort. Na dit programma zul je dit verslag koesteren en tovert het lezen een glimlach op je gezicht en misschien af en toe een traan. Je kunt dit gewoon schrijven in een word-bestand of een notitie-app of, zoals ik, een papieren notitieboek aan te schaffen. Deze informatie is tevens de voeding voor je evaluaties, inzichten, besluiten en acties die weer vertaald kunnen worden naar je werkplan.

Om je te helpen te starten en focus te houden tijdens dit jaarprogramma heb ik een werkplan ontworpen. Als je je aanmeldt voor dit jaarprogramma ontvang je dit werkplan en ga je starten met het invullen hiervan en dan pas start je met online training 1. Print dit werkplan uit en gebruik dit werkplan om elke week te evalueren en tijdens het gehele jaarprogramma naast je computer te houden.

Mogelijk heb je al een aantal zaken in je leven geëvalueerd en is dat de reden dat je hebt geïnvesteerd in dit jaarprogramma. Vul dan nu deze bevindingen in bij de sectie ‘evalueren’. Het kan ook zijn dat je nog geen idee hebt, en dat is volstrekt geen probleem. Dit komt dan later.

Ik adviseer je om elke week dit werkplan te evalueren en bij te werken. Je zult merken dat het werkplan je rode draad laat zien en dat het je helpt om overzicht en focus te houden in je top 3 inzichten, top 3 besluiten en top 3 acties. 

Ik adviseer je ook elke training dit werkplan uitgeprint en bijgewerkt naast je computer te leggen tijdens elke training, zodat je evaluaties, inzichten, besluiten of acties meteen kunt opschrijven. Doe dit ook, want de trainingen zitten boordevol inzichten, die zeer relevant zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Na de eerste week nodig ik je uit de sectie evalueren in te vullen. Hierin schrijf je je bevindingen op. Wat heb je ervaren? Wat werkt wel en wat werkt niet voor jou? Als je al bent begonnen met een aantal bevindingen, werk deze dan bij. Vervolgens vertaal je deze bevindingen naar inzichten. Je zult zien dat uit deze inzichten er spontaan allerlei  inzichten, besluiten en acties ontstaan. Als dit bij jou gebeurt, dan is jouw ontdekkingsreis gestart.

Houd voor ogen dat je elke training bezig bent met het maken van jouw innerlijke ontdekkingsreis. Je leert elke training over nieuwe onderwerpen. Het kan zijn dat je een (aantal) onderwerpen al wel kent, maar nog nooit hebt toegepast. En zelfs als je al enige ervaring hebt, zul je wederom beseffen dat je deze kennis nog nooit hebt toegepast om je liefdesbewustzijn te laten groeien.

En daar zit het geheim van dit jaarprogramma Date Your Unconsciousness. Je gaat niet alleen nieuwe kennis opdoen en deze leren. Nee, je gaat de opgedane kennis toepassen! Want daar zit de werkelijke persoonlijke ontwikkeling. En je zult aan het einde van dit jaarprogramma hebben ervaren welke schaduwen er over jouw verborgen schatten heen lagen en hierdoor zien hoe jouw liefde is gegroeid en ontwikkeld.

Het stopt dus niet na dit jaarprogramma! Nee, je hebt geleerd hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen. En dat maakt dit jaarprogramma van onschatbare waarde.

Maar we zijn er nog niet! Ik heb als laatste onderdeel van dit jaarprogramma een zeer essentieel onderdeel ingebouwd. Je hebt na dit jaarprogramma geleerd met jezelf te spiegelen en te evalueren. Maar er is nog 1 onderdeel dat ik jou en mezelf nog graag gun. Het is iets dat ik heel belangrijk vind in mijn en jouw leven. En dat is de liefde vieren! De liefde vieren met mij, je buddy, je intimi en alle deelnemers van dit jaarprogramma doen we tijdens het live event Celebrate Your Love. Ja, je mag voor dit event zelfs een aantal geliefden meebrengen om samen met ons de liefde te vieren en om ze te inspireren ook deze ontdekkingsreis te maken.

Ja, ik wil mij aanmelden

Over Astrid Koorn

Ik ben creator van het gedachtegoed Liefdevol Leiderschap en gids en begeleider voor leiders en ondernemers die hun eigenwaarde, hun eigenliefde en hun zelfrespect willen vergroten. Voor mij is werken vanuit je zijn en bezieling altijd de basis van mijn levensgeluk, zingeving en organisatiesucces geweest. De combinatie tussen praktisch leider- en ondernemerschap, duurzame organisatieontwikkeling en aandacht voor spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling maakt mijn gedachtegoed uniek en onbetaalbaar. Mensen waarderen mijn spirituele energie toegepast in hele praktische resultaten. Ik combineer oude en nieuwe kennis en pas deze zoveel mogelijk toe op de betreffende leiders en ondernemers, mensen en organisaties.

Mijn stijl kenmerkt zich door uniek, pragmatisch, authentiek, liefdevol , diepgaand, humoristisch en creatief leiderschap, waardoor je anders gaat denken en doen en inzichten en ervaringen opdoet, die de rest van je leven in je geheugen gegrift staan. 25 jaar heb ik in allerlei leidinggevende functies aan verschillende soorten organisatieontwikkelingen gewerkt, waarin persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap centraal stonden. Sinds 3 jaar ben ik mijn ontdekkingsreis Liefdevol Leiderschap gestart en heb ik al mijn kennis, wijsheid en ervaring geïntegreerd in mijn gedachtegoed en programma’s van Liefdevol Leiderschap.

Welke onderdelen bevat dit jaarprogramma samenvattend:

 • Digitaal reflectieverslag: Dit verslag stelt je in staat om wekelijks alles te verwoorden wat jij tegen jezelf hebt te vertellen. Al je gedachten, gevoelens, emoties, voortgang, etc. schrijf je hierin op. Deze informatie is de voeding voor je doelen, acties en besluiten die hieruit voortvloeien. Tevens maakt het je bewust van de voortgang die je boekt. Wat je voorheen moeilijk vond, ervaar je nu niet meer. Het verslag is tijdens dit programma zeer waardevol, aangezien je hierin je hart uitstort. Na dit programma zul je dit verslag koesteren en tovert het lezen een glimlach op je gezicht en misschien af en toe ook een traan.
 • Werkplan: Dit plan stelt je in staat om focus en voortgang te houden in het laten groeien van jouw liefde. Achter dit werkplan zit een grote energetische kracht waar ik je meer over vertel in een van de online trainingen.
 • 2x kennis-webinars
 • 2x actie-webinars
 • 2x online event De Bewustzijnsverhoger: 
 • 24 online trainingen 
 • 2x live event De bewustzijnssprong: Deze dagen gaan we benutten om de opgedane kennis te integreren in ons hart. We gaan deze twee dagen leren hoe hartintelligentie werkt en hoe je het kunt toepassen in hart-gedragen besluiten en -acties.
 • Event Celebrate Your Love: De liefde vieren met mij, je buddy en alle deelnemers van dit jaarprogramma doen we tijdens het live event Celebrate Your Love. Ja, je mag voor dit event zelfs een aantal geliefden meebrengen om samen met ons de liefde te vieren en om ze te inspireren ook deze ontdekkingsreis te maken.
 • Buddycoach: Je krijgt gedurende dit programma een deelnemer uit de groep als sparringpartner, die je uitdaagt, inspireert en aanmoedigt.

Aanmelding en investering:

Dit jaarprogramma Date Your Unconsciousness start op 9 september 2024 en is voor iedereen, die de kans wil pakken om deze unieke ontdekkingsreis te maken.

Dit exclusieve jaarprogramma van Liefdevol Leiderschap wil graag een unieke groep van gelijkgestemden samenstellen, die bereid is de reis van het onbekende te gaan. Als je op zoek bent naar liefdevolle ontwikkeling die diepgaand en duurzaam van aard is, zowel op persoonlijk als zakelijk niveau, zou ik dit programma zeker aanbevelen en je nu aanmelden.

De investering in je Zelf voor dit jaarprogramma bedraagt slechts € 2.349,-. Mocht je dit bedrag niet hebben liggen, dan mag dit bedrag ook betaald worden in 12 vooraf te betalen termijnenen van € 195,50 per maand.  Als je in termijnen betaalt, committeer je je wel tot het betalen van het gehele bedrag.

Ja, ik wil mij aanmelden

Misschien heb je eerst vragen over het jaarprogramma. Of twijfel je of een groepsprogramma of individueel traject beter bij je past. Schroom niet om contact met mij op te nemen via deze link. Of bel met 06-42115766. Of meld je aan voor de bewustZIJNscan, dan bekijken we samen:

 • Wat jouw huidige uitdaging is
 • Wat je belemmert om dit te bewerkstelligen
 • Welke stappen jou kunnen helpen

Waardegarantie

Ik heb gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan programma’s waarin persoonlijke en zakelijke ontwikkeling centraal staat. Het geeft veel voldoening en energie om bezig te zijn met het ontwikkelen van jouw liefdesbewustzijn. Mocht dit bij jou niet het geval zijn, dan kun je gebruik maken van een unieke waardegarantie. Deze waardegarantie houdt in: als je na het online event De Bewustzijnsverhoger niet tevreden bent of twijfelt, meld dat dan na afloop binnen 24 uur via de email. Je krijgt dan je volledige investering retour (minus het inschrijfgeld van € 349,- excl. BTW). Nogmaals, het is onbetaalbaar om tijd, geld en energie te investeren in liefde, geluk, zingeving en succes. Ik ben ervan overtuigd dat Liefdevol Leiderschap jou onvergetelijke kennis, ervaring en resultaten biedt. Dat is ook de reden dat ik je deze waardegarantie graag geef.

Laat je deze kans niet liggen?

Ja, ik wil mij aanmelden

Op dit programma zijn de Algemene Voorwaarden van Koorn Business B.V. van toepassing.

css.php