Astrid Koorn

Zou jij wel eens elfenstof willen ervaren?

Geschreven door Astrid Koorn

Heb jij geen problemen op dit moment? Ga je lekker? De zomer voor de deur, vakantieplannen……een lekker vooruitzicht dus. Mooi zo! Ik gun iedereen zo’n heerlijk gevoel.

Ik heb er zelf ook jaren van genoten. En door dit genieten voelde ik mij ontzettend gezegend. Ik genoot met volle teugen en toen werd ik mij een verlangen gewaar. Een verlangen dat ik meer wilde en meer kon. Ik wilde nog meer levensgeluk, nog meer zingeving ervaren en nog meer organisatiesucces op basis van eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect. 

Ik had op mijn reis al geleerd dat als je op duurzame basis je persoonlijk ontwikkelt je bepaalde wetmatigheden kon toepassen, je vanzelf gaat vernieuwen. Je maakt een bewustzijnssprong naar een verlangen dat je werkelijkheid wilt laten zijn. 

Voel jij ook dit verlangen naar meer levensgeluk, meer zingeving en meer organisatiesucces? Wil je duurzaam en structureel werken aan je eigenwaarde, je eigenliefde en je zelfrespect?

Voel jij dat je meer kunt en wilt dan je op dit moment ervaart? Kun jij nog gelukkiger zijn en wil je dit geluk ook nog meer delen? Denk je door te vernieuwen dat je nog meer zingeving kunt ervaren en dat je hierdoor nog meer toe kunt voegen aan je leven en onze wereld? Denk je dat je door te vernieuwen nog veel succesvoller kunt zijn als mens, als leider, als ondernemer en als organisatie?

Besef je dat vernieuwing een hele nieuwe aanpak van jezelf vereist? Een aanpak die jij nog niet kent? Een aanpak die nieuwe kennis met zich meebrengt? Kennis die jij nog nooit hebt toegepast? Weet je dat deze vernieuwing meer zelfkennis vraagt? Meer bewustzijn? Een nieuwe richting die alleen maar duidelijk kan worden als jij al je intelligenties optelt en vermenigvuldigt in je hart?

Toch ben je stiekem wel een beetje bang voor wat er nu allemaal kan gebeuren. Bang voor het onbekende…..

Ik heb exact dezelfde situatie meegemaakt. Ik wilde al een tijdje vernieuwen, maar ik wist totaal niet waar ik moest beginnen.

Om deze reden heb ik verschillende coaches ingeschakeld om duidelijk te krijgen welke visie zich in mij mocht openbaren.

Ik ben op ontdekkingsreis gegaan zoals ik het inmiddels noem. 

En wat een reis is dit zeg….. Ik wil nooit meer anders. Ik voel dat ik leef! Dat ik kan creeren wat ik ook maar wil. En dat alles mogelijk is….. Alles? Ja, alles! 

En hoe doe je dat? Dat begint bij een besluit. Dat begint bij het besluit om vanaf nu de rest van je leven structureel en duurzaam te gaan werken aan je eigenwaarde, je eigenliefde en je zelfrespect.

Wij allen hebben een creatiekracht in ons dat uit liefde bestaat en die we zelf absoluut voor onmogelijk houden. MAAR DAT IS HET NIET!

Om deze reden wil ik jou vandaag het volgende meegeven.

Neem ook jouw besluit en ga jouw geluk, zingeving en succes creeren. Geloof in jouw creatiekracht en dat alles wat jij wilt ook mogelijk is.

Dit kun je het beste doen door een gids te zoeken, die deze creatiekracht leeft, die het is. En die jou alles kan leren op jouw ontdekkingsreis van jouw versie van Liefdevol Leiderschap.

Stel je eens voor, welke bewustzijnssprongen jij kunt maken… als je een jaar lang de beschikking krijgt over onbeperkte één-op-één begeleiding. 

Wat gaat dat voor jou betekenen? En wat betekent het voor jouw leiderschap en organisatie? Hoeveel geluk, zingeving en succes kan dit je gaan geven? Heb jij de moed om jouw ontdekkingsreis van Liefdevol Leiderschap te gaan starten? Meld je dan aan hier voor een bewustZIJNScan.


Jouw reactie op Zou jij wel eens elfenstof willen ervaren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php