Astrid Koorn

Jeanette van der Linden over haar VIP Coaching De Gulden Progressie

Geschreven door Astrid Koorn

Als je mij 6 maanden geleden had gezegd wat ik nu heb gedaan, had ik het niet geloofd. Ik heb tijdens mijn VIP-Coaching De Gulden Progressie zulke bewustzijnssprongen gemaakt de afgelopen tijd dat ik heb ervaren dat eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect echt het belangrijkste is in iemands leven en persoonlijk leiderschap. De afgelopen maanden ben ik eerlijk naar mezelf geweest over mijn huwelijk, mijn kinderen, de relatie met mezelf, mijn gezondheid, mijn bedrijf, mijn ondernemerschap, mijn collega’s, vrienden en familie. Door met mezelf in verbinding te treden en te durven kijken (vooral zaken waarvan ik liever niet wilde weten) heb ik antwoorden en grote inzichten gekregen. Ik heb de moed in mezelf kunnen vinden om hierop gebaseerd besluiten te nemen die recht deden aan wie ik werkelijk ben en wat ik werkelijk voel. En toen heb ik ook gedurfd om de daad bij het besluit te voegen. En WAUW, wat deed dat pijn! Wat had ik mezelf tekort gedaan, jarenlang. Niet omdat een ander dat van mij vroeg, maar omdat ik mezelf nog niet lief had.

Ik heb allerlei zaken aangepakt met duurzame en grote impact op mijn levensgeluk, mijn familie, mijn vrienden, mijn zakenrelaties, mijn persoonlijke zingeving, mijn bijdrage aan de maatschappij en mijn organisatiesucces. En ik besef dat ik nog zo veel meer kan doen om mijzelf lief te hebben, respect te tonen aan mezelf en hierdoor zelfvertrouwen te creeren. Dat is ook de reden dat ik hier meer over wil leren en daarom vervolg ik mijn ontdekkingsreis met het jaartraject De Gulden Progressie van Liefdevol Leiderschap.

De trajecten van Liefdevol Leiderschap zijn intensief, levensveranderend en resulteren in hele persoonlijke ervaringen in alle aspecten van het leven, maar vooral in jou en jouw leven. Het is voor veel mensen lastig om voor de camera deze persoonlijke ervaringen te delen en inzicht te geven wat echt belangrijk is in hun leven en hoe ze hierin functioneren. Deze klant heb ik bereid gevonden om over haar 6-maanden traject De Gulden Progressie iets te vertellen en waarom ze ook nog meegaat met deze retraite. 


Jouw reactie op Jeanette van der Linden over haar VIP Coaching De Gulden Progressie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php