Astrid Koorn

Magalie Schouten over haar leiderschapsretraite Liefdevol Leiderschap

Geschreven door Astrid Koorn

Alleen het besluit al om mezelf de investering te gunnen om eens echt de tijd nemen om te zijn. Om duidelijk te krijgen waar ik op dit moment sta en wat mij tegenhoudt om te doen wat mij echt gelukkig maakt. Wat ik het meest zinvol en waardevol lijkt om te doen en waar ik succesvol aan kan bijdragen in onze maatschappij, was voor mij een persoonlijke overwinning en een groot cadeau. En ik heb een aantal levens veranderende inzichten mogen krijgen, waardoor ik een antwoord kreeg op de essentie van vele persoonlijke ervaringen. Ik heb geleerd wat het is om jezelf een belofte te doen om deze inzichten om te zetten naar besluiten. Deze besluiten kloppen helemaal met wie ik werkelijk ben en zet ik dus als bijna vanzelf om in acties. Acties die je laten ervaren dat jij het zelf bent. Dat jij alles kunt bereiken met het ontwikkelen van je bewust-ZIJN. Astrid, ik weet niet hoe je het doet, maar wel dat jij het laat gebeuren. Heel veel dank voor jouw Liefdevol Leiderschap!”


Jouw reactie op Magalie Schouten over haar leiderschapsretraite Liefdevol Leiderschap

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php