Astrid Koorn

Je persoonlijke proces gaat direct van start

Geschreven door Astrid Koorn

Wist je dat door je in te schrijven voor deze nieuwsbrief je je kandidaat stelt om jouw versie van Liefdevol Leiderschap te gaan ontdekken?

Je bent leider en of ondernemer en je weet dat je meer wilt en kunt. Dat heb je voor jezelf geconcludeerd. Je wilt meer bewustzijn ontwikkelen betreffende jouw eigenwaarde, jouw eigenliefde en jouw zelfrespect. Waarom? Omdat jij een onvergetelijk leven wilt leven, waarin jij het voorbeeld bent betreffende het leven van de combinatie levensgeluk, persoonlijke en maatschappelijke zingeving en organisatiesucces.

Je weet diep van binnen dat het nodig is om de energie van jouw 7 intelligenties te laten stromen. Zodat deze energie gebundeld kan worden in jouw hart……. Liefdevol Leiderschap.

De intentie is er al anders lees je dit artikel niet.

Wist je dat bij aanmelding van een programma van Liefdevol Leiderschap de energie van dit persoonlijke proces al start?
Je besluit is genomen, de afspraak is gemaakt en dus gaat de energie in beweging komen.

Het is een gegeven wat heel vaak niet herkend wordt. Sommige mensen willen hierdoor zelfs nog op het laatste moment afzeggen..

Je krijgt mogelijke reacties uit je omgeving zoals: oh jee, ze gaat haar leiderschap versterken door haar eigenliefde, eigenwaarde en zelfrespect te vergroten. Ze noemen dit Liefdevol Leiderschap. Ergo, als jij dit besluit neemt zal je omgeving gaan merken dat de energie al aan het wijzigen is!

Wees je er al van bewust dat dit principe zo werkt en zeker als je vertelt dat je een leiderschapsprogramma van Liefdevol Leiderschap gaat doen. Dan zal de energie en je persoonlijke proces direct van start gaan. Het kan betekenen dat je mogelijk ook allerlei innerlijke sabotage of weerstanden zult kunnen tegenkomen voordat je überhaupt aan je leiderschapsprogramma begonnen bent.

Dit kan op vele manieren vorm krijgen en je proberen over te halen je NIET aan te melden voor een programma van Liefdevol Leiderschap. Voorbeelden van ervaringen kunnen zijn: een gevoel van ziek zijn, extreme moeheid, mentale gedachtecirkels, innerlijke weerstand om te starten, triggers die negatieve gedachten en gevoelens tot stand brengen, etc.

Dit is ook de reden waarom je je mogelijk allang had willen aanmelden voor een programma van Liefdevol Leiderschap, maar bij het willen aanmelden tegen extra grote weerstand aanloopt. Op dat moment piekt de energie richting het ontmoeten.
Het moment waarop de energie echt op volle kracht kan gaan stromen en je proces een piekmoment, transformatie, inzicht of ommekeer kan vinden.

Besef echter dat dit deel van het proces is wat je dan al in werking hebt gezet en wat naar een hoogtepunt toe werkt op het moment van aanmelden.
Laat je er niet door weerhouden. Dit is al de helft van het proces wat doorlopen wordt, voordat de echte ommekeer of transformatie aangezet wordt tijdens het gekozen programma.

Hoe bewuster je hiervan bent, hoe gemakkelijker het wordt om je weerstand te herkennen en er geen gehoor aan te geven door je toch niet aan te melden (daar je je dan ook afmeldt bij jezelf).

En nog een heel belangrijk gegeven: “hoe krachtiger de weerstand, hoe krachtiger de transformatie zal zijn.”


Mocht ik je geïnspireerd hebben om deze slag wel met jezelf aan te gaan, dan heb ik een aantal mogelijkheden om je te helpen met jouw versie van Liefdevol Leiderschap.

Je kunt je hier aanmelden voor de wekelijkse inspiratie en dan kun je direct het eBook 10 toptips om Liefdevol Leiderschap te ontwikkelen.

Of je kunt je hier aanmelden voor de kosteloze bewustZIJNscan. Dit is een telefonisch gesprek met mij waarin we kijken welke eerste stap jij kunt zetten in jouw versie van Liefdevol Leiderschap en of ik je hierbij kan helpen.

Of je kunt een reactie achterlaten als dit artikel met jou resoneert.


Jouw reactie op Je persoonlijke proces gaat direct van start

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php