Astrid Koorn

Gun jij jezelf meer verloren gelukstijd?

Geschreven door Astrid Koorn

Bewustzijnsontwikkeling heeft een centrale plaats binnen de visie van Liefdevol Leiderschap. Hoe bewuster je aanwezig kunt zijn in je voelen, denken en doen hoe meer je je eigenwaarde, je eigenliefde en zelfrespect kunt vergroten. Door structureel en duurzaam bezig te zijn met je bewustzijnsontwikkeling kun je bewustzijnssprongen maken en vernieuwen.

Vernieuwen naar een leven vol levensgeluk, vol persoonlijke en maatschappelijke zingeving en vol organisatiesucces. Wellicht dat jij op een punt in je leven staat dat dit al erg goed gaat en dat je plannen hebt om hierin wederom bewustzijnssprongen in te willen nemen? Of heb jij last van haperingen of zelfs stagnatieproblemen in het creeren van je dromen?

Beide gevallen heb ik meegemaakt en ik kan je dus uit ervaring zeggen dat je te maken hebt met een uitdaging om de magie van het leven te mogen ervaren. JOUW MAGIE! Het brengt je in contact met gebieden waarin jij veelal nog onbewust aanwezig bent en handelt. En het zijn zaken waarvan je niet weet waar het vandaan komt, laat staan hoe je het op kunt lossen.

Al vroeg in mijn leven werd ik geconfronteerd met dergelijke ervaringen en ben ik stappen gaan nemen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Al gauw kwam ik erachter dat ik op ontdekkingsreis was, waarin ik oude patronen, gedachten, gevoelens, overtuigingen etc. tegenkwam, die ik om kon buigen. Ik leerde dus om allerlei energie die mij niet diende om te buigen naar nieuw bewustzijn. EN DAT IK HIER DE CREERENDE FACTOR IN BEN!

Alle antwoorden waren al aanwezig in mij. Ik kon door nieuw bewustzijn vernieuwen naar een leven waar ik volop levensgeluk, zingeving en succes kon ervaren. Wat een prachtige ontdekkingsreis………die nooit meer stopt. Ik ben zo enthousiast geraakt over mijn magie tijdens mijn heilige reis. Dat is ook de reden dat ik met mijn gedachtegoed Liefdevol Leiderschap bewust inzet op persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnssprongen. En deze basis zorgt ervoor dat jouw leiderschap, je ondernemerschap en je organisatie ook verder kan ontwikkelen. Ik zie dagelijks om mij heen een mate van liefdeloosheid, die zo schadelijk is voor onze eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect. Laat staan welk effect dat heeft op onze partners, kinderen, familie, vrienden, collega’s, medewerkers, organisatie, milieu, planeet etc. Inmiddels noem ik dit VERLOREN GELUKSTIJD. Als we deze liefdeloosheid in al haar facetten om kunnen buigen naar Liefdevol Leiderschap kunnen we een leven vol geluk, zingeving en succes creeren en delen. En als leiders en ondernemers dit voorbeeld kunnen geven in bedrijven, organisaties, de regering dan kunnen we absolute wonderen veroorzaken.

Het niet bewust aanwezig kunnen zijn in jouw eigenliefde heeft enorme consequenties voor jouw levensgeluk, naar de kwaliteit van jouw leiderschap/ondernemerschap en naar de mate waarin je je organisatie kunt ontwikkelen. Veelal zijn we hier ook niet mee bezig, totdat bepaalde omstandigheden zich toch aandienen in welke vorm dan ook. die we (veelal onbewust) waarnemen. We worden ongemotiveerd, geprikkeld, gedreprimeerd, verdrietig, apathisch en noem maar op. Waar het ook over gaat, de liefdeloosheid vindt altijd als eerste plaats in jezelf. Als je deze oplost, kun je vernieuwen en bewustzijnssprongen maken naar wie je werkelijk bent en welke bestemming je wilt leven.

De vraag is waar jij op dit moment staat en wat je jezelf gunt. Gun je jezelf meer verloren gelukstijd of ga je jouw dromen, doelen en verlangens realiseren? En zeg eens eerlijk: besef je ook dat je bij deze ontdekkingsreis hulp nodig hebt, om echt de stappen te zetten die je wilt?

Stel je eens voor, welke bewustzijnssprongen jij kunt maken… als je een jaar lang de beschikking krijgt over onbeperkte één-op-één begeleiding.

Wat gaat dat voor jou betekenen? En wat betekent het voor jouw leiderschap en organisatie? Hoeveel geluk, zingeving en succes kan dit je gaan geven? Heb jij de moed om jouw ontdekkingsreis van Liefdevol Leiderschap te gaan starten?

Het goede nieuws is: die onbeperkte persoonlijke begeleiding kun je krijgen. Van mij. Als ervaren gids in Liefdevol Leiderschap help ik leiders en ondernemers zoals jij met hun persoonlijk geluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces.

Ik bied 5 mensen de kans om een jaar lang mijn onbeperkte persoonlijke begeleiding te gaan krijgen. Nu kom je niet zo maar in aanmerking voor dit unieke aanbod. Om er zeker van te zijn dat dit traject bij je past en dat je er klaar voor bent, gaan we eerst een BewustZIJNscan met je doen. Dat is een kosteloos telefonisch gesprek van circa 45 minuten met mij. In dat gesprek scannen we welke bewustzijnssstappen jij wilt zetten, en of mijn begeleiding je daarbij kan helpen. Als we inschatten dat dit traject minder bij je past, krijg je dat direct te horen. Past het traject wel? Dan kunnen we op korte termijn starten en ontvang je een uitnodiging van mij voor je eerste VIP-coaching sessie.

Ga jij jouw ontdekkingsreis starten, waarin jij het avontuur met jezelf aangaat en jouw belofte gaat waarmaken? En wil je daarbij mijn onbeperkte persoonlijke hulp? Klik dan hier en meld je nu aan voor een BewustZIJNcan. Ik help je graag met het ontwikkelen van jouw versie van Liefdevol Leiderschap!


Jouw reactie op Gun jij jezelf meer verloren gelukstijd?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php