Astrid Koorn

Zeg jij meteen ‘ja’ tegen mijn meest waardevolle en duurste programma?

Geschreven door Astrid Koorn

Toen ik net was begonnen met Liefdevol Leiderschap werd ik totaal overdonderd door een klant die meteen ‘ja’ zei op mijn meest waardevolle en duurste programma.

Ik ging zelfs checken of hij geen geintje maakte. Ik dacht: “dit kan niet waar zijn.” Vervolgens vroeg ik of hij er niet over na wilde denken. Maar hij zei heel resoluut: “zeker niet, dit is wat ik wil en ik voel een vette ‘ja” bij jou als inspirator.”

Het opvallende was dat zijn primaire focus niet lag op het verdienen van meer geld of iets wat hieraan gerelateerd was. Hij wilde wel zijn eigenwaarde onderzoeken. Hij genoot een goede reputatie en had genoeg geld, maar hij was niet gelukkig met zichzelf. Hij voelde dat bepaalde zaken hem parten speelde. Zaken die nog belangrijker zijn dan nog meer geld.

Ook zakelijk bemerkte hij deze zaken, dat voelde hij wel. Hij had een bloedhekel aan mensen die macht hadden maar slecht voorbeeldgedrag vertoonde en slechte ideeën hadden die in de praktijk niet werkten. Die zich verschuilden achter incompetentie.

Echter, hij was ook niet blind voor zijn eigen incompetenties. Hij wist dat hij daar invloed op had. En je kunt alleen het goede voorbeeld zijn als je kiest om hieraan te werken. Anderen dragen hierin hun eigen verantwoordelijkheid.

Hij zocht een 1 op 1 traject omdat hij wilde ontwikkelen op zeer persoonlijke aangelegenheden. Zaken die hij nog nooit met iemand besproken had. Dat dit hem zakelijk ook enorm zou helpen, stond voor hem als een paal boven water.

Na zijn eerste 6-maanden traject is dit wat hij erover schreef:
Ik heb geleerd in mijn 6-maanden VIP Coaching traject De Gulden Progressie dat eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect het belangrijkste is in mijn leven en persoonlijk leiderschap. Als ik hieraan werk heeft dat duurzame en grote impact op mijn levensgeluk, mijn familie, mijn vrienden, mijn zakenrelaties, mijn persoonlijke zingeving, mijn bijdrage aan de maatschappij en mijn organisatiesucces. Ik geloof dat elk mens hier wel iets of veel in te doen heeft, voordat we in staat zijn om liefdevol leiderschap te vertonen. Je leert jezelf zoveel beter kennen. Zaken die je hebt aangeleerd, maar eigenlijk helemaal niet van jou zijn. Zaken waaraan ik tijd en energie heb besteed, waarvan ik  mij nu realiseer dat het verloren gelukstijd is geweest. Het heeft mij de ogen geopend over wie ik werkelijk ben. Juist dit beeld maakt dat ik volledig congruent en moeiteloos die zaken kan creëren, waar ik in mijn hart van droom. Ik zie steeds beter en sneller wat ik echt vanuit mijn hart wil leven. Dat is ook de reden dat ik hier meer over wil leren en daarom vervolg ik mijn ontdekkingsreis met het jaartraject De Gulden Progressie van Liefdevol Leiderschap.

Zoals je kunt lezen is deze klant doorgegaan met het jaartraject. Hij wilde strategische en duurzame ontwikkeling in zichzelf, zijn leiderschap en zijn organisatie. Dat vereist committment aan jezelf……….en ook alleen aan jezelf. Dan ga je door waar je echt een uitdaging hebt.

Dit is wat hij schreef na 1,5 jaar gewerkt te hebben aan zijn versie van Liefdevol Leiderschap
Nadat ik mijn 6-maanden VIP Coaching traject De Gulden Progressie had gedaan (zie mijn eerdere recensie) smaakte dit naar meer……veel meer. De inzichten die ik tot nu toe om had kunnen zetten in realiteit heeft mij doen beseffen dat ik mezelf nog veel meer gun. En dat ik hier onder begeleiding van Astrid duurzaam en levensveranderend mijn eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect verder kan vergroten. In het 6-maanden traject was mijn levensthema duidelijk geworden. Aan dat levensthema kon ik veel van wat er in mijn leven was gebeurd, afleiden. Tijdens het 6-maanden traject kwamen mensen mij vragen welke cursus ik aan het doen was, want ze zagen mij gaandeweg ontwikkelen. Ook mijn kinderen gaven aan dat ik veel meer mezelf was geworden en dat ze dat heel prettig vonden. Mijn band met hen was al goed, maar werd nog intensiever. We leerden elkaar nog beter kennen en ik durfde mijzelf steeds kwetsbaarder op te stellen. Dit alleen al had een ongelooflijk effect in de kwaliteit van gesprekken, die echt ontwikkelden naar hele zinvolle en waardevolle dialogen.

Doordat ik mij nog beter met mezelf kon verbinden vanuit eigenliefde ervoer ik dat dit een enorm effect had op alle relaties om mij heen. Hierdoor ben ik liefdevoller naar mezelf geworden. Weet ik hoe ik vanuit verbinding met mezelf een gelukkige relatie kan hebben, Ik ben ook een betere vader geworden voor mijn kinderen. In mijn werk kan ik mijn eigenwaarde tonen door veel krachtiger leiderschap te vertonen. Hierdoor kan ik snel en goede besluiten nemen, die gedragen worden en in de praktijk echt werken. Ik heb geroken aan het laten ontstaan van collectief leiderschap. Kortom, ik ervaar veel meer levensgeluk, ik ervaar dat ik een zinvolle bijdrage aan de maatschappij lever en mede hierdoor is mijn organisatie nog succesvoller.

Alles wat ik de afgelopen tijd heb geleerd, heb ik mezelf eigen gemaakt en zal ik de rest van mijn leven toepassen. Ik ben zo blij dat ik de keuze heb gemaakt om op reis te gaan om mijn versie van Liefdevol Leiderschap te ontdekken samen met Astrid. Ik geef mijn jaarprogramma en Astrid dan ook op een schaal van 1 tot en met 10 een dikke 9. 

Inspireert dit verhaal jou om ook direct ‘ja’ te zeggen op mijn meest waardevolle en duurste programma? Wil je graag op ontdekkingsreis te gaan naar jouw versie van Liefdevol Leiderschap meld je dan aan voor een bewustZIJNscan en dan bespreken we in een telefonische sessie van 45 minuten of dit programma exact is wat jij nodig hebt.

LET OP: deze kans geef ik aan totaal 5 klanten, dus wees er op tijd bij.

Mocht ik je geïnspireerd hebben, dan heb ik nog een aantal mogelijkheden om je verder te helpen met jouw versie van Liefdevol Leiderschap.

1. Wil je dolgraag op ontdekkingsreis naar jouw versie van Liefdevol Leiderschap, maar twijfel je over van alles en nog wat? Vraag je je af welk programma het beste bij jou past of heb je allerlei andere vragen? Meld je dan gewoon aan voor een bewustZIJNscan. Je wordt dan uitgenodigd voor een telefonisch gesprek met mij en we stellen vast of ik je verder kan helpen.
Hier kun je je aanmelden.

2. De meeste leiders vinden de ontdekkingsreis van Liefdevol Leiderschap heel persoonlijk en kwetsbaar. Om deze reden kiezen ze vaak voor het 1 op 1 VIP coaching programma De Gulden Progressie.

Tijdens dit programma werken we 1 op 1 op een diep en strategisch niveau aan jouw eigenliefde, eigenwaarde en zelfrespect. We passen dit toe op jouw dagelijks persoonlijke en zakelijke leven. Hierin ga je schakelen en ervaren. Ik sta nog elke keer verbaasd waartoe we met de juiste inzichten in zo’n korte tijd toe in staat zijn. Hier kun je het programma bekijken en je aanmelden. 

3. De meeste leiders doen vrijwel alles met hun hoofd. Dat is ons geleerd dat het zo moet. Steeds meer leiders en ondernemers vragen mij over die andere 6 intelligenties. Welke zijn dat en hoe kan ik ze gebruiken?

20 september 2019 start het leiderschapsprogramma: de ontdekkingsreis van de 7 intelligenties weer. Hier lees je alles over dit programma en hoe je je aan kunt melden.


Jouw reactie op Zeg jij meteen ‘ja’ tegen mijn meest waardevolle en duurste programma?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php