Astrid Koorn

3 maart 2024 online event: Maak kennis met je hartbewustzijn

Dit online event van Liefdevol Leiderschap, dat maandelijks plaats vindt, is vooral geschikt voor nieuwsgierige en leergierige mensen. Mensen die hun innerlijk leiderschap verder willen ontwikkelen vanuit liefdesbewustzijn. Mensen die vanuit hun hart willen leven en allerlei liefdeloosheden willen transformeren.

Dit is een online event waarin je een introductie krijgt om te weten en te ervaren wat Liefdevol Leiderschap is. Hierop gebaseerd kun je bepalen of het voor je werkt en of het bij je past. En of jij klaar bent voor jouw versie van Liefdevol Leiderschap.

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Voel jij je aangetrokken tot Liefdevol Leiderschap en herken jij het volgende:

 • Ervaar jij een knelpunt(en) van liefdeloosheid in jezelf?
 • Wil jij liefde een centrale plaats geven in jouw leven?
 • Ben jij op zoek naar meer bewustzijn over hoe liefde werkt?
 • Ben jij klaar om jouw hartenpijn te transformeren?
 • Vind je het moeilijk om jouw hartewensen te manifesteren?

Veel mensen hebben angst voor het onbekende. Ze zijn bang om misschien een aantal zekerheden op te geven en minder of geen controle te hebben. Zij zijn bang om nieuwe wegen in te slaan, want je kunt immers nog niet zien waar deze naartoe leiden. En hoe kan ik leven vanuit liefde? Waar begin ik en hoe kan ik mijn hartewensen helder krijgen en manifesteren

Ja, ik wil mij aanmelden

Stel je eens voor:

 • dat jij voorzichtig in een laagdrempelig online event kunt aftasten wat Liefdevol Leiderschap is. 
 • dat je hoort dat er meer mensen zijn die liefde centraal willen stellen in hun leven en werk
 • dat je totaal ontspannen achter je computer kunt proeven aan Liefdevol Leiderschap door een oefening te doen
 • dat jij hierdoor geprikkeld wordt door een vernieuwd inzicht en ruimte gaat geven aan jouw versie van Liefdevol Leiderschap

Voor wie is deze hartbewustzijnsverhoger?

De hartbewustzijnsverhoger is voor iedereen, die zijn bewustzijn (verder) wil ontwikkelen op basis van liefde. Je weet al dat liefde het verschil in je leven zal maken. Je weet alleen nog niet hoe.

Of je nu voor de eerste keer gaat deelnemen of dat je nog een keer geïnspireerd wilt worden, het is voor jou glashelder dat je de wereld mooier gaat maken met jouw unieke wezen en dat je hiervoor jouw liefdesbewustzijn wilt inzetten.

Jij wilt jouw magie ervaren en dat kan zomaar beginnen of verdiepen bij deze hartsbewustzijnsverhoger. Hoe kun je dit nu al weten? Een van de signalen is bij het lezen van deze tekst dat jouw hart er letterlijk sneller van gaat kloppen en JA zegt op deelname aan de hartbewustzijnsverhoger. 

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Dit is wat je allemaal gaat leren bij de Hartbewustzijnsverhoger

Wat is Liefdevol Leiderschap

Leer hoe je Liefdevol Leiderschap kunt ontwikkelen en wat hiervoor benodigd is. Besef waarom Liefdevol Leiderschap je zo aanspreekt en word je bewust dat ook jij dit kunt. Dit creëert vertrouwen in jezelf.

Ontdek wat hartbewustzijn is en hoe je deze kunt vergroten

Leer hoe belangrijk het is dat jel je energie zo kunt richten dat er zomaar deuren kunnen opengaan naar resultaten die voor je bestemd zijn, maar waar je zelf nog geen mogelijkheden hebt gezien. En je gaat ervaren dat dit zo natuurlijk en kloppend voelt voor jou dat je meteen aan de slag wilt om deze nieuwe inzichten in de praktijk te brengen.

Stel vast waar jij je innerlijk leiderschap wilt ontwikkelen

Welke hartenpijn of hartsverlangen houdt je bezig? Stel vast waar jij nu staat en welke gift er achter een hartenpijn verborgen ligt? Welk hartsverlangen vraagt aan jou om dit wakker te laten worden. Hoe ziet jouw droom eruit en met welke concrete resultaten?

Krijg inzichten waar je kunt beginnen

Hoe werkt een bewustwordingsproces eigenlijk? Hoe houd je grond onder de voeten en neem je niet teveel hooi op je vork? Hoe weet je welke eerste stap jij kunt zetten? 

Welke deur(en) ga jij open zetten? 

Je leert wat je nodig hebt om deze stap te manifesteren. Hoe deze ‘open deur’ je precies leidt naar de juiste inspiratie en motivatie om te gaan ontdekken hoe hartbewustzijn werkt.

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Over Astrid Koorn

Ik ben creator en visiedrager van Liefdevol Leiderschap. Voor mij is leven vanuit je hart, zijn en bezieling altijd de basis geweest van mijn versie van Liefdevol Leiderschap . De combinatie van innerlijk leiderschap en duurzame bewustwording maakt Liefdevol Leiderschap uniek en onbetaalbaar. Mensen waarderen mijn kennis en wijsheid van hartbewustzijn toegepast in hun dagelijks leven. Ik combineer oude en nieuwe kennis en wijsheid en geef dit zoveel mogelijk door aan mensen, die ook een liefdevol voorbeeld willen zijn in deze wereld.

Mijn stijl kenmerkt zich door uniek, pragmatisch, authentiek, liefdevol , diepgaand, humoristisch en creatief leiderschap, waardoor je gaat weten, denken, voelen en doen. Ik hou van levensveranderende inzichten en ervaringen, die je heel nieuwsgierig maken wat jij allemaal kunt creëren. 

Vanaf mijn 20e ben ik duurzaam gaan investeren in bewustwording. Ik liep vast in mijn leven en wist absoluut niet hoe ik dit op kon lossen. Zo heb ik veel geluk gehad in het op mijn pad krijgen van hele ervaren en zuivere mentoren. Zij lieten mij zien dat ik de creator ben van mijn leven en hoe bewuster ik dat leven leef, hoe meer ik mijn droomleven hier op aarde kan manifesteren.

Al jong werd duidelijk dat ik een geboren, natuurlijk leider ben en zo kwam ik ook terecht in allerlei leidinggevende posities. Op een gegeven moment wilde ik weten wat mijn hoogste hartsverlangen was en mijn meesterwerk manifesteren. Dat werd een hele ontdekkingsreis, die ik later Liefdevol Leiderschap ben gaan noemen. Ik werd jong geconfronteerd met aspecten van liefdeloosheid in mijn leven en begon naarmate ik bewuster werd, die liefdeloosheid om mij heen te herkennen. Door mijn eigen reis te gaan, heb ik vele liefdeloosheden in mezelf kunnen (h)erkennen en helen. Ik werd mij bewust dat ik hierdoor meer liefde ervoer in mezelf en mijn leven en ook het vertrouwen kreeg dat ik mijn droomwensen kon uit laten komen.

Zo kon ik Liefdevol Leiderschap laten ontstaan vanuit het hartsverlangen om nieuwe liefdevolle leiders geboren te laten worden. In 2013 kwamen de woorden Liefdevol Leiderschap over mijn lippen en heb ik mijn ontdekkingsreis vervolgd en al mijn kennis, wijsheid en ervaring geïntegreerd in de programma’s van Liefdevol Leiderschap.

Ja, ik wil mij aanmelden

Waarom meedoen aan de Bewustzijnsverhoger?

 • Jij wilt graag jouw hartbewustzijn onderzoeken

Je doet dit graag in de vorm van een investering in intentie, energie, tijd en geld. Je wilt graag leren over Liefdevol Leiderschap. Je maakt hier tijd voor vrij in je agenda. Je hebt heel veel vragen, omdat je op zoek bent naar inspiratie, nieuwe inzichten en antwoorden.

 • Iedereen heeft bezinning en liefde nodig

De Hartbewustzijnsverhoger geeft je de gelegenheid om 3 uur lang te bezinnen en te reflecteren op jouw hartsverlangen. Vaak gun je jezelf daar de tijd niet voor, en is er letterlijk intentie, energie, tijd en geld voor nodig om jezelf dit in te laten zien.

 • Je ontmoet gelijkgestemden die ook meer liefde in zichzelf en hun leven willen ervaren

De Hartbewustzijnsverhoger geeft je de gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten. Dit is een gouden kans om te horen hoe andere mensen met hetzelfde ‘bijltje hakken’ in hun leven. Dit zijn de mensen die jou echt iets te bieden hebben en jij hun!

 • Je kunt al je vragen stellen

De Hartbewustzijnsverhoger is een event die deelnemers uitnodigt hun eigen verhaal te vertellen en al hun vragen te kunnen stellen.

 • De beslissing om deel te nemen, opent al deuren

Je zult merken dat je andere inzichten krijgt, waardoor je andere mogelijkheden gaat zien. Je gaat merken dat je een bestaansrecht creëert voor jouw hartsverlangen. Dat is de bedoelde ervaring voor velen en het heeft puur met dit besluit te maken dat je jouw hartbewustzijn kunt verhogen!

Tijden en locatie

Het online event De Hartvewustzijnsverhoger vindt plaats op zondag 3 maart 2024. Het event begint om 9.00 uur en zal duren tot 12.00 uur.  Er is een pauze ingelast van 15 minuten om 10.30. Aan het einde van het event is er nog gelegenheid om na te praten. Je kunt heerlijk deelnemen waar en hoe je maar wilt.

En let op: ik doe met jullie mee! We zijn allemaal leraar en leerling tegelijk en we experimenteren vandaag tevens met wat ik noem collectief Liefdevol Leiderschap.

Wat is jouw investering?

€ 99,00 

Je kunt je aanmelden voor de prijs van € 99,- excl. BTW en je neemt al een partner mee voor € 49,- excl. BTW. LET OP: meld je op tijd aan en betaal je factuur tijdig, want alleen na betaling krijg je je toegangscode in zoom en ben je verzekerd van deelname. 

Let op: Als je je aanmeldt, reken ik op je committent en jij kunt rekenen op mijn committment. Dit betekent dat je je niet zomaar kunt afmelden na aanmelding.

 

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Deelnemers over mijn events: “Liefdevol Leiderschap is geen hype met trucjes, het is aan jou of je het toe kunt en wilt passen.” – “Bewustzijnssprongen zijn essentieel om je de juiste inzichten te verschaffen om te vernieuwen.” – “Je krijgt echt inzicht waar precies voor jou de bottleneck zit, waar je echt naar mag kijken.” – “Je krijgt antwoorden wat jij eraan kunt doen om je levensgeluk te boosten.” – “Ik weet nu eindelijk wat ik niet wil en waar ik wil vernieuwen.” – “Deze dag heeft mij in contact gebracht met ‘gelijkgestemden’ en was voor mij een grote bevestiging dat ik op de goede weg zit.”

Mijn waardegarantie

Mocht je vinden dat jouw hartbewustzijn zich tijdens dit event niet heeft verhoogd, dan kun je dit aangeven bij ons uiterlijk binnen 24 klokuren na dit event. Je krijgt dan je investering retour (behalve je inschrijfgeld van € 29,- excl. BTW).

Je loopt dus geen enkele risico om je aan te melden. Ik garandeer mijn klanten 100% tevredenheid.

Annuleringsregeling

Mocht er iets gebeuren waardoor je wordt verhinderd om aanwezig te zijn bij de Hartbewustzijnsverhoger, dan krijg je:

 • een ticket voor de volgende bewustzijnsverhoger
 • of een tegoedbon voor een ander programma van Liefdevol Leiderschap
 • beide mogelijkheden zijn zonder tijdslimiet
 • je kunt ook je ticket doorgeven aan een partner of andere relatie, zodat zij in jouw plaats kunnen komen.

Ja, ik wil mij aanmelden

Op dit programma zijn de algemene voorwaarden van Koorn Business B.V. van toepassing.

css.php