Astrid Koorn

Broer Knop over zijn 6-maanden programma De Gulden Progressie

Geschreven door Astrid Koorn

Nadat ik mijn 6-maanden VIP Coaching traject De Gulden Progressie had gedaan (zie mijn eerdere recensie) smaakte dit naar meer……veel meer. De inzichten die ik tot nu toe om had kunnen zetten in realiteit heeft mij doen beseffen dat ik mezelf nog veel meer gun. En dat ik hier onder begeleiding van Astrid duurzaam en levensveranderend mijn eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect verder kan vergroten. In het 6-maanden traject was mijn levensthema duidelijk geworden. Aan dat levensthema kon ik veel van wat er in mijn leven was gebeurd, afleiden. Tijdens het 6-maanden traject kwamen mensen mij vragen welke cursus ik aan het doen was, want ze zagen mij gaandeweg ontwikkelen. Ook mijn kinderen gaven aan dat ik veel meer mezelf was geworden en dat ze dat heel prettig vonden. Mijn band met hen was al goed, maar werd nog intensiever. We leerden elkaar nog beter kennen en ik durfde mijzelf steeds kwetsbaarder op te stellen. Dit alleen al had een ongelooflijk effect in de kwaliteit van gesprekken, die echt ontwikkelden naar hele zinvolle en waardevolle dialogen.

Doordat ik mij nog beter met mezelf kon verbinden vanuit eigenliefde ervoer ik dat dit een enorm effect had op alle relaties om mij heen. Hierdoor ben ik liefdevoller naar mezelf geworden. Weet ik hoe ik vanuit verbinding met mezelf een gelukkige relatie kan hebben, Ik ben ook een betere vader geworden voor mijn kinderen. In mijn werk kan ik mijn eigenwaarde tonen door veel krachtiger leiderschap te vertonen. Hierdoor kan ik snel en goede besluiten nemen, die gedragen worden en in de praktijk echt werken. Ik heb geroken aan het laten ontstaan van collectief leiderschap. Kortom, ik ervaar veel meer levensgeluk, ik ervaar dat ik een zinvolle bijdrage aan de maatschappij lever en mede hierdoor is mijn organisatie nog succesvoller.

Alles wat ik de afgelopen tijd heb geleerd, heb ik mezelf eigen gemaakt en zal ik de rest van mijn leven toepassen. Ik ben zo blij dat ik de keuze heb gemaakt om op reis te gaan om mijn versie van Liefdevol Leiderschap te ontdekken samen met Astrid. Ik geef mijn jaarprogramma en Astrid dan ook op een schaal van 1 tot en met 10 een dikke 9. 


Jouw reactie op Broer Knop over zijn 6-maanden programma De Gulden Progressie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php