Astrid Koorn

Het Gulden Moment

Ben jij leider of ondernemer en herken jij het volgende:

 • Sta jij persoonlijk en zakelijk op een kruispunt?
 • Probeer je dit al enige tijd zelf op te lossen, maar slaag je hier (nog) niet in?
 • Heb je het gevoel op een dood spoor te zitten?
 • Zoek je naar nieuwe inzichten en perspectieven voor jouw levensgeluk, zingeving en organisatiesucces?
 • Ben je haastig op zoek naar effectieve coaching van een sparring partner met diepgang die jou begrijpt, ziet en hoort en die jou snel weer op weg kan helpen?

Dan kan ik jou mogelijk helpen

Vele leiders en ondernemers maken deze ‘momenten’ mee en proberen hun problemen en of uitdagingen zelf het hoofd te bieden. Met alle gevolgen van dien…….. Ze gaan boeken lezen of ze volgen online seminars. Of ze praten met hun partner. Of een goede vriend of collega van het werk. Maar eigenlijk kom je iedere keer op hetzelfde punt uit. Je ziet niet hoe je dit probleem op kunt lossen. Je ziet niet hoe je deze uitdaging kunt aangaan. En hierdoor raak je zwaarmoedig en mogelijk depressief. Dit beïnvloedt je humeur en levensvreugde. Je raakt gestressed en hierdoor minder productief. Je collega’s voelen aan je dat je niet lekker functioneert….niet lekker in je vel zit. Je beseft dat er iets moet gebeuren, maar wat?

Hoe doen andere leiders en ondernemers dit?

Andere leiders en ondernemers maken exact hetzelfde mee als wat jij nu meemaakt. Het enige verschil is dat zij beseffen dat ze dit zelf niet op kunnen lossen. Of dat het veel te lang gaat duren voordat ze dit op kunnen lossen. Het kost ze teveel tijd en energie om altijd alles zelf te moeten kunnen. En dan realiseren ze dat, snel ingrijpen en direct een sparring partner inschakelen, de sleutel is. Zo organiseer je in korte tijd een expert om met je mee te kijken en zo in hele korte tijd tot nieuwe inzichten komen. Nieuwe inzichten die leiden naar nieuwe besluiten. En wat volgt er uit nieuwe besluiten? Juist……….nieuwe acties, die leiden naar gewenste resultaten.

Gun jij jezelf een gulden moment?

Het Gulden Moment is een compacte en snelle manier van effectieve coaching en sparren. Met een goede voorbereiding en een effectieve coaching sessie kun je heel veel bereiken, waardoor je de uitvoering weer in eigen hand neemt. Het Gulden Moment gaat over een hele compacte vorm van strategische coaching, waarin we de diepte ingaan. In die diepte vind je de essentie van je probleem of uitdaging, waardoor je het licht gaat zien. Je ziet en ervaart opluchting dat je niet meer in kringetjes hoeft rond te draaien. Je weet wat je te doen hebt en krijgt er weer zin in.

Wat houdt zo’n gulden moment in?

Ter voorbereiding van je coaching sessie krijg je een formulier opgestuurd, waarin je alle in’s en out’s gaat opschrijven voor jezelf. Hierin beschrijf je de context van je probleem c.q. uitdaging, wat je allemaal zelf hebt geprobeerd en wat je resultaten hiervan waren. Je zult zien dat dit de eerste stap is naar bewustwording van je eigen situatie. Vervolgens stuur je dit formulier op naar Liefdevol Leiderschap en plannen we een 1 op 1 online sessie in.

In deze sessie gaan we het volgende doen:

 •  je krijgt inzicht wat je werkelijke probleem c.q. uitdaging is
 • je krijgt inzicht waar je reactief gedrag vertoont en waarom je dit doet
 • Je krijgt inzicht wat deze situatie wel van jou vraagt
 • Je neemt nieuwe besluiten op basis van je nieuwe inzichten
 • Je leert het verschil tussen reactief en creatief handelen
 • Je krijgt concreet welke acties je nieuw genomen besluiten gaan realiseren

Na deze sessie heb je een actieplan in je hand en weet je precies waarom je wat kunt en wilt doen.

Ja, ik wil mij aanmelden

Je investering

Met Het Gulden Moment ga je tegen geringe investering van tijd en geld je probleem oplossen of ga je je uitdaging aan. Je gaat planmatig en overzichtelijk aan de slag met een praktische aanpak. Het Gulden Moment kost je slechts € 222,- excl. BTW en zal online plaatsvinden. Dit bedrag dient voorafgaande aan Het Gulden Moment betaald te zijn. Realiseer je dat dit een hele geringe investering is, waarmee je jouw geluk, zingeving en succes direct een boost geeft.

Persoonlijk geluk en zakelijk succes realiseren is onbetaalbaar! Iedereen wil dit en jij gaat het doen. Je beslist nu om kostbare gelukstijd ten volle te benutten. Jij wilt niet achteraf spijt hebben dat je in kringetjes bleef ronddraaien. Je laat je ook niet tegenhouden door de angst dat het je mogelijk niet gaat lukken. 

Over Astrid Koorn

Ik ben visiedrager en oprichter van Liefdevol Leiderschap, organisatiecoach, trainer en adviseur. Voor mij is werken vanuit je zijn en bezieling altijd de basis van mijn levensgeluk, zingeving en organisatiesucces geweest. De combinatie tussen praktisch leider- en ondernemerschap, duurzame organisatieontwikkeling en aandacht voor spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling maakt mijn gedachtegoed uniek en onbetaalbaar. Mensen waarderen mijn spirituele energie toegepast in hele praktische resultaten. Ik combineer oude en nieuwe kennis en pas deze zoveel mogelijk toe op de betreffende leiders en ondernemers, mensen en organisaties. 

Mijn stijl kenmerkt zich door uniek, pragmatisch, authentiek, liefdevol , diepgaand, humoristisch en creatief leiderschap, waardoor je anders gaat denken en doen en inzichten en ervaringen opdoet, die de rest van je leven in je geheugen gegrift staan. 10 jaar heb ik als zelfstandig ondernemer aan allerlei verschillende soorten organisatieontwikkelingen gewerkt, waarin persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap centraal stonden. Sinds 3 jaar ben ik mijn ontdekkingsreis Liefdevol Leiderschap gestart en heb ik al mijn kennis, wijsheid en ervaring geïntegreerd in mijn gedachtegoed en programma’s van Liefdevol Leiderschap.

Ja, ik wil mij aanmelden

Op dit programma zijn de Algemene Voorwaarden van Koorn Business B.V. van toepassing.

css.php