Astrid Koorn

I op 1 programma  De Gulden Progressie

Je bent leider of ondernemer in een organisatie. Je denkt niet in problemen maar in mogelijkheden. Je hebt plannen om met jezelf en je organisatie een gigantische uitdaging aan te gaan. Je weet ook dat jij het inspirerende voorbeeld wilt zijn. Dit vergt voorbereiding en een enorme bewustzijnssprong. Je beseft dat je hier hulp bij wilt.

Herken jij jezelf in een of meer van de volgende vragen?

 • Ben je rusteloos en voel je een innerlijke honger naar een nieuwe uitdaging?
 • Heb jij een droom die groter is dan jijzelf en vind je het moeilijk deze te concretiseren?
 • Wil jij persoonlijk en zakelijk een grote uitdaging aangaan en heb je moeite om de eerste stap te nemen?
 • Wil je reflecteren op je bedrijf en een nieuwe richting bepalen?
 • Wil je je angsten overwinnen en je hoogste potentieel realiseren?
 • Wil je jouw (persoonlijk) leiderschap verbeteren en zakelijke knelpunten oplossen?
 • Twijfel je of je dit echt kunt?

Je kunt en wilt nu eenmaal niet alles zelf, maar wie heeft ervaring met deze problematiek? Wie kan jou helpen om persoonlijk en zakelijk verder te ontwikkelen? Wie kan jou helpen snel en ‘spot on’ jouw persoonlijke en zakelijke essentie en problematiek zichtbaar te maken? En je helpen die resultaten te creëren die voor jou bestemd zijn? Een groepsprogramma wil je niet, want dan krijgt jouw uitdaging niet de aandacht die het nodig heeft. Dit heeft meer nodig en je wilt niet blijven hangen en ook niet in kringetjes gaan (door)lopen. Je wilt stappen maken en wel NU! Maar hoe ga je jouw uitdaging realiseren?

Stel je eens voor…..

Stel je eens voor…..dat jij het leven leidt van jouw dromen, waarin je persoonlijk geluk en zakelijk succes optelt en vermenigvuldigt……elke dag! Je bent een lichtend voorbeeld van liefdevol (persoonlijk) leiderschap en je voelt dat je jouw idee van persoonlijk geluk volledig leeft! Als klapper op de vuurpijl benut je je volle potentieel en ontwikkel je een succesvolle organisatie.

Veel leiders en ondernemers hebben hun gewenste status en inkomen bereikt. En ze zijn daar tevreden mee……. Maar dat geldt niet voor jou……..jij zit gewoon anders in elkaar. Je wilt doorbreken naar een hoger niveau, namelijk jouw hoogste potentieel realiseren. Niet alleen voor jezelf, maar ook met anderen. Jij wilt een lichtend voorbeeld zijn en jezelf en je dierbaren laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes op te tellen en te vermenigvuldigen.

Wat jij nodig hebt is iemand die compassie heeft en die je vertrouwt! Een expert en coach die jou begrijpt en feedback geeft. Die meekijkt in je organisatie en je een spiegel voorhoudt. Die je helpt je  leiderschapsbewustzijn te verhogen en meehelpt een succesvolle organisatie te ontwikkelen. Een persoonlijke bewustzijns- en organisatie coach.

Ik heb geleerd in mijn 6-maanden VIP Coaching traject De Gulden Progressie dat eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect het belangrijkste is in mijn leven en persoonlijk leiderschap. Als ik hieraan werk heeft dat duurzame en grote impact op mijn levensgeluk, mijn familie, mijn vrienden, mijn zakenrelaties, mijn persoonlijke zingeving, mijn bijdrage aan de maatschappij en mijn organisatiesucces. Ik geloof dat elk mens hier wel iets of veel in te doen heeft, voordat we in staat zijn om liefdevol leiderschap te vertonen. Je leert jezelf zoveel beter kennen. Zaken die je hebt aangeleerd, maar eigenlijk helemaal niet van jou zijn. Zaken waaraan ik tijd en energie heb besteed, waarvan ik  mij nu realiseer dat het verloren gelukstijd is geweest. Het heeft mij de ogen geopend over wie ik werkelijk ben. Juist dit beeld maakt dat ik volledig congruent en moeiteloos die zaken kan creëren, waar ik in mijn hart van droom. Ik zie steeds beter en sneller wat ik echt vanuit mijn hart wil leven. Dat is ook de reden dat ik hier meer over wil leren en daarom vervolg ik mijn ontdekkingsreis met het jaartraject De Gulden Progressie van Liefdevol Leiderschap.

Met het VIP-coachingsprogramma De Gulden Progressie ga je jouw droom realiseren

Met de gulden progressie krijg je jouw toekomstperspectief helder. Je gaat een leven en organisatie ontwikkelen waarin jouw persoonlijk geluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces centraal staan. Je krijgt persoonlijke hulp bij het ontwikkelen hiervan van mij. Zo sta je er niet alleen voor en ga je plannen maken EN stappen nemen, die resultaten boeken. In 3 of 6 maanden tijd ga jij jouw persoonlijk geluk, persoonlijke en maatschappelijke zingeving en organisatiesucces vorm geven.

De Gulden Progressie is een traject wat helemaal op maat wordt gemaakt met persoonlijke en zakelijke doelen. En ik neem je mee naar de resultaten die voor jou bestemd zijn. Dit betekent geen generiek programma, waardoor we tijd verliezen om meteen met jouw essentie aan de slag te gaan. Bovendien wil ik je alleen leren wat je nog niet weet. We gaan precies daar tijd en energie besteden waar jij het nodig hebt. Ik gun je een onvergetelijke ervaringsreis, die de rest van je leven rendeert.

Laatst zei een klant tegen mij: “met jou als coach heb ik zo snel en zo gemakkelijk stappen genomen met geweldige resultaten, die ik zelf niet eens had durven bedenken.” 

Ben jij ondernemer of leider en heb je alles al geprobeerd om je proble(e)men zelf op te lossen? Lukt dit niet of onvoldoende en loop je in kringetjes rond? Zoek je een persoonlijke coach die heel gericht met jou gaat werken aan de voor jou relevante inzichten en gerelateerde acties. Ben je niet op zoek naar generieke stappenplannen, maar juist naar een traject op maat? Speciaal afgestemd op jouw behoeften? Iemand die je vertrouwt en je de spiegel voor houdt, zodat je durft te doen wat jou brengt naar die resultaten die voor jou bestemd zijn?

De Gulden Progressie is speciaal ontworpen voor (startende) ondernemers, die de volgende stappen willen nemen:

 • Wat houdt persoonlijk geluk voor jou in? Wat zijn jouw levensdoelen? Hoe vertaal je dit concreet naar persoonlijk geluk? Welke persoonlijke ontwikkeling heb jij nodig om je levensdoelen daadwerkelijk te bereiken?
 • Zelfkennis: Wat heb jij aan zelfkennis nodig om jouw belemmeringen te overwinnen en moeilijke stappen te zetten?  Wat is er nodig om bij jouw energie los te maken, waardoor je gebruik maakt van jouw intuïtie en jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes gaat optellen en vermenigvuldigen?
 • Zingeving: Wat betekent persoonlijke en maatschappelijke zingeving voor jou? Welk hoger doel heb jij voor ogen waarmee jij de wereld mooier wilt maken?
 • Een helder toekomstperspectief: Welke droom wil jij realiseren? Wat zijn jouw talenten? Wat is jouw doorn in het oog? Wat wil jij aan jouw klanten geven?
 • Business concept: Hoe vertaal je jouw toekomstperspectief in een business concept? Waar begin je en hoe bouw je dit concept verder uit?
 • Klanten werven: Wat zijn de kenmerken van jouw klanten? Welke problemen hebben jouw klanten? Waarin zit jouw onderscheidend vermogen? Welke impact heb jij op klanten als ze met jouw werken?
 • Programma’s lanceren: Welke oplossingen heb jij voor de problemen van jouw klanten?  Hoe vertaal je dit naar een programma, waar jouw klanten op zitten te wachten?  En hoe creëer je een programma waarin jouw klanten willen investeren, omdat hun investering heel snel de gewenste resultaten oplevert?
 • Marketing: Welke marketing past bij jou en je bedrijf? Hoe zou jij jouw oplossingen willen verkopen aan jouw klanten? Op een manier die niet aanvoelt als verkopen, maar veel meer als helpen? Welke informatie wil jij graag geven aan jouw klanten in de vorm van een blog? Hoe bouw je jouw emaillijst op, waardoor klanten jou gaan bellen voor een gesprek? Welke social media gebruik jij om jouw programma’s bij een groter publiek onder de aandacht te brengen?
 • Overzicht: Waar begin je en hoe creëer je een plan waarmee je met rust en overzicht de juiste acties op het juiste moment doet.
 • Financiën: Hoe maak je een financiële planning? Hoe zorg je dat je werkt aan duidelijke doelen met je klanten, die omzet genereren? Wat heb je aan omzet nodig om je bedrijf te ontwikkelen en goed te verdienen?
 • Plezier: Hoe kun jij met plezier ondernemen? Hoe breng je jouw eigenheid in je bedrijf? Hoe maak je keuzes in jouw agenda, zodat je de juiste dingen doet op het juiste moment?

Zo gaan we gezamenlijk aan het werk

De gulden Progressie begint altijd met de telefonische BewustZIJNscan met mij. Hierin stellen we vast wat jij nodig hebt om jouw uitdaging, hogere doel of levensmissie te realiseren. Deze BewustZIJNscan is kosteloos en verplicht je tot niets. Na de BewustZIJNscan doe ik je een persoonlijk voorstel. Dit voorstel maakt duidelijk wat dit programma je op gaat leveren en welke investering dit vraagt in tijd en geld. Vervolgens beslis je of we gaan starten met de realisatie van jouw droom.

Het programma De Gulden Progressie bestaat uit een aantal VIP-sessies op een inspirerende locatie. We starten dit traject met een eerste VIP-dag, waarin jij een helder beeld krijgt van jouw droom en toekomstperspectief. Tijdens deze dag ga je veel leren en ook doen, zodat de resultaten aan het einde van de dag vertaald worden naar een concreet persoonlijk en zakelijk actieplan. Gedurende 3 of 6 maanden gaan we gestaag en doelgericht werken aan de realisatie van jouw droom met onbeperkt advies en telefonische coaching van mij. Ook via mijn email kun je terecht voor al je vragen tijdens dit programma. Zo ga je gedurende 3 of 6 maanden op dagelijkse basis stappen zetten met professionele hulp.

Ben je geïnteresseerd in dit persoonlijke coachingsprogramma? Klik dan hier voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend jouw persoonlijke voorstel voor De Gulden Progressie.

Professionele hulp

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.10.49De Gulden Progressie wordt gegeven door mij. Ik help ondernemers liefdevol leiderschap te ontwikkelen, waardoor ze hun dromen waar maken en persoonlijk geluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces gaan optellen en vermenigvuldigen.

Ik ben gestart als zelfstandig ondernemer in 2006 in de rol van Interim Change Manager en organisatiecoach. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan betreffende ondernemerschap, leiderschap, organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en je dromen waar maken. Jarenlang werkte ik voor grote bedrijven zoals Avero, Novartis, Syngenta, Amsterdam RAI, Postbank, ING en Nationale Nederlanden. Daarnaast heb ik gewerkt met kleinere organisaties en (zelfstandige) ondernemers, zoals consultancy bedrijven, ICT organisaties, sportinstructeurs, acupuncturisten, communicatieprofessionals en andere zelfstandigen. Ook met startende ondernemers heb ik de nodige ervaring.

Mijn klanten hebben over het algemeen noten op hun zang. Zij hebben hoge idealen en werken intuïtief. Vaak zijn ze (hoog)intelligent, creatief, talentvol en hebben veel werkervaring. Ze streven naar zelfkennis om hun volle potentieel te benutten en willen altijd leren. Ze weten intuïtief wat ze willen, maar hebben soms hulp nodig bij het concretiseren van hun ideeën en visie. Dan willen ze hulp van een expert, die ze persoonlijk en zakelijk verder helpt. Ze willen doen wat werkt voor hen persoonlijk en zich onderscheiden in zakelijk succes.

Je investering

Met De Gulden Progressie ga je jouw droom realiseren en dat vraagt een investering van toewijding, tijd en geld. Je gaat planmatig en overzichtelijk aan de slag met een praktische aanpak. Veel tijd besteed je aan het opzetten en/of ontwikkelen van jouw business concept, je (persoonlijk) leiderschap en het laten kloppen van jouw gerelateerde marketing activiteiten en communicatie.

De Gulden Progressie is beschikbaar in verschillende tijdsvarianten en al mogelijk vanaf € 4.975,- excl. BTW. Realiseer je dat dit een investering is voor de rest van jouw leven. Je gaat immers persoonlijk geluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces optellen en vermenigvuldigen. Persoonlijk geluk en zakelijk succes realiseren is onbetaalbaar! Iedereen wil dit en jij gaat het doen. Je beslist nu om kostbare gelukstijd ten volle te benutten. Jij wilt niet achteraf spijt hebben dat je je dromen niet hebt nagejaagd, waardoor je geen persoonlijk geluk en zakelijk succes hebt kunnen proeven. Je laat je ook niet tegenhouden door de angst dat het je mogelijk niet gaat lukken, maar gelooft dat jij dit kunt en zal doorzetten totdat het je gelukt is.

De Gulden Progressie is dus vooral geschikt voor ambitieuze ondernemers met visie en doorzettingsvermogen, waardoor ze deze investering ruimschoots gaan terugverdienen.

Succesgarantie

Ik heb gemerkt dat vele ondernemers enthousiast raken over De Gulden Progressie. Het geeft veel voldoening en energie om bezig te zijn met het waar maken van jouw droom. Mocht dit bij jou niet het geval zijn, dan kun je gebruik maken van een unieke succesgarantie. Deze succesgarantie houdt in: als je na de eerste VIP-dag niet tevreden bent of twijfelt, meld dat dan na afloop binnen 24 uur via de email. Je krijgt dan je volledige investering retour. Nogmaals, het is onbetaalbaar om je droom te realiseren en ik ben ervan overtuigd dat De Gulden Progressie jou onvergetelijke kennis, ervaring en resultaten biedt. Dat is ook de reden dat ik je deze succesgarantie graag geef.

Laat je deze kans niet liggen? Klik dan hier en meld je aan voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend een persoonlijk voorstel voor De Gulden Progressie.

Let op: beperkte beschikbaarheid

VIP-Coaching De Gulden Progressie bied ik zeer beperkt aan. Het kan zijn dat instromen op dit moment niet mogelijk is, omdat er geen plekken beschikbaar zijn. Je kunt dan instromen zodra er weer ruimte is.

Overweeg je VIP-Coaching De Gulden Progressie? Klik dan hier en meld je aan voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend een persoonlijk voorstel voor De Gulden Progressie.

Persoonlijk ontwikkelen met VIP Coaching De Gulden Progressie

VIP-Coaching De Gulden Progressie begint altijd met telefonische bewustZIJNscan. Hierin stellen we vast wat jij nodig hebt om jouw uitdaging, hogere doel of levensmissie te realiseren. Na de bewustZIJNscan krijg je een persoonlijke voorstel. Je weet dan precies wat je gaat investeren en wat het traject je oplevert. Klik dan hier en meld je aan voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend een persoonlijk voorstel voor De Gulden Progressie.

Klanten over De Gulden Progressie

Hieronder vind je een aantal ervaringen van leiders en ondernemers die op ontdekkingsreis zijn gegaan met De Gulden Progressie in het verleden. De leiderschapsprogramma’s van Liefdevol Leiderschap zijn intensief, levensveranderend en resulteren in hele persoonlijke ervaringen in alle aspecten van het leven, maar vooral in jou en jouw leven. Het is voor veel mensen lastig om deze persoonlijke ervaringen te delen en inzicht te geven wat echt belangrijk is in hun leven en hoe ze hierin functioneren. Hieronder vertellen een aantal klanten hoe ze De Gulden Progressie hebben ervaren.

Als je mij 6 maanden geleden had gezegd wat ik nu heb gedaan, had ik het niet geloofd. Ik heb tijdens mijn VIP-Coaching De Gulden Progressie zulke bewustzijnssprongen gemaakt de afgelopen tijd dat ik heb ervaren dat eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect echt het belangrijkste is in iemands leven en persoonlijk leiderschap. De afgelopen maanden ben ik eerlijk naar mezelf geweest over mijn huwelijk, mijn kinderen, de relatie met mezelf, mijn gezondheid, mijn bedrijf, mijn ondernemerschap, mijn collega’s, vrienden en familie. Door met mezelf in verbinding te treden en te durven kijken (vooral zaken waarvan ik liever niet wilde weten) heb ik antwoorden en grote inzichten gekregen. Ik heb de moed in mezelf kunnen vinden om hierop gebaseerd besluiten te nemen die recht deden aan wie ik werkelijk ben en wat ik werkelijk voel. En toen heb ik ook gedurfd om de daad bij het besluit te voegen. En WAUW, wat deed dat pijn! Wat had ik mezelf tekort gedaan, jarenlang. Niet omdat een ander dat van mij vroeg, maar omdat ik mezelf nog niet lief had.

Ik heb allerlei zaken aangepakt met duurzame en grote impact op mijn levensgeluk, mijn familie, mijn vrienden, mijn zakenrelaties, mijn persoonlijke zingeving, mijn bijdrage aan de maatschappij en mijn organisatiesucces. En ik besef dat ik nog zo veel meer kan doen om mijzelf lief te hebben, respect te tonen aan mezelf en hierdoor zelfvertrouwen te creeren. Dat is ook de reden dat ik hier meer over wil leren en daarom vervolg ik mijn ontdekkingsreis met het jaartraject De Gulden Progressie van Liefdevol Leiderschap.

css.php