Astrid Koorn

BewustZIJNscan: Direct vaststellen wat jij nodig hebt om jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes op te tellen en te vermenigvuldigen 

 

 

 

Voor intelligente leiders, ondernemers en zelfstandige professionals die persoonlijk en zakelijk voor een uitdaging staan, maar niet weten waar ze moeten beginnen.

Heb jij een droom die groter is dan jijzelf? Ben je ambitieus en wil je jouw (persoonlijk) leiderschap verbeteren en zakelijke knelpunten oplossen? Weet je niet waar je kunt beginnen? Wil je persoonlijke hulp van een expert en praktisch aan de slag?

Meld je dan aan voor de BewustZIJNscan. In een persoonlijk gesprek van 45 minuten krijg je een heldere visie op de problematiek van jouw uitdaging (waardoor je inzicht krijgt en energie). Je gaat ontdekken wat jou onbewust tegenhoudt om te kiezen voor jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes. Je krijgt helderheid over de stappen die je kunt zetten om jouw uitdaging aan te gaan en je leert welke eerste stap je kunt zetten om snel in actie te komen. We stellen ook vast of ik je bij deze uitdaging kan helpen. 

Ik reserveer enkele plaatsen per week voor de BewustZIJNscan. Deze scan is gratis voor leiders en ondernemers die willen investeren in zichzelf, hun leiderschap en hun organisatie. Indien je je aanmeldt voor een gratis BewustZIJNscan, neem ik snel contact met je op. Klik hier om je aan te melden voor de bewustzijnscan

 

 

css.php