Astrid Koorn

Jan van Acquoij over De Gulden Sprong

Geschreven door Astrid Koorn

Mijn VIP-dag De Gulden Sprong was bijzonder en maakte mijn verwachtingen meer dan waar. Ik had het nooit verwacht maar na 1 dag stond ik buiten met meer zelfkennis en een helder toekomstperspectief uitgewerkt in een plan. Tevens werd besproken welke keuzes ik nu kon maken op weg om mijn droom te realiseren. Het gekke was dat deze hele dag en het resultaat zo natuurlijk aanvoelde. Echt een aanrader! Tevens is deze VIP-dag zo inspirerend, dat ik doorga met het vervolgtraject De Gulden Progressie.

Jan van acqoij

Jan van Acqoij – Eigenaar/directeur Business Transformation


Jouw reactie op Jan van Acquoij over De Gulden Sprong

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php