Astrid Koorn

Online programma: Versterk je persoonlijke balans
Persoonlijke balans in werk en leven. Het klinkt zo gemakkelijk. Toch blijkt dat dit een van de grootste problemen is van veel mensen. Het is moeilijk om tijd voor jezelf te nemen en steeds de juiste keuze te maken. Mensen denken dat ze doen wat werkt, maar dat blijkt toch een illusie te zijn. Dat is de reden dat ik een gloednieuw online programma heb gemaakt: hoe creëer je balans in leven en werk. 

Word jij gemakkelijk uit balans getikt? Of worstel jij met je persoonlijke balans? Spelen er zaken in jezelf, je leven of je werk die jou aan het hart gaan? Zou jij er alles voor over hebben om deze hartzaken op te lossen en je innerlijke rust en persoonlijke balans weer te herstellen? Herken jij de volgende problemen?

 1. Ervaar je een constante druk?
 2. Vind je het moeilijk om steeds in “je midden” te blijven?
 3. Slaap je niet goed of onderbroken?
 4. Eet je teveel of juist te weinig en/of zelfs ongezond?
 5. Kun je je niet goed concentreren?
 6. Vind je het moeilijk om besluiten te nemen?
 7. Ben je snel geïrriteerd?
 8. Voelt het ergens in je lijf niet goed?

Vraagt deze missie om je persoonlijk leiderschap te ontwikkelen naar een hoger plan, maar weet je niet waar te beginnen?

Persoonlijke disbalans vertaalt zich altijd naar een of meerdere belangrijke aspecten in jouw leven. Simpeler gezegd: je hebt er last van. In meer of mindere mate, maar neem van mij aan, het speelt je parten. Het houdt je wakker ’s nachts, je kunt er niet van eten of gaat juist de verkeerde dingen eten. Je irriteert je aan van alles en ergens in je lijf voel je dat. Soms zelfs op meerdere plekken. Kortom, als je er niets aan doet, weet je dat het erger wordt.

Je krijgt 6 online trainingen, die de volgende onderwerpen behandelen:

Online training 1: persoonlijke balans in werk en leven (duur 1:15 minuten)

 1. Hoe leer ik mijn persoonlijke balans kennen?
 2. Hoe leer ik mijn persoonlijke balans te behouden?
 3. Of als ik uit balans ben geraakt, hoe leer ik dan zo snel mogelijk weer in balans te komen?

Online training 2: reflectie en zijnstijd (duur 1:15 min)

 1. Hoe leer ik gebalanceerd reflecteren?
 2. Hoe organiseer ik zijnstijd?
 3. Hoe kun je balans in jezelf ervaren?

Online training 3: liefdesbewustzijn (duur 1:20 min)

 1. Wat is liefdesbewustzijn?
 2. Wat heeft liefdesbewustzijn te maken met persoonlijke balans?
 3. Waarom is het zo belangrijk?

Online training 4: gronden (duur 1:10 min)

 1. Wat is gronden?
 2. Wat voegt gronden en aarden toe aan persoonlijke balans?
 3. Waarom is gronden zo belangrijk?

Online training 5: centreren (duur 1:15)

1. Wat is centreren?
2. Wat voegt centreren toe aan persoonlijke balans?
3. Waarom is centreren zo belangrijk en is de combinatie gronden en centreren onlosmakelijk met elkaar verbonden?

Online training 6: duurzame ontwikkeling in persoonlijke balans

1. Wat is duurzame ontwikkeling in balans?
2. Welke kennis heb je nodig om duurzame ontwikkeling in balans toe te passen?
3. Waarom is duurzame ontwikkeling in balans nodig als je de wereld mooier wilt maken?

Je kunt deze trainingen volgen op je eigen tempo. Jij bepaalt wanneer je toe bent aan de volgende informatie. Er zit een duidelijke volgorde in deze training en het heeft tijd nodig om deze inzichten in te laten dalen. Alleen als de inzichten worden geleerd, ga je ontwikkelen en ‘als vanzelf’ andere besluiten nemen en andere acties ontplooien. Geleidelijk aan zul je zien dat je ander gedrag gaat vertonen en dat je anders gaat reageren op je omgeving.

Persoonlijke balans is een van de allerbelangrijkste prioriteiten in mijn leven. Dit betekent dat je alles wat je in dit online programma leert steeds blijft toepassen. Hoe drukker het in je leven is, hoe meer druk je ervaart in jezelf hoe meer tijd en energie wil je besteden aan het toepassen van wat je hier hebt geleerd.

Meld je hier aan voor het online programma persoonlijke balans in leven en werk

Recensie van Roy Nanhekhan uit de live opname van online training 1 luidt:

Allereerst mijn dank voor je tijd die je hebt genomen om mij ‘live’ de online de training persoonlijke balans te geven! Persoonlijke balans is voor mij een heel interessant onderwerp, dat op mij erg van toepassing is nl. liefdevol managen en balans vinden in je leven.
Bij een probleem niet naar de ander wijzen, maar met jezelf reflecteren op hetgeen zich heeft voorgedaan. Waar kan je het met jezelf anders doen, meer in balans met wie je werkelijk bent (innerlijke vrede).
 
Kortom dank Astrid voor de eerste inzichten om verder te gaan werken aan mezelf! Ik raad anderen dan ook z
eer zeker aan om deze online training te volgen. 

Hoe haal je het meeste uit dit programma?

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om een persoonlijk notitieboek bij te houden. Het bijhouden van een notitieboek maakt je bewust van je eigen proces. Wat je voorheen moeilijk vond, ervaar je later niet meer. Dit notitieboek is tijdens dit programma zeer waardevol, aangezien je hierin je hart uitstort. Na dit programma zul je dit verslag koesteren en tovert het lezen een glimlach op je gezicht en misschien af en toe een traan. Je kunt dit gewoon schrijven in een word-bestand of een notitie-app of, zoals ik, een papieren notitieboek aan te schaffen. Deze informatie is tevens de voeding voor je evaluaties, inzichten, besluiten en acties die weer vertaald kunnen worden naar je werkplan.

Om je te helpen starten heb ik een werkplan ontworpen. Als je je aanmeldt voor dit online programma ontvang je dit werkplan en ga je starten met het invullen hiervan en dan pas start je met online training 1. Print dit werkplan uit en gebruik dit werkplan om elke week te evalueren en tijdens je training naast je computer te houden.

Mogelijk heb je al een aantal zaken in je leven geëvalueerd en is dat de reden dat je hebt geïnvesteerd in deze online training. Vul dan nu deze bevindingen in bij de sectie ‘evalueren’. Het kan ook zijn dat je nog geen idee hebt, en dat is volstrekt geen probleem. Dit komt dan later.

Ik adviseer je om elke week dit werkplan te evalueren en bij te werken. Je zult merken dat het werkplan je rode draad laat zien en dat het je helpt om overzicht en focus te houden in je top 3 inzichten, top 3 besluiten en top 3 acties. 

Ik adviseer je ook elke training dit werkplan uitgeprint en bijgewerkt naast je computer te leggen tijdens elke training, zodat je evaluaties, inzichten, besluiten of acties meteen kunt opschrijven. Doe dit ook, want de trainingen zitten boordevol inzichten, die zeer relevant zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Na de eerste week nodig ik je uit de sectie evalueren in te vullen. Hierin schrijf je je bevindingen op. Wat heb je ervaren? Wat werkt wel en wat werkt niet voor jou? Als je al bent begonnen met een aantal bevindingen, werk deze dan bij. Vervolgens vertaal je deze bevindingen naar inzichten. Je zult zien dat uit deze inzichten er spontaan allerlei  inzichten, besluiten en acties ontstaan. Als dit bij jou gebeurt, dan is jouw ontdekkingsreis gestart.

Houd voor ogen dat je elke training bezig bent om duurzaam je persoonlijke balans te ontwikkelen. Je leert elke training over nieuwe onderwerpen. Het kan zijn dat je een (aantal) onderwerpen al wel kent, maar nog nooit hebt toegepast. En zelfs als je al enige ervaring hebt, zul je wederom beseffen dat je je ontwikkelt.

En daar zit het geheim van deze online training persoonlijke balans in leven en werk. Je gaat niet alleen nieuwe kennis opdoen en deze leren. Nee, je gaat de opgedane kennis toepassen! Want daar zit de werkelijke persoonlijke ontwikkeling. En je zult aan het einde van dit online programma zien hoe je jezelf duurzaam kunt ontwikkelen.

Het stopt dus niet na dit programma! Nee, je hebt geleerd hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen. En dat maakt dit programma van onschatbare waarde.

Maar we zijn er nog niet! Ik heb als laatste onderdeel van dit online programma een zeer essentieel onderdeel ingebouwd. Je hebt na 6 online trainingen geleerd met jezelf te spiegelen en te evalueren. Als je alle trainingen hebt doorlopen krijg je de kans te spiegelen over jouw ervaringen met een expert. Dit betekent dat wij een uur lang samen gaan evalueren en spiegelen tijdens een 1 op 1 video-consult. Tijdens dit video-consult mag je alles bespreken, vragen en samen met mij evalueren, zodat jij duurzaam verder kunt ontwikkelen.

Meld je hier aan voor het online programma persoonlijke balans in leven en werk

 

Nog even samenvatten wat je krijgt als je in jezelf investeert tijdens deze training:

 • Digitaal notitieboek: Dit notitieboek stelt je in staat om alles te verwoorden wat jij tegen jezelf hebt te vertellen. Al je gedachten, gevoelens, emoties, voortgang, etc. schrijf je hierin op. Deze informatie is de voeding voor je evaluaties, inzichten, besluiten en acties die weer vertaald kunnen worden naar je werkplan. Tevens maakt het je bewust van de voortgang die je boekt. Wat je voorheen moeilijk vond, ervaar je nu niet meer. Dit notitieboek is tijdens dit programma zeer waardevol, aangezien je hierin je hart uitstort. Na dit programma zul je dit verslag koesteren en tovert het lezen een glimlach op je gezicht en misschien af en toe ook een traan.
 • Werkplan: Gedurende dit online programma ontvang je als eerste het werkplan, zodat je goed voorbereid deelneemt aan de online trainingen en daarmee jouw persoonlijke balans in leven en werk duurzaam ontwikkelt. Het werkplan zal de rode draad zijn, waardoor je focus houdt en voortgang blijft ervaren.
 • 6 online trainingen: In deze 6 online trainingen ga je de opgedane kennis toepassen. De resultaten van elke online training zijn de start voor de volgende online training en zo ontwikkel je je zelfkennis en bewustzijn over jouw persoonlijke balans in werk en leven. 
 • 1 op 1 videoconsult van 1 uur: Als je alle trainingen hebt doorlopen krijg je de kans te spiegelen over jouw ervaringen met een expert. Dit betekent dat wij een uur lang samen gaan evalueren en spiegelen tijdens een 1 op 1 video-consult. Tijdens dit video-consult mag je alles bespreken, vragen en samen met mij evalueren, zodat jij duurzaam jouw persoonlijke balans verder kunt ontwikkelen.

Over Astrid Koorn

Ik ben creator en visiedrager van het gedachtegoed van Liefdevol Leiderschap. Voor mij is werken vanuit je zijn en bezieling altijd de basis van mijn levensgeluk, zingeving en voldoening geweest. De combinatie van persoonlijk leiderschap, duurzame bewustwording en aandacht voor spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling maakt mijn gedachtegoed uniek en onbetaalbaar. Mensen waarderen mijn spirituele energie toegepast in hele praktische resultaten in persoonlijk en zakelijk leiderschap. Ik combineer oude en nieuwe kennis en pas deze zoveel mogelijk toe op mensen, die een liefdevol voorbeeld willen zijn in deze wereld.

Mijn stijl kenmerkt zich door uniek, pragmatisch, authentiek, liefdevol , diepgaand, humoristisch en creatief leiderschap, waardoor je anders gaat geloven, denken en doen. Ik hou van levensveranderende inzichten en ervaringen, die de rest van je leven in je geheugen gegrift staan.

Vanaf mijn 20e ben ik duurzaam gaan investeren in bewustwording. Ik liep vast in mijn leven en wist absoluut niet hoe ik dit op kon lossen. Zo heb ik veel geluk gehad in het op mijn pad krijgen van hele ervaren en zuivere mentoren. Zij lieten mij zien dat ik de creator ben van mijn leven en hoe bewuster ik dat leven leef, hoe meer ik mijn droomleven hier op aarde kan manifesteren.

Al jong werd duidelijk dat ik een geboren, natuurlijk leider ben en zo kwam ik ook terecht in allerlei leidinggevende posities. Op een gegeven moment wilde ik vernieuwen en mijn meesterwerk manifesteren. Dat werd een hele ontdekkingsreis, die ik later Liefdevol Leiderschap ben gaan noemen. Ik werd jong geconfronteerd met aspecten van liefdeloosheid in mijn leven en begon naarmate ik bewuster werd, die liefdeloosheid om mij heen te herkennen. Door mijn eigen reis te gaan, heb ik vele liefdeloosheden in mezelf kunnen (h)erkennen en helen. Ik werd mij bewust dat ik hierdoor grip kreeg in mezelf en mijn leven en ook het vertrouwen kreeg dat ik mijn droomwensen kon uit laten komen.

Zo is het gedachtegoed Liefdevol Leiderschap ontstaan vanuit de hartewens om nieuwe liefdevolle leiders geboren te laten worden. 8 jaar geleden kwamen de woorden Liefdevol Leiderschap over mijn lippen en ben ik mijn ontdekkingsreis gestart en heb ik al mijn kennis, wijsheid en ervaring geïntegreerd in mijn gedachtegoed en programma’s van Liefdevol Leiderschap.

Aanmelding en investering:

Aangezien dit een online programma is, die je op eigen tempo volgt, kun je altijd direct starten. Dit online programma is gecreëerd voor iedereen die wil investeren in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling.  De investering in jezelf en dit programma bedraagt € 369,- excl. BTW. Na aanmelding krijg je hiervan een bevestiging van deelname met het vriendelijke verzoek de factuur te voldoen. Na betaling krijg je toegang tot dit online programma.

Ben jij overtuigd dat dit online programma jou duurzaam gaat helpen met jouw persoonlijke balans, meld je dan aan in onderstaande link.

Meld je hier aan voor het online programma persoonlijke balans in leven en werk

Misschien heb je eerst vragen over het programma. Of twijfel je of een ander traject beter bij je past. Schroom niet om contact met mij op te nemen via deze link of meld je aan voor de bewustZIJNscan, dan bekijken we samen:

 • Wat jouw huidige uitdaging is
 • Wat je belemmert om dit te bewerkstelligen
 • Welke stappen jou kunnen helpen

Succesgarantie

Ik heb gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan programma’s waarin persoonlijke en zakelijke ontwikkeling centraal staat. Het geeft veel voldoening en energie om bezig te zijn met de ontwikkeling van jouw liefdesbewust-ZIJN waar persoonlijke balans een onderdeel van is. Mocht dit bij jou niet het geval zijn, dan kun je gebruik maken van een unieke succesgarantie. Deze succesgarantie houdt in: als je na de eerste online training niet tevreden bent of twijfelt, meld dat dan na afloop binnen 24 uur via de email. Je krijgt dan je volledige investering retour (minus het inschrijfgeld van € 49,- excl. BTW). Nogmaals, het is onbetaalbaar om tijd, geld en energie te investeren in geluk, zingeving en succes. Ik ben ervan overtuigd dat Liefdevol Leiderschap jou onvergetelijke kennis, ervaring en resultaten biedt. Dat is ook de reden dat ik je deze succesgarantie graag geef.

Laat je deze kans niet liggen?

Meld je hier aan voor het online programma persoonlijke balans in leven en werk

 

Op dit programma zijn de Algemene Voorwaarden van Koorn Business B.V. van toepassing.

css.php