Astrid Koorn

Waarom bestaat Liefdevol Leiderschap nog? (deel 2)

Geschreven door Astrid Koorn

In mijn vorige artikel had ik het over de vraag: waarom bestaat Liefdevol Leiderschap nog? In dit artikel neem ik je mee in mijn persoonlijke ontdekkingsreis van mijn versie van Liefdevol Leiderschap. Ik stel jou als lezer hierin ook een persoonlijke vraag. 

Heb je het nog niet gelezen? Doe dat dan hier.

We zitten in onze wereld te springen om mensen en leiders te ontmoeten die klaar zijn voor hun versie van Liefdevol Leiderschap in welke vorm dan ook. Hiermee bedoel ik mensen en leiders, die meer liefde willen ervaren in alle aspecten van zichzelf en zijn/haar leven? Het betekent tevens dat je bereid bent om jouw aspecten van liefdeloosheid aan te kijken, te ervaren en te onderzoeken.

Ik heb 8 jaar geleden gekozen om mijn versie van Liefdevol Leiderschap te gaan leven. Zoals je hebt kunnen lezen heeft deze keuze consequenties. Ik heb namelijk mijn hoogst en grootst mogelijke visie voor mijn leven gecreëerd, die Liefdevol Leiderschap heet. Het is mijn missie om zoveel mogelijk liefdevolle mensen en leiders geboren te laten worden. Mensen die hun liefdesbewustzijn willen ontwikkelen in persoonlijk en zakelijk leiderschap en hiermee willen bijdragen aan een mooiere wereld met hun versie van Liefdevol Leiderschap.

Ik weet inmiddels dat dit niet zo maar een missie is. En dat ik deze weg eerst zelf mag gaan. En ik kan niet zeggen wat deze weg mij al gebracht heeft. Dat mag je ervaren. En als je deel 1 van dit artikel gelezen hebt, weet je dat dit niet altijd over rozen gaat. Maar er is iets dat je voortdrijft. Er is een kracht, die groter is dan jezelf. 

Je denkt wel eens aan stoppen, maar dat kun je niet meer. En als je de spreuk hebt gelezen, weet je nu ook waarom. Die grote kracht blijft je roepen. Je ziel blijft naar je roepen om je hoogst en grootst mogelijke visie te gaan manifesteren. Met alles wat daarvoor nodig is. Het leidt je naar de grootst mogelijke inzichten, die je weer nieuwe stappen laat zetten. Stappen die jij nooit voor mogelijk hebt gehouden.

Neale Donald Walsch stelt in zijn boek dat 98% van de mensen op deze wereld 98% van hun tijd besteedt aan zaken die er niet toe doen. Zo stelde ik mezelf de vraag: doet dit er echt toe? JA is dan mijn steevaste antwoord. Is dit het allemaal waard? JA is dan mijn steevaste antwoord. Liefdevol Leiderschap is een zielsmissie die er echt toe doet. Het is zeer belangrijk dat ik deze zielsmissie leef en dat ik deze verandering in de wereld wil zien. 

Ik wil bij die 2% horen die zich bezig houdt met zaken die er wel toe doen. Ook al verklaart de hele (zaken)wereld mij voor gek. De surrealistische schilder Salvador Dali zei hier ooit eens over:

Het enige verschil tussen mij en een gek is dat ik niet gek ben. 

Maar hoe kom je er nou achter wat er voor jou wel toe doet? Neale Donald Walsch stelt het in zijn boek “Het enige wat ertoe doet” het volgende:

En dit is een deel van het antwoord op de vraag van dit artikel waarom bestaat Liefdevol Leiderschap nog? Ik heb je net uitgelegd dat het manifesteren van Liefdevol Leiderschap zeker is wat ik wens. Uit de grond van mijn hart. Ik gun mezelf Liefdevol Leiderschap. Ik gun mijn partner Liefdevol Leiderschap. Ik gun mijn dochter Liefdevol Leiderschap. Ik gun mijn moeder en vader Liefdevol Leiderschap. Mijn familie. Mijn vrienden. Alle mensen van wie ik hou. Alle mensen in deze wereld. Moeder aarde. Vader zon. Het hele universum.

Zoals ik al zei: dit is een deel van mijn antwoord. Er is namelijk nog iets heel belangrijks dat ik vandaag met je ga delen. En dit deel is zeer belangrijk in het manifesteren van Liefdevol Leiderschap. En dit antwoord laat elke dag mijn licht schijnen. Zelfs als ik denk dat ik het niet meer heb. En dit antwoord laat mijn liefde tonen aan eenieder die het wil ervaren. Dit antwoord is de reden waarom mijn zielsmissie maar blijft roepen.

Het grote antwoord waarom Liefdevol Leiderschap nog bestaat, is omdat ik die Liefdevolle leider wil ZIJN. Ik wil mijn versie van Liefdevol Leiderschap ten volle leven. Ik wil het! Ik wil Liefdevol Leiderschap ervaren in alle aspecten van mijn leven. Ik wil al mijn liefdeloosheden aankijken, onderzoeken en helen. Ik wil liefde manifesteren in mijn totale wezen. Ik wil mijn goddelijk liefdesbewustzijn ZIJN. Ik wil mijn licht en liefde laten schijnen in deze wereld. En ik wil ook andere mensen inspireren om hun versie van Liefdevol Leiderschap te leven. Dit is voor mij multidimensionaal gezien het enige wat ertoe doet! Dit is mijn zielsmissie waar ik elke dag voor sta en voor ga! 


Jouw reactie op Waarom bestaat Liefdevol Leiderschap nog? (deel 2)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php