Astrid Koorn

Roy Nanhekhan over de online training persoonlijke balans in werk en leven

Geschreven door Astrid Koorn

Allereerst mijn dank voor je tijd die je hebt genomen om mij ‘live’ de online de training persoonlijke balans te geven! Persoonlijke balans is voor mij een heel interessant onderwerp, dat op mij erg van toepassing is nl. liefdevol managen en balans vinden in je leven.
Bij een probleem niet naar de ander wijzen, maar met jezelf reflecteren op hetgeen zich heeft voorgedaan. Waar kan je het met jezelf anders doen, meer in balans met wie je werkelijk bent (innerlijke vrede).

Kortom dank Astrid voor de eerste inzichten om verder te gaan werken aan mezelf! Ik raad anderen dan ook zeer zeker aan om deze online training te volgen. 


Jouw reactie op Roy Nanhekhan over de online training persoonlijke balans in werk en leven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php