Astrid Koorn

Lieve-Lotte Groeneweg over de online training persoonlijke balans (2) reflectie en zijnstijd

Geschreven door Astrid Koorn

Roy Nanhekhan had de eerste online training van persoonlijke balans gevolgd (zie ook zijn recensie) en zodoende werd ik sterk aangeraden deze training te volgen en het een kans te geven. Heel eerlijk ging ik er best wel sceptisch in “liefdevol leidinggeven” wat kan ik mij daarbij voorstellen? Ik dacht niet geschoten is altijd mis! Nu kan ik zeggen dat ik zo onder de indruk ben door de training. Ik heb nooit eerder gehoord van zijnstijd en liefdesbewustwording, laat staan erover te hebben nagedacht. Maar wat ben ik geïnspireerd door deze training: een totale nieuwe manier van denken vanuit het hart, liefde, zijnstijd en vertrouwen/veiligheid. En wat een kracht en rust heeft Astrid over zich heen. Ik heb 100% vertrouwen in haar. Daarnaast volgde ik de training met Jos Ebbing. Door de kleine groep was er veel interactie, openheid en vertrouwen om met elkaar te praten, te reageren. Normaal geef ik mijzelf niet snel bloot, maar op de een of andere manier kon ik het tijdens deze training wel. Dit kwam door de rust en het vertrouwen. Al met al heel bijzonder! De training had ook een soort ‘down to earth’ mentaliteit waar ik erg van houd! Een laatste ding dat ik nog wil delen is dat deze manier van denken, bewustwording en onderzoek doen een manier is waar je niet snel aan denkt. Ik dacht in beginsel dat het een klein beetje zweverig zou zijn. Maar dit is totaal niet het geval. Het is wat ik al eerder schreef ‘down to earth’ en ook met veel herkenbaarheid in alles om je heen. Kortom de training heeft mij sterk weten te inspireren en ik raad de training dan ook zeker aan om te volgen!


Jouw reactie op Lieve-Lotte Groeneweg over de online training persoonlijke balans (2) reflectie en zijnstijd

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php