Astrid Koorn

Zelfstudie: De ontdekking van de 7 intelligenties

Om je liefdesbewustzijn te ontwikkelen heb je als eerste kennis nodig. Kennis van de 7 intelligenties. Vroeger was deze kennis alleen beschikbaar voor bepaalde mensen en dus niet voor iedereen. Deze essentiele kennis werd weggehouden van iedereen. Waarom? Omdat wij mateloos krachtige wezens zijn, die bestaan uit liefde. En als iedereen dat zou weten en beheersen zou de wereld er heel anders uitzien. Dit programma leert aan iedereen die dit wil, dat wij allen 7 hoofdintelligenties hebben. En je kunt leren om deze 7 intelligenties bewust te benutten. Maar kennis alleen is niet voldoende. Zelfs als je ze al kent, zul je in dit programma ontdekken dat er elke keer meer te leren valt, want elke keer ontdek je nieuwe aspecten in jezelf betreffende jouw 7 intelligenties. Hoe kan dat eigenlijk? Nou, dit programma laat je niet alleen nieuwe kennis opdoen. Nee, dit programma laat je (nieuwe) kennis toepassen. En dat is een heel ander verhaal. Het laat je niet alleen (nieuwe) kennis toepassen. Nee, het laat je nieuwe kennis toepassen in jouw dagelijkse leven. Het laat jou zelfs ervaren waar jij toe in staat bent om je eigen bewustwordingsproces vorm te geven. Om je eigen groei te laten ontstaan. Op je eigen tempo. Met je eigen inzichten. Door besluiten te nemen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Je gaat ervaren wanneer iets klopt en wanneer het niet klopt. En vervolgens ga je de juiste besluiten zorgvuldig uitvoeren. In actie omzetten. Manifesteren….. 

Voor wie is dit programma:

Dit programma is voor iedereen die zijn/haar liefdesbewustzijn wil ontwikkelen. Waarom? Omdat deze ontdekking je leven voorgoed zal veranderen, want met dit programma plant je het (volgende) zaadje voor (nog meer) bewustzijn. Voor nog meer liefde in jezelf, je leven en deze wereld. Je zult jezelf met andere ogen bekijken en zeker ook ervaren. Met meer vertrouwen. Met meer waardering. Met meer acceptatie. Met meer respect. En ook zul je jezelf meer liefhebben en eren. Er zal een wereld voor je open gaan als je je voor deze ontdekking open stelt. Je wilt dit proces niet aangaan op de conventionele manier. Nee, want door te ontdekken, leren we echt. Dan leren we in ‘no time’ broodnodige kennis ons eigen te maken. Want wijsheid is toegepaste kennis. Dat kun je alleen maar verkrijgen door toe te passen, door zelf te ervaren. Uiteindelijk zul je zien dat het niet uitmaakt wat je vraag is, het antwoord is altijd liefde. En die weg wil jij bewandelen.

Herken jij het volgende:

 1. Ben jij dol op ontdekkingsreizen?
 2. Wil je meer zelfkennis opdoen, zodat je de moed krijgt om belangrijke besluiten te nemen? 
 3. Weet je dat het verruimen van je bewustzijn een belangrijke sleutel is?
 4. Geeft het jou energie om te ontdekken dat je 7 intelligenties tot je beschikking hebt?
 5. Ben je benieuwd welke intelligenties dat zijn?
 6. Wil jij niet alleen nieuwe kennis tot je nemen, maar deze kennis ook gaan toepassen in jouw leven?
 7. Wil jij weten welk potentieel jij nog niet benut in jezelf?
 8. Wat hebben jouw 7 intelligenties te maken met de grotere krachten tussen hemel en aarde?
 9. Hoe kun je praktisch aan de slag met de 7 intelligenties in jouw leven

 

Ja, ik meld mij graag aan voor De ontdekking van de 7 intelligenties

 

Je krijgt 9 online trainingen, die de volgende onderwerpen behandelen:

Online training 1: Overzicht van de 7 intelligenties (duur 90 minuten)

 1. Welke intelligenties zijn er?
 2. Welk bestaansrecht hebben deze intelligenties?
 3. Waar belichaam je deze intelligenties?

Online training 2: Hoe gaan we praktisch aan de slag met jouw ontdekking van de 7 intelligenties (duur 90 minuten)

 1. Wat heb je nodig om jouw ontdekkingen tijdens dit proces praktisch te gaan toepassen?
 2. Hoe haal je het meeste uit jouw werkplan?
 3. Hoe ga je inzichten toepassen om jouw 7 intelligenties te benutten?

Online training 3: Intelligentie 1 (duur 90 minuten)

 1. Wat is de eerste intelligentie die tot leven komt als je wordt geboren?
 2. Wat is het nut van deze intelligentie?
 3. Waarom is het zo belangrijk dat deze intelligentie in balans is?

Online training 4: Intelligentie 2 (duur 90 minuten)

 1. Wat is de tweede intelligentie die een zeer belangrijke rol in je leven speelt?
 2. Wat is het nut van deze intelligentie?
 3. Waarom is het zo belangrijk dat deze intelligentie in balans is?

Online training 5: Intelligentie 3 (duur 90 minuten)

 1. Wat is de derde intelligentie die een cruciale rol speelt als het gaat om daadkracht?
 2. Wat is het nut van deze intelligentie?
 3. Waarom is het zo belangrijk dat deze intelligentie in balans is?

Online training 6: Intelligentie 4 (duur 90 minuten)

 1. Wat is de vierde intelligentie die een centrale rol in jouw leven gaat spelen?
 2. Wat is het nut van deze intelligentie?
 3. Waarom is het zo belangrijk dat deze intelligentie in balans is?

Online training 7: Intelligentie 5 (duur 90 minuten)

 1. Wat is de vijfde intelligentie die heel belangrijk is om trouw te blijven aan jezelf?
 2. Wat is het nut van deze intelligentie?
 3. Waarom is het zo belangrijk dat deze intelligentie in balans is?

Online training 8: Intelligentie 6 (duur 90 minuten)

 1. Wat is de zesde intelligentie die zorgt dat jij jouw dromen kunt manifesteren?
 2. Wat is het nut van deze intelligentie?
 3. Waarom is het zo belangrijk dat deze intelligentie in balans is?

Intelligentie 9 (duur 90 minuten)

 1. Wat is de zevende intelligentie die je nodig hebt om helderheid in jezelf te ontwikkelen?
 2. Wat is het nut van deze intelligentie?
 3. Waarom is het zo belangrijk dat deze intelligentie in balans is?

 

Ja, ik meld mij graag aan voor De ontdekking van de 7 intelligenties

 

Je kunt deze trainingen volgen op je eigen tempo. Jij bepaalt wanneer je toe bent aan de volgende informatie. Ik adviseer om minimaal een week te nemen tussen elke training. Er zit een duidelijke volgorde in deze training en het heeft tijd nodig om deze inzichten in te laten dalen. Alleen als de inzichten worden geleerd, ga je ontwikkelen en ‘als vanzelf’ andere besluiten nemen en andere acties ontplooien. Geleidelijk aan zul je zien dat je ander gedrag gaat vertonen en dat je anders gaat reageren op je omgeving.

Het benutten van mijn 7 intelligenties is cruciaal in mijn bewustwording en in mijn dagelijkse leven. Dit betekent dat je alles wat je in dit online programma leert steeds blijft toepassen. Wat je ook ervaart in jezelf m.b.t. iemand of een bepaalde situatie hoe meer tijd en energie wil je besteden aan het toepassen van wat je hier hebt geleerd.

 

Ja, ik meld mij graag aan voor De ontdekking van de 7 intelligenties

 

Hoe haal je het meeste uit dit programma?

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om een persoonlijk notitieboek bij te houden. Het bijhouden van een notitieboek maakt je bewust van je eigen proces. Wat je voorheen moeilijk vond, ervaar je later niet meer. Dit notitieboek is tijdens dit programma zeer waardevol, aangezien je hierin je hart uitstort. Na dit programma zul je dit verslag koesteren en tovert het lezen een glimlach op je gezicht en misschien af en toe een traan. Je kunt dit gewoon schrijven in een word-bestand of een notitie-app of, zoals ik, een papieren notitieboek aan te schaffen. Deze informatie is tevens de voeding voor je evaluaties, inzichten, besluiten en acties die weer vertaald kunnen worden naar je werkplan.

Om je te helpen starten heb ik een werkplan ontworpen. Als je je aanmeldt voor dit online programma ontvang je voor de tweede online training dit werkplan. Tijdens deze training krijg je uitleg over de werking van dit werkplan en hoe het je gaat helpen tijdens dit gehele online programma. Na deze training print je dit werkplan en gebruik je het om elke week te evalueren en tijdens je training naast je computer te houden.

Ik adviseer je om elke week dit werkplan te evalueren en bij te werken. Je zult merken dat het werkplan je rode draad laat zien en dat het je helpt om overzicht en focus te houden in je top 3 inzichten, top 3 besluiten en top 3 acties. 

Ik adviseer je ook elke training dit werkplan uitgeprint en bijgewerkt naast je computer te leggen tijdens elke training, zodat je evaluaties, inzichten, besluiten of acties meteen kunt opschrijven. Doe dit ook, want de trainingen zitten boordevol inzichten, die zeer relevant zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Houd voor ogen dat je elke training bezig bent om jouw 7 intelligenties te ontdekken. Je leert elke training over nieuwe onderwerpen. Het kan zijn dat je een (aantal) onderwerpen al wel kent, maar nog nooit hebt toegepast. En zelfs als je al enige ervaring hebt, zul je wederom beseffen dat je je verder ontwikkelt.

En daar zit het geheim van dit online programma. Je gaat niet alleen nieuwe kennis opdoen en deze leren. Nee, je gaat de opgedane kennis toepassen! Want daar zit de werkelijke persoonlijke ontwikkeling. En je zult aan het einde van dit online programma zien wat jij allemaal hebt ontdekt over jouw 7 intelligenties.

Het stopt dus niet na dit programma! Nee, je hebt geleerd hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen. En dat maakt dit programma van onschatbare waarde.

Maar we zijn er nog niet! Ik heb als laatste onderdeel van dit online programma een zeer essentieel onderdeel ingebouwd. Je hebt na 9 online trainingen geleerd wat ontdekken inhoudt en welke rol je 7 intelligenties hierin spelen. Als je alle trainingen hebt doorlopen krijg je de kans te spiegelen over jouw ervaringen met een expert. Dit betekent dat wij een uur lang samen gaan evalueren en spiegelen tijdens een 1 op 1 video-consult. Tijdens dit video-consult mag je alles bespreken, vragen en samen met mij evalueren betreffende de ontdekkingen van jouw 7 intelligenties.

 

Ja, ik meld mij graag aan voor De ontdekking van de 7 intelligenties

 

Nog even samenvatten wat je krijgt als je in jezelf investeert met dit programma:

 • Digitaal notitieboek: Dit notitieboek stelt je in staat om alles te verwoorden wat jij tegen jezelf hebt te vertellen. Al je gedachten, gevoelens, emoties, voortgang, etc. schrijf je hierin op. Deze informatie is de voeding voor je evaluaties, inzichten, besluiten en acties die weer vertaald kunnen worden naar je werkplan. Tevens maakt het je bewust van de voortgang die je boekt. Wat je voorheen moeilijk vond, ervaar je nu niet meer. Dit notitieboek is tijdens dit programma zeer waardevol, aangezien je hierin je hart uitstort. Na dit programma zul je dit verslag koesteren en tovert het lezen een glimlach op je gezicht en misschien af en toe ook een traan.
 • Werkplan: Gedurende dit online programma ontvang je als eerste het werkplan, zodat je goed voorbereid deelneemt aan de online trainingen en daarmee jouw eigenliefde ontdekt. Het werkplan zal de rode draad zijn, waardoor je focus houdt en voortgang blijft ervaren.
 • 9 online trainingen: In deze 9 online trainingen ga je de opgedane kennis toepassen. De resultaten van elke online training zijn de start voor de volgende online training en zo ontwikkel je je zelfkennis en bewustzijn over jouw 7 intelligenties. 
 • 1 op 1 videoconsult van 1 uur: Als je alle trainingen hebt doorlopen krijg je de kans te spiegelen over jouw ervaringen met een expert. Dit betekent dat wij een uur lang samen gaan evalueren en spiegelen tijdens een 1 op 1 video-consult. Tijdens dit video-consult mag je alles bespreken, vragen en samen met mij evalueren, zodat jij duurzaam jouw 7 intelligenties verder kunt ontwikkelen.

Over Astrid Koorn

Ik ben creator en visiedrager van het gedachtegoed van Liefdevol Leiderschap. Voor mij is werken vanuit je zijn en bezieling altijd de basis van mijn levensgeluk, zingeving en voldoening geweest. De combinatie van persoonlijk leiderschap, duurzame bewustwording en aandacht voor spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling maakt mijn gedachtegoed uniek en onbetaalbaar. Mensen waarderen mijn spirituele energie toegepast in hele praktische resultaten in persoonlijk en zakelijk leiderschap. Ik combineer oude en nieuwe kennis en pas deze zoveel mogelijk toe op mensen, die een liefdevol voorbeeld willen zijn in deze wereld.

Mijn stijl kenmerkt zich door uniek, pragmatisch, authentiek, liefdevol , diepgaand, humoristisch en creatief leiderschap, waardoor je anders gaat geloven, denken en doen. Ik hou van levensveranderende inzichten en ervaringen, die de rest van je leven in je geheugen gegrift staan.

Vanaf mijn 20e ben ik duurzaam gaan investeren in bewustwording. Ik liep vast in mijn leven en wist absoluut niet hoe ik dit op kon lossen. Zo heb ik veel geluk gehad in het op mijn pad krijgen van hele ervaren en zuivere mentoren. Zij lieten mij zien dat ik de creator ben van mijn leven en hoe bewuster ik dat leven leef, hoe meer ik mijn droomleven hier op aarde kan manifesteren.

Al jong werd duidelijk dat ik een geboren, natuurlijk leider ben en zo kwam ik ook terecht in allerlei leidinggevende posities. Op een gegeven moment wilde ik vernieuwen en mijn meesterwerk manifesteren. Dat werd een hele ontdekkingsreis, die ik later Liefdevol Leiderschap ben gaan noemen. Ik werd jong geconfronteerd met aspecten van liefdeloosheid in mijn leven en begon naarmate ik bewuster werd, die liefdeloosheid om mij heen te herkennen. Door mijn eigen reis te gaan, heb ik vele liefdeloosheden in mezelf kunnen (h)erkennen en helen. Ik werd mij bewust dat ik hierdoor grip kreeg in mezelf en mijn leven en ook het vertrouwen kreeg dat ik mijn droomwensen kon uit laten komen.

Het gedachtegoed Liefdevol Leiderschap is ontstaan vanuit de hartewens om nieuwe liefdevolle leiders geboren te laten worden. In 2012 besloot ik om de ontwikkeling te (leren) zijn, die ik wilde zien en ervaren in deze wereld. Zodoende heb ik al mijn kennis, ervaring en wijsheid geïntegreerd in mijn gedachtegoed en programma’s van Liefdevol Leiderschap.

Aanmelding en investering:

Aangezien dit een online programma is, die je op eigen tempo volgt, kun je altijd direct starten. Dit online programma is gecreëerd voor iedereen die wil investeren in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.  De investering in je Zelf bedraagt € 459,- excl. BTW. Na aanmelding krijg je hiervan een bevestiging van deelname met het vriendelijke verzoek de factuur te voldoen. Na betaling krijg je toegang tot de deelnamepagina van dit online programma.

Ben jij overtuigd dat dit online programma jou duurzaam gaat helpen met het ontdekken van je 7 intelligenties, meld je dan aan in onderstaande link.

 

Ja, ik meld mij graag aan voor De ontdekking van de 7 intelligenties

 

Misschien heb je eerst vragen over het programma. Of twijfel je of een ander programma beter bij je past. Schroom niet om contact met mij op te nemen via deze link of meld je aan voor de bewustZIJNscan, dan bekijken we samen:

 • Wat jouw huidige uitdaging is
 • Wat je belemmert om dit te bewerkstelligen
 • Welke stappen jou kunnen helpen

 

Wil je meer…..

Mocht je meer willen en ben je klaar om op reis te gaan en jouw onderbewuste te gaan ontdekken, dan kan ik je het jaarprogramma Date Your Unconsciousness van harte aanbevelen.

 

Waardegarantie

Ik heb gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan programma’s waarin persoonlijke en zakelijke ontwikkeling centraal staat. Het geeft veel voldoening en energie om bezig te zijn met de ontwikkeling van jouw liefdesbewust-ZIJN waar de 7 intelligenties een groot onderdeel van uitmaken. Mocht jij deze waarde niet ervaren, dan kun je gebruik maken van een unieke waardegarantie. Deze waardegarantie houdt in: als je na de eerste online training niet tevreden bent of twijfelt, meld dat dan na afloop binnen 24 uur via de email. Je krijgt dan je volledige investering retour (minus het inschrijfgeld van € 69,- excl. BTW). Nogmaals, het is onbetaalbaar om tijd, geld en energie te investeren in geluk, zingeving en succes. Ik ben ervan overtuigd dat Liefdevol Leiderschap jou onvergetelijke kennis, ervaring en resultaten biedt. Dat is ook de reden dat ik je deze waardegarantie graag geef.

Laat je deze kans niet liggen?

 

Ja, ik meld mij graag aan voor De ontdekking van de 7 intelligenties

 

Op dit programma zijn de Algemene Voorwaarden van Koorn Business B.V. van toepassing.

css.php