Astrid Koorn

4 juli 2023 online event: De Bewustzijnsverhoger

Dit online event van Liefdevol Leiderschap, dat maandelijks plaats vindt, is vooral geschikt voor nieuwsgierige en leergierige mensen. Mensen die zichzelf en hun persoonlijk leiderschap verder willen ontwikkelen vanuit liefdesbewustzijn. Mensen die liefde centraal willen stellen in zichzelf en hun leven en allerlei liefdeloosheden willen transformeren.

Ik heb dit programma vernieuwd naar een online event. Dit is een online event waarin je een introductie krijgt om te weten en te ervaren wat Liefdevol Leiderschap is. Hierop gebaseerd kun je bepalen of het voor je werkt en op het bij je past. En of jij klaar bent voor jouw versie van Liefdevol Leiderschap.

 

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Voel jij je aangetrokken tot Liefdevol Leiderschap en herken jij het volgende:

 • Ervaar jij een knelpunt(en) van liefdeloosheid in jezelf?
 • Wil jij liefde een centrale plaats geven in jouw leven?
 • Ben jij op zoek naar meer bewustzijn over hoe liefde werkt?
 • Ben je toe aan vernieuwing en een volgende stap?
 • Vind je het moeilijk om jouw hartewensen te manifesteren?

Veel mensen hebben angst voor het onbekende. Ze zijn bang om misschien een aantal zekerheden op te geven en minder of geen controle te hebben. Zij zijn bang om nieuwe wegen in te slaan, want je kunt immers nog niet zien waar deze naartoe leiden. En hoe kan ik leven vanuit liefde? Waar begin ik en hoe kan ik mijn hartewensen helder krijgen en manifesteren

Ja, ik wil mij aanmelden

Stel je eens voor:

 • dat jij voorzichtig in een laagdrempelig online event kunt aftasten wat Liefdevol Leiderschap is. 
 • dat je hoort dat er meer mensen zijn die liefde centraal willen stellen in hun leven en werk
 • dat je totaal ontspannen achter je computer kunt proeven aan Liefdevol Leiderschap door een oefening te doen
 • dat jij hierdoor geprikkeld wordt door een vernieuwd inzicht en ruimte gaat geven aan jouw versie van Liefdevol Leiderschap

Voor wie is deze bewustzijnsverhoger?

De bewustzijnsverhoger is voor iedereen, die zijn bewustzijn (verder) wil ontwikkelen op basis van liefde. Je weet al dat liefde het verschil in je leven kan maken. Je hebt die al beslissing gemaakt.

Of dit nu je eerste vernieuwing gaat worden of je volgende, het is voor jou glashelder dat je de wereld mooier gaat maken met jouw unieke wezen en dat je hiervoor jouw liefdesbewustzijn zult inzetten. Jij wilt jouw magie ervaren en dat kan zomaar beginnen of verdiepen bij deze bewustzijnsverhoger, waardoor jij gaat doen waarvan je weet dat het klopt. Ja, dat je hart er letterlijk sneller van gaat kloppen.

Het is voor jou volstrekt helder dat vernieuwd bewustzijn committent in de vorm van een investering in intentie, energie, tijd en geld vraagt en dat heb je er graag voor over.

Jij wilt dus graag leren over Liefdevol Leiderschap. Je maakt hier tijd voor vrij in je agenda. Je hebt heel veel vragen en stelt deze ook omdat je op zoek bent naar nieuwe inzichten en antwoorden.

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Dit is wat je allemaal gaat leren bij de Bewustzijnsverhoger

Wat is Liefdevol Leiderschap

Leer hoe je zelf Liefdevol Leiderschap kunt ontwikkelen en welk committent hiervoor benodigd is. Stel vast waarom Liefdevol Leiderschap je zo aanspreekt en word je bewust dat jij dit ook kunt. Dit creëert vertrouwen in jezelf en in jouw missie om door te blijven zetten als het tegenzit of als het je niet snel genoeg gaat.

Leer hoe belangrijk het is om dit besluit BEWUST te nemen, zodat je immaterieel al je energie zo kunt richten dat er zomaar deuren kunnen opengaan naar resultaten die voor je bestemd zijn, maar waar je zelf nog geen mogelijkheden hebt gezien.

Ontdek wat bewustzijn is en hoe je deze kunt verhogen

In dit onderdeel leer je wat bewustzijn is en wat er voor nodig is om dit bewustzijn te verhogen – de resultaten van deze bewustzijnsverhoger voelt zo natuurlijk en kloppend aan dat je meteen aan de slag wilt om deze nieuwe inzichten in de praktijk te brengen.

Stel vast waar jij als persoon wilt vernieuwen

Tegen welk knelpunt of behoefte of verlangen loop jij aan? Stel vast waar jij nu staat en waarom je wilt vernieuwen? Je wordt je bewust van het knelpunt of behoefte en verlangen dat jij hebt. Wat aan jou vraagt om dit wakker te laten worden. Hoe ziet jouw droom eruit en met welke concrete resultaten?

Krijg inzicht welk gedrag en overtuigingen je tegenhouden om te vernieuwen

Stel vast wat je tegenhoudt om jouw bewustzijn te verhogen. Waar ben je bang voor? Wat probeer je te vermijden? Gaat dit over liefde of over angst? Waar vindt die angst haar oorsprong? Is jouw liefde wel reëel? Wat zou liefde doen? Kortom, hoe verkoop je deze vernieuwing aan jou zelf en vertoon je gedrag en persoonlijk leiderschap om deze vernieuwing duurzaam, zinvol, plezierig en voldaan te realiseren?

Welke besluiten en acties heb je nodig om deze vernieuwing in jezelf te realiseren?

In dit onderdeel leer je dat vernieuwing op basis van bewustzijn immaterieel al een feit is en wat je nodig hebt om deze vernieuwing in de aarde te manifesteren. Hoe bewustzijn betreffende jouw vernieuwing je precies leidt naar de juiste inspiratie en motivatie.

Ja, ik wil mij aanmelden

Over Astrid Koorn

Ik ben creator en visiedrager van het gedachtegoed van Liefdevol Leiderschap. Voor mij is werken vanuit je zijn en bezieling altijd de basis van mijn levensgeluk, zingeving en voldoening geweest. De combinatie van persoonlijk leiderschap, duurzame bewustwording en aandacht voor spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling maakt mijn gedachtegoed uniek en onbetaalbaar. Mensen waarderen mijn spirituele energie toegepast in hele praktische resultaten in persoonlijk leiderschap. Ik combineer oude en nieuwe kennis en pas deze zoveel mogelijk toe op mensen, die een liefdevol voorbeeld willen zijn in deze wereld.

Mijn stijl kenmerkt zich door uniek, pragmatisch, authentiek, liefdevol , diepgaand, humoristisch en creatief leiderschap, waardoor je anders gaat geloven, denken en doen. Ik hou van levensveranderende inzichten en ervaringen, die de rest van je leven in je geheugen gegrift staan.

Vanaf mijn 20e ben ik duurzaam gaan investeren in bewustwording. Ik liep vast in mijn leven en wist absoluut niet hoe ik dit op kon lossen. Zo heb ik veel geluk gehad in het op mijn pad krijgen van hele ervaren en zuivere mentoren. Zij lieten mij zien dat ik de creator ben van mijn leven en hoe bewuster ik dat leven leef, hoe meer ik mijn droomleven hier op aarde kan manifesteren.

Al jong werd duidelijk dat ik een geboren, natuurlijk leider ben en zo kwam ik ook terecht in allerlei leidinggevende posities. Op een gegeven moment wilde ik vernieuwen en mijn meesterwerk manifesteren. Dat werd een hele ontdekkingsreis, die ik later Liefdevol Leiderschap ben gaan noemen. Ik werd jong geconfronteerd met aspecten van liefdeloosheid in mijn leven en begon naarmate ik bewuster werd, die liefdeloosheid om mij heen te herkennen. Door mijn eigen reis te gaan, heb ik vele liefdeloosheden in mezelf kunnen (h)erkennen en helen. Ik werd mij bewust dat ik hierdoor grip kreeg in mezelf en mijn leven en ook het vertrouwen kreeg dat ik mijn droomwensen kon uit laten komen.

Zo is het gedachtegoed Liefdevol Leiderschap ontstaan vanuit de hartewens om nieuwe liefdevolle leiders geboren te laten worden. In 2013 jaar kwamen de woorden Liefdevol Leiderschap over mijn lippen en ben ik mijn ontdekkingsreis gestart en heb ik al mijn kennis, wijsheid en ervaring geïntegreerd in mijn gedachtegoed en programma’s van Liefdevol Leiderschap.

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Waarom meedoen aan de Bewustzijnsverhoger?

 • Iedereen heeft bezinning en liefde nodig

De Bewustzijnsverhoger geeft je de gelegenheid om 3 uur lang te bezinnen en te reflecteren op je leven en een nieuwe richting te bepalen. Vaak gun je jezelf daar de tijd niet voor, en is er letterlijk intentie, energie, tijd en geld voor nodig om jezelf deze broodnodige behoefte in te laten zien.

 • Je ontmoet gelijkgestemden die ook meer liefde in zichzelf en hun leven willen ervaren

De Bewustzijnsverhoger geeft je de gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten. Dit is een gouden kans om te horen hoe andere mensen met hetzelfde ‘bijltje hakken’ in hun leven. Dit zijn de mensen die jou echt iets hebben te bieden en jij hun!

 • Je kunt al je vragen stellen

De Bewustzijnsverhoger is een event die deelnemers uitnodigt hun eigen verhaal te vertellen en al hun vragen te kunnen stellen.

 • De beslissing om deel te nemen, opent al deuren

Je zult merken dat je andere inzichten krijgt, waardoor je andere mogelijkheden gaat zien. Je gaat merken dat je een bestaansrecht creëert voor jouw vernieuwing. Dat is de bedoelde ervaring voor velen en het heeft puur met dit besluit te maken dat je jouw bewustzijn kunt verhogen!

Tijden en locatie

Het online event De Bewustzijnsverhoger vindt plaats op dinsdag 4 juli 2023. Het event begint om 9.00 uur en zal duren tot 12.00 uur.  Er is een pauze ingelast van 15 minuten om 10.30. Aan het einde van het event is er nog gelegenheid om na te praten. Je kunt heerlijk deelnemen waar en hoe je maar wilt.

En let op: ik doe met jullie mee! We zijn allemaal leraar en leerling tegelijk en we experimenteren vandaag tevens met wat ik noem collectief Liefdevol Leiderschap.

Wat is jouw investering?

€ 99,00 

Je kunt je aanmelden voor de prijs van € 99,- excl. BTW en je neemt al een partner mee voor € 49,- excl. BTW. LET OP: meld je op tijd aan en betaal je factuur tijdig, want alleen na betaling krijg je je toegangscode in zoom en ben je verzekerd van deelname. 

Let op: Als je je aanmeldt, reken ik op je committent en jij kunt rekenen op mijn committment. Dit betekent dat je je niet zomaar kunt afmelden na aanmelding.

 

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Deelnemers over mijn events: “Liefdevol Leiderschap is geen hype met trucjes, het is aan jou of je het toe kunt en wilt passen.” – “Bewustzijnssprongen zijn essentieel om je de juiste inzichten te verschaffen om te vernieuwen.” – “Je krijgt echt inzicht waar precies voor jou de bottleneck zit, waar je echt naar mag kijken.” – “Je krijgt antwoorden wat jij eraan kunt doen om je levensgeluk te boosten.” – “Ik weet nu eindelijk wat ik niet wil en waar ik wil vernieuwen.” – “Deze dag heeft mij in contact gebracht met ‘gelijkgestemden’ en was voor mij een grote bevestiging dat ik op de goede weg zit.”

Mijn waardegarantie

Mocht je vinden dat jouw bewustzijn zich tijdens dit event niet heeft verhoogd, dan kun je dit aangeven bij ons uiterlijk binnen 24 klokuren na dit event. Je krijgt dan je investering retour (behalve je inschrijfgeld van € 29,- excl. BTW).

Je loopt dus geen enkele risico om je aan te melden. Ik garandeer mijn klanten 100% tevredenheid.

Annuleringsregeling

Mocht er iets gebeuren waardoor je wordt verhinderd om aanwezig te zijn bij De Bewustzijnsverhoger, dan krijg je:

 • een ticket voor de volgende bewustzijnsverhoger
 • of een tegoedbon voor een ander programma van Liefdevol Leiderschap
 • beide mogelijkheden zijn zonder tijdslimiet
 • je kunt ook je ticket doorgeven aan een partner of andere relatie, zodat zij in jouw plaats kunnen komen.

Ja, ik wil mij aanmelden

 

css.php