Astrid Koorn

De Reis van Vergeving


Dit programma is speciaal gemaakt voor mensen met gewetenswroeging. Ik bedoel gewetenswroeging met betrekking tot levenssituaties en -gebeurtenissen met ernstige consequenties als gevolg.

Hierdoor knaagt jouw geweten en heb je geprobeerd hiermee te leven, maar dit lukt niet. Je slaapt slecht, je kunt niet echt meer ontspannen, je drinkt teveel om gevoelens te verdoven, je eet teveel of te weinig, omdat je teveel of te weinig eetlust hebt, je voelt je niet goed zoals je dat kent van vroeger.

Kortom, het heeft inmiddels verregaande gevolgen voor jezelf gekregen en hierdoor kun je of durf je niet meer in de spiegel te kijken uit pure schaamte.

Je schaamte en verdriet is zo groot dat je hierdoor niet de moed hebt om er met iemand over te praten. Bovendien denk je dat niemand jouw verhaal aan kan (horen), zo verschrikkelijk vind jij het en denk je dat anderen je niet (meer) kunnen en zullen verdragen.

Laten we er ook geen doekjes om winden – jouw levensverhaal is geen kattenpis. Veel mensen zullen je veroordelen als ze jouw waarheid horen. Er zullen weinig mensen zijn, die jouw verhaal kunnen hanteren. Laat staan jou kunnen helpen om te transformeren van liefdeloos leiderschap naar liefdevol leiderschap.

Maar deze gewetenswroeging dient zich zo duidelijk aan dat je zo niet verder kunt. Je loopt in kringetjes rond en dit kringetje is inmiddels zo klein geworden, dat je ervaart geen kant meer op te kunnen. Je durft niemand meer onder ogen te komen zonder dat je je slecht voelt.

“Ik heb veel respect voor deze mensen, want er is een hoge mate van moed voor nodig om deze reis van vergeving te maken. We denken altijd dat het belangrijkste is dat onze dierbaren ons vergeven, maar het allerbelangrijkste is dat wij onszelf vergeven. Niemand leeft z’n leven zonder reden en achtergrond. En op een gegeven moment ben je klaar om de benodigde verantwoordelijkheid te nemen. Ook als dit heel vervelend kan zijn.”

Mocht je nu al weten dat je een intake wilt hebben, meld je dan hier aan.

 

Spijt

Er zijn veel mensen, die de moed niet kunnen vinden om dit proces met zichzelf aan te gaan, maar daar hoor jij niet meer bij. Natuurlijk kun je doorgaan met dit

Om deze reden doe ik deze trajecten alleen 1 op 1. Bovendien kun je een bepaalde mate van anonimiteit en geheimhouding nodig hebben. Ik

Doelgroep 3 heeft last van gewetenswroeging en wil zichzelf vergeven. Met kennis en ervaring van het huidige systeem wil je bijdragen om de wereld te vernieuwen en doorstarten met liefdevolle doelstellingen.

Je wilt hulp om van een liefdeloze leider te transformeren naar een liefdevolle leider, dan kun je denken aan de volgende vragen:
Heb je als leider een aantal zaken van liefdeloosheid op je kerfstok en wil je hier niet langer meer mee leven?
Knaagt je geweten en wil je deze stukken van liefdeloosheid aankijken en transformeren?
Gun je jezelf en je geliefden een ander leven dat gebaseerd is op liefde?
Geloof je dat eigenliefde de sleutel is om deze liefdeloosheid te transformeren naar jouw versie van Liefdevol Leiderschap en wil jij deze kans pakken?
Besef dat alles een reden heeft en dat liefdeloosheid een kans is om te transformeren naar liefde.

Op dit moment heb ik 2 plekken beschikbaar om deze reis te maken.

Wil jij niet verder leven in deze liefdeloosheid, meld je dan ook aan voor een bewustZIJNscan. Mocht je iemand anders kennen die hiermee worstelt en die naarstig op zoek is naar vergeving, stuur deze nieuwsbrief dan gerust door.

 

Stel je eens voor…..

Stel je eens voor…..dat jij het leven leidt van jouw dromen, waarin je persoonlijk geluk en zakelijk succes optelt en vermenigvuldigt……elke dag! Je bent een lichtend voorbeeld van liefdevol (persoonlijk) leiderschap en je voelt dat je jouw idee van persoonlijk geluk volledig leeft! Als klapper op de vuurpijl benut je je volle potentieel en ontwikkel je een succesvolle organisatie.

Veel leiders en ondernemers hebben hun gewenste status en inkomen bereikt. En ze zijn daar tevreden mee……. Maar dat geldt niet voor jou……..jij zit gewoon anders in elkaar. Je wilt doorbreken naar een hoger niveau, namelijk jouw hoogste potentieel realiseren. Niet alleen voor jezelf, maar ook met anderen. Jij wilt een lichtend voorbeeld zijn en jezelf en je dierbaren laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes op te tellen en te vermenigvuldigen.

Wat jij nodig hebt is iemand die compassie heeft en die je vertrouwt! Een expert en coach die jou begrijpt en feedback geeft. Die meekijkt in je organisatie en je een spiegel voorhoudt. Die je helpt je  leiderschapsbewustzijn te verhogen en meehelpt een succesvolle organisatie te ontwikkelen. Een persoonlijke bewustzijns- en organisatie coach.

Ben jij ondernemer of leider en heb je alles al geprobeerd om je proble(e)men zelf op te lossen? Lukt dit niet of onvoldoende en loop je in kringetjes rond? Zoek je een persoonlijke coach die heel gericht met jou gaat werken aan de voor jou relevante inzichten en gerelateerde acties. Ben je niet op zoek naar generieke stappenplannen, maar juist naar een traject op maat? Speciaal afgestemd op jouw behoeften? Iemand die je vertrouwt en je de spiegel voor houdt, zodat je durft te doen wat jou brengt naar die resultaten die voor jou bestemd zijn?Zo gaan we gezamenlijk aan het werk

De reis van vergeving begint altijd met de telefonische BewustZIJNscan met mij. Hierin leren we elkaar kennen, vertel je over jezelf en kunnen we voelen of we een goede match zullen zijn. Deze BewustZIJNscan is kosteloos en verplicht je tot niets. Na de BewustZIJNscan doe ik je een persoonlijk voorstel. Dit voorstel maakt duidelijk wat dit programma met jou voor ogen heeft en welke investering dit vraagt in energie, doorzettingsvermogen, tijd en geld. Vervolgens beslis je of we gaan starten met de realisatie van jouw reis van vergeving.

De reis van vergeving bestaat uit een gevarieerd programma met vele 1 op 1 sessie en dat 1 jaar lang. We gaan gestaag en doelgericht op reis met onbeperkt advies en telefonische coaching van mij. Ook via mijn email kun je terecht voor al je vragen tijdens dit programma.

Ben je geïnteresseerd in dit exclusieve programma? Klik dan hier voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend jouw persoonlijke voorstel voor De Gulden Progressie.

Astrid Koorn

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.10.49De reis van vergeving maak je met mij. Ik help leiders om liefdevol leiderschap te ontwikkelen, waardoor ze hun eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect laten groeien. Hierdoor gaan ze zichzelf en vervolgens anderen leiden op basis van hart-gedragen bewustzijn. En dit leidt naar ongekende resultaten. Eigenlijk alle resulaten die jij niet voor mogelijk durft te houden. Je gaat hele belangrijke keuzes maken in je leven, waardoor je je dromen waar gaat maken en persoonlijk geluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces gaat optellen en vermenigvuldigen.

Vanaf mijn 20e werd ik gedwongen om mezelf beter te leren kennen, want er gebeurde zaken in mijn leven, die ik niet begreep. Hierdoor kon ik niet meer dagelijks functioneren. Ik herkende mezelf hier ook niet in. Ik had toen een keus: “wil ik creëren of reageren?” Ik heb toen gelukkig gekozen om te willen creëren. Vervolgens ontvouwde zich een ontdekkingsreis, die de rest van mijn leven zal duren en waar ik inmiddels geen genoeg van krijg. Tijdens mijn reis werd gaandeweg duidelijk dat er eigenlijk maar 1 belangrijke vraag is in het leven: “kies je voor liefde of voor liefdeloosheid?” Toen werd ook duidelijk dat alles begint met het laten groeien van mijn eigenliefde. Hierdoor ben ik belangrijke keuzes in mijn leven en werk gaan maken. En dat heeft een hele interessante vlucht genomen waaruit Liefdevol Leiderschap is ontstaan. Mijn hart deed pijn van het liefdeloze leiderschap dat ik veelvuldig om mij heen zag. Ik realiseerde mij dat leiders niet veel leren over zelfkennis, laat staan eigenliefde. Door de keus die ik had gemaakt op mijn 20e, wist ik dat eigenliefde de basis is van alles. En dat de wereld staat te springen om liefdevolle leiders.

Ik ben gestart als zelfstandig ondernemer in 2006 in de rol van veranderkundige en organisatieadviseur. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan betreffende ondernemerschap, leiderschap, organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en je dromen waar maken. Jarenlang werkte ik voor grote bedrijven zoals Avero, Novartis, Syngenta, Amsterdam RAI, Postbank, ING en Nationale Nederlanden. Daarnaast heb ik gewerkt met kleinere organisaties en (zelfstandige) ondernemers, zoals consultancy bedrijven, ICT organisaties, sportinstructeurs, acupuncturisten, communicatieprofessionals en andere zelfstandigen. Ook met startende ondernemers heb ik de nodige ervaring.

Mijn klanten hebben over het algemeen noten op hun zang. Zij hebben hoge idealen, zijn intelligent en werken intuïtief. Ze hebben vaak meerdere talenten, die ze willen combineren in hun leven en werk. Ze zien hun toegevoegde waarde heel graag benut worden in het mooier maken van deze wereld. Ze streven naar zelfkennis om hun volle potentieel te benutten en willen altijd leren. Ze hebben grote plannen met zichzelf en de wereld. Ze realiseren zich dat je dit niet gaat realiseren zonder liefde en het ontwikkelen van je hartintelligentie. En ze weten ook dat dit altijd bij jezelf begint. Iedereen heeft hier werk te doen en jij hebt besloten het nu te gaan doen.

De investering in je Zelf

De reis van vergeving bied ik alleen aan in een jaartraject.

Succesgarantie

Ik heb gemerkt dat vele leiders rondlopen met problematiek waarmee ze met niemand over kunnen praten. Het geeft veel voldoening en energie om bezig te zijn met zaken die weer energie geven. Het is wel noodzakelijk dat je elkaarMocht dit bij jou niet het geval zijn, dan kun je gebruik maken van een unieke succesgarantie. Deze succesgarantie houdt in: als je na de eerste sessie geen klik voelt of twijfelt, meld dat dan na afloop binnen 24 uur via de email. Je krijgt dan je volledige investering retour. Nogmaals, het is onbetaalbaar om jezelf te vergeven en ik ben ervan overtuigd dat de reis van vergeving jou onvergetelijke kennis, ervaring en resultaten biedt. Dat is ook de reden dat ik je deze succesgarantie graag geef.

Laat je deze kans niet liggen? Klik dan hier en meld je aan voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend een persoonlijk voorstel voor De Gulden Progressie.

Let op: beperkte beschikbaarheid

VIP-Coaching De Gulden Progressie bied ik jaarlijks aan slechts 2 klanten aan. Het kan zijn dat instromen op dit moment niet mogelijk is, omdat er geen plekken beschikbaar zijn. Je kunt dan instromen zodra er weer ruimte is.

Overweeg je VIP-Coaching De Gulden Progressie? Klik dan hier en meld je aan voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend een persoonlijk voorstel voor De Gulden Progressie.

De reis van vergeving

 De reis van vergeving begint altijd met telefonische bewustZIJNscan. Hierin stellen we vast wat jij nodig hebt om jouw uitdaging, hogere doel of levensmissie te realiseren. Na de bewustZIJNscan krijg je een persoonlijke voorstel. Je weet dan precies wat je gaat investeren en wat het traject je oplevert. Klik dan hier en meld je aan voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend een persoonlijk voorstel voor De Gulden Progressie.

 

css.php