Astrid Koorn

Persoonlijke balans in werk en leven met Liefdevol Leiderschap

Leiderschaps-event voor leiders en ondernemers die meer persoonlijke balans willen ervaren

 

Dia1

Herken jij dit?

 • Heb jij het gevoel dat er iets of een aantal zaken niet in balans zijn in je leven en je werk? Ben je geneigd dit gevoel weg te stoppen en druk te zijn, waardoor jij dit gevoel uit de weg gaat?
 • Neem jij geen tijd om te reflecteren, waardoor je gewoon doorgaat op de automatische piloot, zodat je weg blijft komen met het excuus “ik weet niet waar te beginnen!”
 • Voel je door deze onbalans steeds meer aanhoudende stress, omdat je niet doet wat je echt graag zou willen doen?
 • Geeft je directe omgeving aan dat je niks doet met deze onbalans, waardoor je geïrriteerd raakt en boos wordt omdat je wel weet dat je mogelijk jouw waarheid niet onder ogen durft te komen?
 • Vraag je je wel eens af of je nog wel trouw blijft aan wie je bent en of je nog wel het leven leidt waar je gelukkig mee bent?

Dan wordt het hoog tijd om eens aan de rem te trekken en is deze eendaagse training ‘persoonlijke balans in werk en leven met Liefdevol Leiderschap’ interessant voor je.

Deze training is speciaal ontworpen voor leiders en ondernemers, die constant het gevoel hebben in een spagaat te zitten, waardoor ze maar door denderen in hetgeen ze denken dat van ze verlangd wordt.

De droom van ondernemer- en leiderschap……

Je bent ooit leider of ondernemer geworden en vol idealen gestart. Je eigen droom volgen, zelf aan het roer zitten, je eigen pad bepalen, je organisatie tot een succes maken. Maar de realiteit van ondernemer- en leiderschap valt voor velen tegen.

……eindigt in een spagaat

Een van de grootste problemen van leiders en ondernemers is dat ze zoveel werken dat hun balans tussen werk en privé volledig uit balans is geraakt. Ze zijn nog maar weinig thuis en zijn dan vaak volledig uitgeblust. Of ze weten het thuisfront nog net tevreden te houden, maar weten diep in hun hart dat het zo niet langer kan. Dat je dit beter kunt: meer tijd, meer energie en meer plezier in je leven.

Maar hoe kom je uit deze spagaat? Beloftes doen naar jezelf en het thuisfront die je niet na gaat/kan komen? Jezelf beloven dat je in actie gaat komen? Alle ballen in de lucht proberen te houden en nog efficiënter proberen te werken? Of toch gewoon doorgaan en hopen op betere en rustigere tijden? Ik denk niet dat dit de oplossing biedt! Dat kun je veel beter.

Zo kan het ook

Stel je eens voor hoe je ideale toekomst er uitziet. Zicht hebben op je levenswaarden en je levensprioriteiten, waardoor je je tijd gaat besteden aan wat jij echt belangrijk vindt. Zo bewust met je tijd en energie omgaan dat je bewuste keuzes kunt gaan maken en doen wat je echt wilt. In je leven en in je organisatie. Duidelijk hebben wat je echt gelukkig maakt. Zin krijgen om de dingen te gaan doen die jij echt zinvol vindt, zowel in je eigen leven als in je organisatie.

Stel je eens voor dat je persoonlijke balans ervaart in je leven, zodat je levensgeluk, persoonlijke en maatschappelijke zingeving en organisatiesucces gaat optellen en vermenigvuldigen. Je probeert niet meer je onbalans te ontvluchten, maar je focust al je aandacht op de dingen die je echt belangrijk vindt. En die dingen doe je goed. Zo goed dat je duurzaam levensgeluk, zingeving en succes realiseert in je werk en leven.

Deze droom kun je manifest maken. Ook jij kunt levensgeluk, zingeving en succes gaan combineren.

Dit heb je nodig

Wat jij nodig hebt zijn inzichten in jezelf. En vervolgens een persoonlijk plan met een aanpak die voor jou werkt. En besluiten nemen waardoor je overzicht en rust krijgt. Eindelijk duidelijk krijgen wat er nu niet goed gaat. En actie nemen op wat je echt wilt in je leven en in je werk.

Persoonlijke balans waarin je trouw blijft aan wie je werkelijk bent en dit zichtbaar kunnen maken in je leven en in je organisatie. Natuurlijk ga je gebruik maken van een goede aanpak, waarin je besluiten en acties gerealiseerd worden. Geen tijd en energie meer besteden aan de dingen die je helemaal niet belangrijk vindt of wat anderen van jou verwachten, maar de dingen gaan doen doe jij belangrijk vindt. Een aanpak die echt werkt voor jou! Een manier van werken die bij je past in je leven en in je werk. Een manier van leven waar je plezier in beleeft. Een mooie balans waar je gelukkig van wordt. Die je als zinvol ervaart en waarmee je succes boekt.

Dat ga je allemaal leren in het eendaagse event ‘persoonlijke balans in werk en leven met Liefdevol Leiderschap’. Een praktische training waarin je direct aan de slag gaat met jezelf en je organisatie.

Dit krijg je

 • Begrijpen: waarom je je onbalans uit de weg gaat
 • Zien: welke grote kansen er zijn op dit moment voor jouw leven, waardoor je op korte termijn meer balans ervaart
 • Delen: met andere leiders en ondernemers die met precies hetzelfde bijltje hakken
 • Bewustwording :  wat voor jou echt belangrijk is en hoe dat jouw leven verandert
 • Voelen: dat jouw persoonlijke balans je direct gelukkiger maakt
 • Doen: een concreet actieplan dat je direct gaat toepassen 

De dag levert je daarmee belangrijke inzichten die je leiden naar besluiten op weg naar jouw persoonlijke balans in werk en leven met Liefdevol Leiderschap.

Is deze dag geschikt voor jou?

Voordat je beslist aan deze training mee te doen, is het belangrijk dat je duidelijk hebt wat je kunt verwachten.

Wat krijg je niet:

 • Kennis die je niet kunt toepassen
 • Informatie over andere mensen waar je niets mee kunt
 • Theorie waarvan je niet weet hoe je die in praktijk kunt brengen
 • Mede deelnemers die je niet ervaart als gelijkgestemden
 • Trucjes die niet beklijven

Wat krijg je dan wel:

 1. Een praktische training gedurende een hele dag
 2. Relevante inzichten en inspiratie die je direct in je leven en organisatie kunt gebruiken
 3. Praktische tips hoe jij nu keuzes kunt maken betreffende jouw persoonlijke balans
 4. Een concreet actieplan voor jouw leven en organisatie, waarmee je direct aan de slag kunt

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Deelnemers over mijn events:“Ik had niet verwacht in zo’n korte tijd zoveel over mezelf te leren.”“Ondernemerschap gaat over zoveel meer dan alleen financieel succes.”“Ik had niet verwacht Liefdevol Leiderschap zo concreet te kunnen vertalen naar nieuwe inzichten, deze te vertalen naar nieuwe besluiten en vervolgens als vanzelf hier actie op te ondernemen.”“Boeiende dag door een spreker die je niet alleen gelooft, maar waarvan je ook gedurende de dag ziet dat ze het is, dat ze volledig congruent is.”“Liefdevol Leiderschap is broodnodig in onze maatschappij, het wordt tijd dat we dit toepassen in ons eigen leven en hierin een voorbeeld stellen.”“Een dag waarvan ik niet had verwacht zaken tegen te komen over mezelf, die ik lang geleden ver weg in mezelf verstopt had. Heel knap!”“Liefdevol Leiderschap is voor mij zeer vernieuwend en zet een volledige nieuwe visie neer over wie we werkelijk zijn wat echt leiderschap inhoudt.”

Door wie?

Dit eendaagse event wordt gegeven door mij. Ik ben creator van het gedachtegoed Liefdevol Leiderschap en gids en begeleider voor leiders en ondernemers die strategisch, duurzaam en structureel willen ontwikkelen vanuit eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect. Voor mij is werken vanuit je zijn en bezieling altijd de basis van mijn levensgeluk, zingeving en organisatiesucces geweest. De combinatie tussen praktisch leider- en ondernemerschap, duurzame organisatieontwikkeling en aandacht voor spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling maakt mijn gedachtegoed uniek en onbetaalbaar. Mensen waarderen mijn spirituele energie toegepast in hele praktische resultaten. Ik combineer oude en nieuwe kennis en pas deze zoveel mogelijk toe op de betreffende leiders en ondernemers, mensen en organisaties in hun huidige situatie.

Met mijn organisatie help ik leiders en ondernemers met het ontwikkelen van Liefdevol Leiderschap, waardoor ze levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces optellen en vermenigvuldigen. 10 jaar heb ik als zelfstandig ondernemer aan allerlei verschillende soorten organisatieontwikkelingen gewerkt, waarin persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap centraal stonden.

Alle programma’s van Liefdevol Leiderschap starten met persoonlijke ontwikkeling en dit is ook gebaseerd op mijn persoonlijke inzicht en ervaring dat zelfkennis leidt naar persoonlijke balans. Door mijn eigen levenspad te bewandelen heb ik veel ervaring opgedaan in het toepassen van mijn eigen persoonlijke balans als partner, moeder, ondernemer en mens. Zo ontdekte ik de kracht van persoonlijke balans in werk en leven. De afgelopen jaren heb ik deze inzichten en ervaring nog verder verdiept. Ik leerde van persoonlijke coaches en het toepassen van mijn eigen inzichten wat voor mij werkt en waarom. Maar ik zie ook hoeveel leiders en ondernemers hiermee worstelen. Dat vind ik jammer en onnodig! Persoonlijke balans biedt namelijk onbegrensde mogelijkheden voor een mooi leven en succesvolle organisatie. Een leven waarin je volop kunt genieten, zinvol bezig bent en zeer succesvol.

In 2013 ben ik mijn ontdekkingsreis Liefdevol Leiderschap gestart en heb ik al mijn kennis, wijsheid en ervaring geïntegreerd in mijn levensmissie en programma’s van Liefdevol Leiderschap. Tijdens het event ga ik je persoonlijk helpen met jouw persoonlijke balans. Je gaat na 1 dag met een persoonlijk actieplan naar huis, waarbij je precies weet welke actie je gaat nemen gebaseerd op welke besluiten. En wat je dus niet meer wilt in je leven.

Je investering

Het event ‘Persoonlijke balans in leven en werk met Liefdevol Leiderschap’ vraagt een investering. Dat is ook de reden dat het alleen geschikt is voor leiders en ondernemers die serieus met hun leven en organisatie aan de slag willen. Die mensen die tijd, energie en geld willen investeren, en die stappen willen zetten en persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen. Gebaseerd op hun eigen inzichten en ervaringen en op de manier die bij ze past, waar ze zich goed bij voelen en dus gevoelsmatig klopt.

De investering voor deelname aan dit event is €497,- excl. BTW vooraf te betalen en je neemt al een partner mee voor € 197,-.

Ja, ik wil mij aanmelden

Bonus:

Als deelnemer ontvang je tijdens het event het werkplan van Liefdevol Leiderschap.  Zo kun je alles wat je leert direct opschrijven in je werkplan en delen met andere deelnemers. Dit werkplan wordt inmiddels met succes gebruikt door alle klanten van Liefdevol Leiderschap, zodat je inzichten vergaart die je vertaalt naar besluiten en besluiten ombuigt naar relevante acties. Zo kun je direct stappen gaan zetten.

Extra Bonus

Na de workshop krijg je een individueel coachgesprek met Astrid Koorn. In deze persoonlijke video-coachcall van 45 minuten gaan we specifiek in jouw actuele vraag.

Datum en tijd

Het event ‘Persoonlijke balans in leven en werk met Liefdevol Leiderschap’ wordt gehouden op zaterdag 5 juni 2021. Er is hier volop gratis parkeergelegenheid. Meer details over de locatie en tijd ontvang je na aanmelding.

De dag start om 9.00 uur met ontvangst en koffie en thee, het programma begint om 9.30 uur en we eindigen rond 16.30 uur.

De dag is geheel verzorgd, dus inclusief verse koffie en thee, een uitgebreid lunchbuffet en drankjes gedurende de dag. Met dieetwensen houden we natuurlijk rekening, als je deze vooraf doorgeeft.

Mijn succesgarantie

Ben je nog niet zeker of dit event je investering waard is? Dan wil ik je graag helpen door mijn succesgarantie te geven. Mocht je vinden dat mijn belofte niet wordt waargemaakt, dan kun je dit aangeven bij mij uiterlijk binnen 24 klokuren na dit event. Je krijgt dan je volledige investering retour. Op deze manier garandeer ik je dat het deze investering meer dan waard is, omdat ik graag wil dat deze dag uitermate nuttig voor je is en je het event verlaat met meer persoonlijke balans.

Je loopt dus geen enkele risico om je aan te melden. Ik garandeer mijn klanten 100% tevredenheid.

Deelnemers over mijn events:“Deze dag heeft mij in contact gebracht met ‘gelijkgestemden’ en was voor mij een grote bevestiging dat ik op de goede weg zit.”“Liefdevol Leiderschap is geen hype met trucjes, het is aan jou of je het toe kunt passen.”“Persoonlijke balans en bewustzijnssprongen zijn essentieel om je de juiste inzichten te verschaffen om te vernieuwen.”“Je krijgt echt inzicht waar precies voor jou de bottleneck zit, waar je echt naar mag kijken.”“Je krijgt antwoorden wat jij eraan kunt doen om je levensgeluk te boosten.”“Ik weet nu eindelijk wat ik niet wil en waar ik grenzen wil stellen.”

Ja, ik wil mij aanmelden

 

Annuleringsregeling

Mocht er iets gebeuren waardoor je wordt verhinderd om aanwezig te zijn bij dit live event, dan krijg je:

 • een ticket voor een ander of dit event
 • of een tegoedbon voor een ander programma van Liefdevol Leiderschap
 • beide mogelijkheden zijn zonder tijdslimiet
 • je kunt ook je ticket doorgeven aan een partner of andere relatie, zodat zij in jouw plaats kunnen komen.

Op dit programma zijn de Algemene Voorwaarden van Koorn Business B.V. van toepassing.

 

css.php