Astrid Koorn

Jos Vogelaar over De Gulden Bewustzijnssprong

Geschreven door Astrid Koorn

Op rustige momenten denk ik nog vaak terug aan mijn VIP dag De Gulden Bewustzijnssprong. Deze VIP-dag heb je mooi uitgewerkt precies op wat bij mij van toepassing is. De context uitgewerkt op persoonlijk, afdelings- en organisatieniveau gaven mij alleen al heel veel inzichten met gerelateerde actiepunten. Het tempo was precies goed om alles goed in je op te nemen en jouw prettige omgeving voegde daar nog eens aan toe. Het stelde mij ook in staat om hetgeen je onbewust allemaal doet, verpakt in onbewuste belemmeringen en gedrag “to the point” bewust te worden. De dagelijkse wrijvingen waar ik tegenaan loop, hebben we zichtbaar gemaakt door geduldig de context te ontrafelen en de “valkuilen” bloot te leggen. Eenmaal helder waar mijn kwaliteiten en uitdagingen liggen, was het fijn om met jouw hulp te zoeken naar mogelijkheden en welk gedrag en communicatie hierbij passen. Er komt veel op je af tijdens een VIP dag en toch beklijven de kernzaken goed. Ik heb concrete handvatten van je gekregen om zelf mee aan de slag te gaan. Dank voor deze goed verzorgde dag! 

Jos Vogelaar

Jos Vogelaar – Hoofd Project Management Tétris Design and Build B.V.


Jouw reactie op Jos Vogelaar over De Gulden Bewustzijnssprong

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php