Astrid Koorn

Jeanette van der Linden over haar 1 op 1 jaarprogramma De Gulden Progressie

Geschreven door Astrid Koorn

Nadat ik mijn 6-maanden traject VIP-Coaching De Gulden Progressie had gedaan (zie ook mijn eerdere recensie) wist ik dat ik nog lang niet klaar was. Ook al had ik enorme bewustzijnssprongen gemaakt – ik had nog veel meer op mijn lijstje. Dat verlangen was alleen maar harder gaan branden. En bij Astrid heb je het over grote concepten als eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect, maar dan precies toegepast in dat deel en aspect van jouw leven waar je het op dat moment precies kunt toepassen. En dus ook meteen kan zien of het werkt. En ook hoe het werkt. Hierdoor krijg je steeds meer bewijs dat – wij mensen – zoveel meer in huis hebben waar we totaal geen gebruik van maken als we niet oppassen. Bij Astrid krijg je daar geen kans voor. Je raakt zo gepassioneerd dat het niet meer uitmaakt of iets wel of niet lukt. Je bent op ontdekkingsreis en dat betekent dat je gaat toepassen ongeacht de uitkomst.

Dit heet ook wel leren. Niet leren zoals ons geleerd is met “je mag geen fouten maken!” Nee, leren wat je te leren hebt en daarvan leren. Daar leer je namelijk veel meer van en met name over jezelf.  Hierdoor weet ze feilloos door te prikken op wat echt belangrijk is. Waar je echt stappen kunt maken waar het dan ook over gaat. In mijn sessies ging het over mijn hele leven en wat ik hierin kon leren en leren toepassen. En dat alles terug te leiden is naar de mate en kwaliteit van jouw eigenwaarde, jouw eigenliefde en jouw zelfrespect. Dit krijg je via het leven en de hierin passerende spiegels aangereikt. Het gaat dus nooit meer over een ander. Het enige wat telt is hoe jij je leven ervaart, wat er in jou resoneert en wat dit zegt over jou. En of je tevreden bent met deze gang van zaken of dat je nieuwe keuzes wilt maken.

Ik heb dus geen enkele methodiek geleerd. Ik heb niets geleerd over stappenplannen. Geen trucjes, waarmee je lekker gemaakt wordt met loze beloften. Niets van dit alles. Alleen maar “the real thing” zonder enige afleiding. Geen enkel moment dat ik dacht: “wat ben ik hier aan het doen?” Nee, integendeel, ik heb sessies waar ik naar uitkijk. Waarin elke seconde waardevol is. Waarin ik elke keer weer nieuwe inzichten krijg aangereikt waar ik op dat moment mee aan de slag kan en aan de slag wil. Deze reis eindigt nooit meer en ik kan inmiddels zeggen dat ik het een hele eer vind om met Astrid te hebben mogen werken aan mijn versie van Liefdevol Leiderschap. Het is heel bijzonder wie zij is, wat zij kan en je kan laten ervaren. En “she walks the talk”. Dit betekent dat we het ook over haar leven en haar uitdagingen hadden. Dan hoor je ook dat ze iets niet alleen maar zegt, maar dat ze zelf ook elke dag duurzaam en liefdevol werkt aan haar missie en versie van Liefdevol Leiderschap.

 

 


Jouw reactie op Jeanette van der Linden over haar 1 op 1 jaarprogramma De Gulden Progressie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php