Astrid Koorn

Ik ben er weer

Geschreven door Astrid Koorn

Je hebt enige tijd niets van mij gehoord. Ik ben namelijk verhuisd in september 2019 en voelde dat ik wat tijd voor mezelf moest nemen. Hoe lang dit zou duren wist ik ook niet. Toch voelde ik duidelijk dat ik even de tijd mocht nemen om opnieuw te aarden in mijn nieuwe woonplek. 

Ik ben geboren en getogen in west-friesland in Noord Holland en woon nu in Gelderland op een (schier)eiland. Nu kom ik al ruim 20 jaar in Frankrijk en ben ik ruimte, natuur en stilte gewend. Ik had nooit kunnen dromen dat ik na de verkoop van mijn huis na 20 jaar hier terecht zou komen….

Het eiland van Nederhemert heeft net als Frankrijk ook ruimte, natuur en stilte. Mogelijk als een van de weinige plekken nog in Nederland. En het pelgrimspad loopt hier voor de deur langs, net als bij ons in Frankrijk. Mogelijk dat je ooit van leylijnen hebt gehoord. Nou dit zijn energetische aardelijnen waarlangs kerken, kastelen, kloosters werden gebouwd. Toen nog gebouwd met architectuur gebaseerd op de gulden snede verhoudingen. 

In de komende tijd zal ik hier meer over vertellen, want ik ben bezig met nieuwe (dag)programma’s en deze omgeving leent zich uitstekend voor het gedachtegoed van Liefdevol Leiderschap.

Zoals je misschien wel weet begeleid ik elk jaar een beperkt aantal leiders en of ondernemers persoonlijk en op maat. Dit zijn veelal 6-maanden trajecten (3-maanden trajecten zijn ook mogelijk), waarin ik leiders veelal begeleid met een hele persoonlijke problematiek of verlangen.

Deze trajecten bedenk ik niet van tevoren, maar deze laat ik ontstaan. Ik werk niet met van tevoren bedachte plannen en ook niet met methodieken. Bewustwording van jouw eigenliefde, eigenwaarde en zelfrespect is de basis om jouw uitdagingen of verlangens vorm te geven en te ontwikkelen in jouw versie van Liefdevol Leiderschap.

Liefde is de allesverbindende factor voor bewustwording en ontwikkeling. Misschien klinkt dit wat ‘vaag’ voor je, maar dat is het geenszins. Liefde vertaalt zich heel concreet en in elke seconde van je leven. Bovendien durven nog niet veel leiders en ondernemers zich hieraan te wagen, dus je zult je direct onderscheiden.

Degenen die deze ontdekkingsreis wel zijn aangegaan, hebben in bijna alle gevallen binnen 4 weken al de eerste resultaten te pakken. Deze trajecten zijn levensveranderend en intensief en uitdagend en spannend. En ik kan dit alleen maar doen, omdat ik mijn eigen versie van Liefdevol Leiderschap leef. 

Ik heb op dit moment ruimte voor 5 leiders die klaar zijn voor hun versie van Liefdevol Leiderschap. Je komt echter niet zo maar in aanmerking voor een dergelijk traject, aangezien jij en ik een duidelijke ‘ja’ mogen voelen bij deze beslissing.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een persoonlijk traject op maat, dan kun je je hieraanmelden voor een kosteloze bewustzijnscan.

Houd deze mails in de gaten, want in de komende tijd zullen er verschillende mogelijkheden langs komen om jouw versie van Liefdevol Leiderschap te ontdekken. Deze mogelijkheden variëren dus van individuele trajecten tot groepsprogramma’s tot dagprogramma’s.

Mocht ik je geïnspireerd hebben met Liefdevol Leiderschap, dan heb ik een aantal mogelijkheden om je nog verder te helpen met jouw versie van Liefdevol Leiderschap.

1. Wil je dolgraag op ontdekkingsreis naar jouw versie van Liefdevol Leiderschap, maar twijfel je over van alles en nog wat? Vraag je je af welk programma het beste bij jou past of heb je allerlei andere vragen? Meld je dan gewoon aan voor een bewustZIJNscan. Je wordt dan uitgenodigd voor een telefonisch gesprek met mij en we stellen vast of ik je verder kan helpen.
Hier kun je je aanmelden.

2. De meeste leiders vinden de ontdekkingsreis van Liefdevol Leiderschap heel persoonlijk en kwetsbaar. Om deze reden kiezen ze vaak voor het 1 op 1 VIP coaching programma De Gulden Progressie.

Tijdens dit programma werken we 1 op 1 op een diep en strategisch niveau aan jouw eigenliefde, eigenwaarde en zelfrespect. We passen dit toe op jouw dagelijks persoonlijke en zakelijke leven. Hierin ga je schakelen en ervaren. Ik sta nog elke keer verbaasd waartoe we met de juiste inzichten in zo’n korte tijd toe in staat zijn. Hier kun je het programma bekijken en je aanmelden. 

3. De meeste leiders doen vrijwel alles met hun hoofd. Dat is ons geleerd dat het zo moet. Steeds meer leiders en ondernemers vragen mij over die andere 6 intelligenties. Welke zijn dat en hoe kan ik ze gebruiken? 

Het leiderschapsprogramma: de ontdekkingsreis van de 7 intelligenties gaat dit jaar weer van start. Het is nog niet gepland, maar heb je interesse lees dan hier alvast alles over dit programma en hoe je je aan kunt melden.


Jouw reactie op Ik ben er weer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php