Astrid Koorn

Het allerbelangrijkste is dat jij in jezelf gelooft….

Geschreven door Astrid Koorn

Je bent waarschijnlijk ooit ondernemer geworden omdat de vrijheid naar je lonkte, maar vraag jij je de laatste tijd of je eigenlijk wel vrij bent?. Doe jij echt waar je hart blij van wordt? Benut jij al je talenten optimaal?

En in het geval je leider bent in een grote organisatie, in de politiek of in een non-profit organisatie lonkte ooit het hebben van impact en aanzien je.

Maar heeft dit de afgelopen jaren haar tol geeist? Is dit ten koste gegaan van je levensgeluk? En vind je het nog echt zinvol wat je doet. Niet alleen voor jezelf, maar is de toegevoegde waarde van jouw organisatie ook zinvol voor onze maatschappij….onze wereld?

Op een gegeven moment is alleen geld verdienen niet meer voldoende. Dan neem je de beslissing dat je levensgeluk en je persoonlijke en maatschappelijke zingeving heel erg belangrijk zijn in je leven en durf je te vernieuwen. Vernieuwen in je leven, je leiderschap en je organisatie.

Je wilt het anders. Je weet dat het anders kan. Beter kan. Dat iets nieuws mogelijk is. Het allerbelangrijkste is dat je in jezelf gelooft.

En blijft geloven…….

Ergens aan beginnen is een begin, maar blijven volhouden kun je alleen als je in jezelf blijft geloven. Dat zorgt dat je door blijft gaan…..ook als je door je eigen stof gaat. Letterlijk!

Mocht ik je geïnspireerd hebben, dan heb ik nog een aantal mogelijkheden om je verder te helpen met jouw versie van Liefdevol Leiderschap.

1. Wil je dolgraag op ontdekkingsreis naar jouw versie van Liefdevol Leiderschap, maar twijfel je over van alles en nog wat? Vraag je je af welk programma het beste bij jou past of heb je allerlei andere vragen? Meld je dan gewoon aan voor een bewustZIJNscan. Je wordt dan uitgenodigd voor een telefonisch gesprek met mij en we stellen vast of ik je verder kan helpen.
Hier kun je je aanmelden.

2. De meeste leiders vinden de ontdekkingsreis van Liefdevol Leiderschap heel persoonlijk en kwetsbaar. Om deze reden kiezen ze vaak voor het 1 op 1 VIP coaching programma De Gulden Progressie.

Tijdens dit programma werken we 1 op 1 op een diep en strategisch niveau aan jouw eigenliefde, eigenwaarde en zelfrespect. We passen dit toe op jouw dagelijks persoonlijke en zakelijke leven. Hierin ga je schakelen en ervaren. Ik sta nog elke keer verbaasd waartoe we met de juiste inzichten in zo’n korte tijd toe in staat zijn. Hier kun je het programma bekijken en je aanmelden. 

3. De meeste leiders doen vrijwel alles met hun hoofd. Dat is ons geleerd dat het zo moet. Steeds meer leiders en ondernemers vragen mij over die andere 6 intelligenties. Welke zijn dat en hoe kan ik ze gebruiken?

23 september 2023 start het leiderschapsprogramma: de ontdekkingsreis van de 7 intelligenties weer. Hier lees je alles over dit programma en hoe je je aan kunt melden.


Jouw reactie op Het allerbelangrijkste is dat jij in jezelf gelooft….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php