Astrid Koorn

VIP-coaching: De Gulden Organisatieontwikkeling

Je bent leider en/of ondernemer en je denkt niet in problemen maar in mogelijkheden. Je hebt plannen om met jezelf en je organisatie een gigantische uitdaging aan te gaan, waarmee je zelf succesvol knelpunten leert oplossen in jouw organisatie. Je weet ook dat jij het inspirerende voorbeeld wilt zijn. Dit vergt voorbereiding en ontwikkeling, van jezelf, je medewerkers en je organisatie. Je beseft dat je hier hulp bij wilt.

Herken jij jezelf in een of meer van de volgende vragen?

 • Hoe los ik onze huidige knelpunten op, waar begin ik?
 • Waarom krijg ik de vinger niet op de zere plek?
 • Hoe pak ik zo’n ontwikkeltraject aan?
 • Hoe kan ik reflecteren op mijn bedrijf en een nieuwe richting bepalen?
 • Hoe kan ik aan de slag om onze hoogste potentieel te realiseren en onze talenten maximaal inzetten?
 • Welk (persoonlijk) leiderschap is in onze situatie benodigd om een succesvolle organisatieontwikkeling te realiseren?
 • Hoe krijg ik mensen mee vanuit intrinsieke motivatie?

 Je kunt en wilt nu eenmaal niet alles zelf, maar wie heeft ervaring met deze problematiek? Wie kan jouw helpen om jouw persoonlijke en leiderschapsuitdaging en organisatieontwikkeling helder maken en samen met jou een duidelijk plan ontwikkelen? Een groepsprogramma wil je niet, want dan krijgt jouw problematiek niet de aandacht die het nodig heeft. Dit heeft meer nodig en je wilt niet blijven hangen. Je wilt stappen maken en wel NU! Maar hoe ga je jouw organisatie verder ontwikkelen?

Stel je eens voor…..

Stel je eens voor…..dat jij je leiderschap en jouw organisatie op een hoger niveau tilt en hierdoor jouw organisatie heel succesvol kan ontwikkelen. Dat jij je volle potentieel benut en je ontpopt als een krachtig en authentiek leider. Bovendien krijg je het voor elkaar de intrinsieke motivatie bij je mensen te prikkelen, zodat ze samen met jou gaan co-creeren. Vervolgens ga je door goede besluitvorming ontwikkelen op basis van maatschappelijke zingeving en duurzaamheid.

Veel leiders en ondernemers hebben hun gewenste status en inkomen bereikt. En ze zijn daar tevreden mee……. Maar dat geldt niet voor jou……..jij zit gewoon anders in elkaar. Je wilt doorbreken naar een hoger niveau, namelijk jouw hoogste potentieel realiseren. Niet alleen met jezelf, maar ook met anderen. Jij wilt een lichtend voorbeeld zijn en jezelf en de mensen om je heen laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces op te tellen en te vermenigvuldigen. 

Wat jij nodig hebt om nu goed en snel aan de slag te gaan, is iemand die compassie heeft en die je vertrouwt! Een expert en coach die jou begrijpt en feedback geeft. Die meekijkt in je organisatie en je een spiegel voorhoudt. Die je helpt je  leiderschapsbewustzijn te verhogen en meehelpt een succesvolle organisatie te ontwikkelen. Een persoonlijke organisatieontwikkelingscoach, die ook veel ervaring heeft met (persoonlijk) leiderschap en ondernemerschap.

Met het VIP-coachingsprogramma De Gulden Organisatieontwikkeling ga je jouw organisatie ontwikkelen

Met de gulden organisatieontwikkeling krijg je het toekomstperspectief voor jouw organisatie helder. Je gaat leren hoe je de vinger op de zere plek leert leggen en hoe je hierover communiceert en de intrinsieke motivatie van jezelf en jouw mensen maximaal inzet. Je gaat leiderschap ontwikkelen waarin levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces centraal staan. Je krijgt persoonlijke hulp bij het ontwikkelen hiervan van mij. Zo sta je er niet alleen voor en ga je plannen maken EN stappen nemen, die resultaten boeken. In 6 maanden tijd ga jij jouw persoonlijke en zakelijke uitdaging helder krijgen en leren hoe je zo’n ontwikkeltraject succesvol realiseert..

Met De Gulden Organisatieontwikkeling ga je je (persoonlijk) leiderschap ontwikkelen en je uitdaging zichtbaar maken. Je gaat zicht krijgen op de mensen waar jij graag mee wilt werken en die enthousiast zijn over de resultaten die jij met ze boekt. Je gaat aan de slag met de kritische succesfactoren van jouw organisatieontwikkeling en leert hoe je deze ontwikkeling succesvol vorm kunt geven.

De Gulden Organisatieontwikkeling is speciaal ontworpen voor leiders en ondernemers, die de volgende stappen willen nemen:

 • Waar staan wij als bedrijf? Wat gaat er goed en waar willen we verbeteren? Welk knelpunten ervaren we nu?
 • Een helder toekomstperspectief: Waar willen wij als bedrijf staan over 5 jaar? Wat is hier voor nodig?
 • Huidige situatie: Welke huidige knelpunten hebben de hoogste prioriteit? Wat ligt hieraan ten grondslag? Hoe buig je dit om? 
 • Toekomst: Hoe ziet jouw ideale leiderschap er uit? Waar begin je en hoe bouw je jouw leiderschap verder uit?
 • Talenten: Wat zijn de kenmerken van jouw leiderschap? Waar ben je echt goed in? Waarin zit jouw onderscheidend vermogen? Welke impact heb jij op je mensen en organisatie als ze met jouw werken?
 • Uitdagingen: Welke uitdagingen horen bij jouw talenten?  Hoe vertaal je dit naar persoonlijke ontwikkeling?  Hoe zorg je dat je uitdagingen ook echt aangaat, zodat je ontwikkeling beklijft?
 • Cultuur: Wat zijn jouw innerlijke waarden? Welke waarden vindt jij belangrijk en wil je ten alle tijde toepassen in jouw leiderschap? Welke consequenties hebben het toepassen van jou innerlijke waarden op de organisatiecultuur?
 • Overzicht: Waar begin je en hoe creëer je een plan waarmee je met rust en overzicht de juiste acties op het juiste moment doet.
 • Wat zijn de kritische succesfactoren van een succesvolle organisatieontwikkeling?
 • Hoe creëer ik overzicht van alle eventuele lopende veranderingen in je organisatie?
 • Hoe stel ik prioriteiten in dit overzicht, zodat de meest prangende knelpunten ook kans krijgen om te worden opgelost?
 • Welke belanghebbenden spelen hier een rol en welke belangen spelen hier?
 • Hoe bouw ik goede relaties op met de verschillende belanghebbenden?
 • Hoe stel ik een goed team samen en welke disciplines moeten vertegenwoordigd zijn?
 • Hoe communiceer je zo dat je de maximale intrinsieke motivatie van jezelf en je mensen prikkelt?
 • Hoe houd je goed zicht op je risico’s, tijd, resources en  budget?
 • Wie doet wat en hoe zorg je dat je een goed team samenstelt?
 • Einddoel: Gun jezelf en je organisatie een einddoel en beloof dit ook aan jezelf? Hoe zorg je dat je werkt aan duidelijke organisatiedoelen en dat je door gaat waar het moeilijk wordt? Wat heb je nodig aan persoonlijke hulp om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen?
 • Zelfkennis: Wat heb jij aan zelfkennis nodig om jouw belemmeringen te overwinnen en moeilijke stappen te zetten?  Wat is er nodig om bij jouw energie los te maken, waardoor je gebruik maakt van jouw intuïtie en jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes gaat optellen en vermenigvuldigen?
 • Plezier: Hoe kun jij met plezier leiding geven aan een succesvolle organisatieontwikkeling? Hoe breng je jouw eigenheid in je leiderschap? Hoe maak je keuzes in jouw agenda, zodat je de juiste dingen doet op het juiste moment?

 

Zo gaan we gezamenlijk aan het werk

De Gulden Organisatieontwikkeling begint altijd met de telefonische BewustZIJNscan met mij. Hierin stellen we vast wat jij nodig hebt om jouw organisatie te ontwikkelen. Deze BewustZIJNscan is kosteloos en verplicht je tot niets. Na de BewustZIJNscan doe ik je een persoonlijk voorstel. Dit voorstel maakt duidelijk wat dit programma je op gaat leveren en welke investering dit vraagt in tijd en geld. Vervolgens beslis je of we gaan starten om jouw gulden organisatieontwikkeling te realiseren.

Het programma De Gulden Organisatieontwikkeling bestaat uit een aantal VIP-dagen op een inspirerende locatie. We starten dit traject met een eerste VIP-dag, waarin jij een helder beeld krijgt van jouw droom als leider en toekomstperspectief van jouw organisatie. Tijdens deze dag ga je veel leren en ook doen, zodat de resultaten aan het einde van de dag vertaald worden naar een concreet actieplan. Gedurende 6 maanden gaan we gestaag en doelgericht werken aan de realisatie van jouw ideale organisatie met onbeperkt advies en telefonische coaching van mij. Ook via mijn email kun je terecht voor al je vragen tijdens dit programma. Zo ga je gedurende 6 maanden op dagelijkse basis stappen zetten met professionele ondersteuning. 

Ben je geïnteresseerd in dit individuele coachingsprogramma? Klik dan hier voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend jouw persoonlijke voorstel voor De Gulden Organisatieontwikkeling.

Professionele ondersteuning

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.10.49De Gulden Organisatieontwikkeling wordt gegeven door mij. Ik help leiders en ondernemers liefdevol leiderschap te ontwikkelen, waardoor ze hun dromen waar maken en levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces gaan optellen en vermenigvuldigen. 

Ik ben gestart als zelfstandig ondernemer in 2006 in de rol van Organisatieadviseur en organisatiecoach. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan betreffende ondernemerschap, leiderschap, organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en je dromen waar maken. Jarenlang werkte ik voor grote bedrijven zoals Avero, Novartis, Syngenta, Amsterdam RAI, Postbank, ING en Nationale Nederlanden. Daarnaast heb ik gewerkt met kleinere organisaties en (zelfstandige) ondernemers, zoals consultancy bedrijven, ICT organisaties, sportinstructeurs, acupuncturisten, communicatieprofessionals en andere zelfstandigen. Ook met startende ondernemers heb ik de nodige ervaring.

Mijn klanten hebben over het algemeen noten op hun zang. Zij hebben hoge idealen en werken intuïtief. Vaak zijn ze (hoog)intelligent, creatief, talentvol en hebben veel werkervaring. Ze streven naar zelfkennis om hun volle potentieel te benutten en willen altijd leren. Ze weten intuïtief wat ze willen, maar hebben soms hulp nodig bij het concretiseren van hun ideeën en visie. Dan willen ze hulp van een expert, die ze persoonlijk en zakelijk verder helpt. Ze willen doen wat werkt voor hen persoonlijk en zich onderscheiden in zakelijk succes.

Je investering

Met De Gulden Organisatieontwikkeling ga je jouw ideale organisatieontwikkeling realiseren en dat vraagt een investering van toewijding, tijd en geld. Je gaat planmatig en overzichtelijk aan de slag met een praktische aanpak. Veel tijd besteed je aan het opbouwen van zelfkennis en je gekoppelde persoonlijke ontwikkeling, je (persoonlijk) leiderschap en het ontwikkelen van succesvolle organisatieontwikkelingen.

De Gulden Organisatieontwikkeling is mogelijk vanaf € 9.950,- excl. BTW. Realiseer je dat dit een investering is voor de rest van jouw leven. Je gaat immers levensgeluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces optellen en vermenigvuldigen. Iedereen wil dit en jij gaat het doen. Je beslist nu om kostbare gelukstijd ten volle te benutten. Jij wilt niet achteraf spijt hebben dat je je dromen niet hebt nagejaagd, waardoor je niet meer levensgeluk en organisatiesucces hebt kunnen proeven. Je laat je ook niet tegenhouden door de angst dat het je mogelijk niet gaat lukken, maar gelooft dat jij dit kunt en zal doorzetten totdat het je gelukt is.

De Gulden Organisatieontwikkeling is dus vooral geschikt voor ambitieuze leiders en ondernemers met visie en doorzettingsvermogen, waardoor ze deze investering ruimschoots gaan terugverdienen.

Succesgarantie

Ik heb gemerkt dat vele mensen enthousiast raken over De Gulden Organisatieontwikkeling. Het geeft veel voldoening en energie om bezig te zijn met het waar maken van jouw ideale organisatie. Mocht dit bij jou niet het geval zijn, dan kun je gebruik maken van een unieke succesgarantie. Deze succesgarantie houdt in: als je na de eerste VIP-dag niet tevreden bent of twijfelt, meld dat dan na afloop binnen 24 uur via de email. Je krijgt dan je volledige investering retour. Ik ben ervan overtuigd dat De Gulden Organisatieontwikkeling jou onvergetelijke kennis, ervaring en resultaten biedt. Dat is ook de reden dat ik je deze succesgarantie graag geef.

Laat je deze kans niet liggen? Klik dan hier en meld je aan voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend een persoonlijk voorstel voor De Gulden Organisatieontwikkeling.

Klanten vertellen…..

Astrid en ik werkten samen aan een gecompliceerd project waar 80 mensen van het ene bedrijf naar het andere bedrijf overgeheveld moesten worden. Tijdens het werken aan deze overname van mensen moest de ‘business as usual’ gewoon doordraaien. Astrid coachte mij tijdens dit overnametraject. Een aantal exceptionele kwaliteiten: 

 1. Astrid is altijd op tijd met haar adviezen. 
 2. Astrid is altijd goed voorbereid en dat is duidelijk merkbaar tijdens haar coaching. 
 3. Astrid deelt haar mening op een duidelijke manier, als ze denkt dat het bijdraagt aan het succes van de organisatie. 
 4. Astrid heeft een talent in het doorzien van gecompliceerde situaties en deze terug te brengen in overzichtelijke onderdelen en logische stappen. 

Als je gebruikt maakt van de diensten van Astrid Koorn kun je er zeker van zijn dat het een succes wordt.

16b80ba

Bertus Jan Epema – Senior Manager Personal Banking ING

 

 

css.php