Astrid Koorn

VIP Coaching: De Gulden Leider

Je bent leider of ondernemer in een organisatie. Je denkt niet in problemen maar in mogelijkheden. Je hebt plannen om met jezelf en je organisatie een gigantische uitdaging aan te gaan. Je weet ook dat jij het inspirerende voorbeeld wilt zijn. Dit vergt voorbereiding en een enorme bewustzijnssprong. Je beseft dat je hier hulp bij wilt.

Herken jij jezelf in een of meer van de volgende vragen?

 • Ben je rusteloos en voel je een innerlijke honger naar een nieuwe uitdaging?
 • Heb jij een droom die groter is dan jijzelf en vind je het moeilijk deze te concretiseren?
 • Wil jij persoonlijk en zakelijk een grote uitdaging aangaan en heb je moeite om de eerste stap te nemen?
 • Wil je reflecteren op je bedrijf en een nieuwe richting bepalen?
 • Wil je je angsten overwinnen en je hoogste potentieel realiseren?
 • Wil je jouw (persoonlijk) leiderschap verbeteren en zakelijke knelpunten oplossen?
 • Twijfel je of je dit echt kunt?

 Je kunt en wilt nu eenmaal niet alles zelf, maar wie heeft ervaring met deze problematiek? Wie kan jouw helpen om jouw persoonlijke en leiderschapsuitdaging helder te maken en samen met jou een duidelijk plan ontwikkelen? Een groepsprogramma wil je niet, want dan krijgt jouw problematiek niet de aandacht die het nodig heeft. Dit heeft meer nodig en je wilt niet blijven hangen. Je wilt stappen maken en wel NU! Maar hoe ga je jouw leiderschap verder ontwikkelen?

Stel je eens voor…..

Stel je eens voor…..dat jij het leven leidt van jouw dromen, waarin je persoonlijk geluk en zakelijk succes optelt en vermenigvuldigt……elke dag! Je bent een lichtend voorbeeld van liefdevol (persoonlijk) leiderschap en je voelt dat je jouw idee van persoonlijk geluk volledig leeft! Als klapper op de vuurpijl benut je je volle potentieel en ontpop je je als krachtig en authentiek leider.

Veel leiders en ondernemers hebben hun gewenste status en inkomen bereikt. En ze zijn daar tevreden mee……. Maar dat geldt niet voor jou……..jij zit gewoon anders in elkaar. Je wilt doorbreken naar een hoger niveau, namelijk jouw hoogste potentieel realiseren. Niet alleen met jezelf, maar ook met anderen. Jij wilt een lichtend voorbeeld zijn en jezelf en je dierbaren laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes op te tellen en te vermenigvuldigen. 

Wat jij nodig hebt is iemand die compassie heeft en die je vertrouwt! Een expert en coach die jou begrijpt en feedback geeft. Die meekijkt in je organisatie en je een spiegel voorhoudt. Die je helpt je  leiderschapsbewustzijn te verhogen en meehelpt een succesvolle organisatie te ontwikkelen. Een persoonlijke bewustzijns- en leiderschapscoach, die ook veel ervaring heeft met succesvolle organisatieontwikkelingen.

Met het VIP-coachingsprogramma De Gulden Leider ga je jouw leiderschap ontwikkelen

Met de gulden leider krijg je jouw toekomstperspectief helder. Je gaat leiderschap ontwikkelen waarin jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes centraal staan. Je krijgt persoonlijke hulp bij het ontwikkelen hiervan van mij. Zo sta je er niet alleen voor en ga je plannen maken EN stappen nemen, die resultaten boeken. In 6 maanden tijd ga jij jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes vorm geven in jouw persoonlijk leiderschap.

Met De Gulden Leider ga je je persoonlijk ontwikkelen en je leiderschap zichtbaar maken. Je gaat zicht krijgen op de mensen waar jij graag mee wilt werken en die enthousiast zijn over de resultaten die jij met ze boekt. Je gaat aan de slag met wat jou onbewust tegenhoudt om jouw ideale leiderschap te laten zien en stappen zetten om dit leiderschap volledig te integreren in wie jij bent. Je neemt besluiten wie jij werkelijk bent en hoe jij het beste uit jezelf, je medewerkers en organisatie haalt.

De Gulden Leider is speciaal ontworpen voor leiders en ondernemers, die de volgende stappen willen nemen:

 • Wat houdt persoonlijk geluk en zakelijk succes voor jou in? Wat zijn jouw levensdoelen? Hoe vertaal je dit naar persoonlijk geluk en zakelijk succes?
 • Een helder toekomstperspectief: Welke droom wil jij realiseren? Wat zijn jouw talenten? Wat is jouw doorn in het oog? Wat wil jij aan leiderschap ontwikkelen?
 • Huidige situatie: Wat zijn je huidige knelpunten als leider? Wat ligt hieraan ten grondslag? Hoe buig je dit om? 
 • Toekomst: Hoe ziet jouw ideale leiderschap er uit? Waar begin je en hoe bouw je jouw leiderschap verder uit?
 • Talenten: Wat zijn de kenmerken van jouw leiderschap? Waar ben je echt goed in? Waarin zit jouw onderscheidend vermogen? Welke impact heb jij op je mensen en organisatie als ze met jouw werken?
 • Uitdagingen: Welke uitdagingen horen bij jouw talenten?  Hoe vertaal je dit naar persoonlijke ontwikkeling?  Hoe zorg je dat je uitdagingen ook echt aangaat, zodat je ontwikkeling beklijft?
 • Innerlijke waarden: Wat zijn jouw innerlijke waarden? Welke waarden vindt jij belangrijk en wil je ten alle tijde toepassen in jouw leiderschap? Welke consequenties hebben het toepassen van jou innerlijke waarden?
 • 7 intelligenties: Welke intelligenties heb jij goed ontwikkeld en welke minder? Welke voordelen heeft het om al je 7 intelligenties te ontwikkelen? Welke energie spreek je in jezelf aan en bij anderen? Hoe gebruik je je intuïtie?
 • 7 universele wetmatigheden: Hoe werkt de energie in het universum? Hoe stem je jouw persoonlijke energie af op de energie om jou heen? Hoe kun je je zo afstemmen dat jouw energie synchroon loopt met de gewenste resultaten in de buitenwereld?
 • De gulden snede: Wat is de gulden snede? Hoe kun je deze kennis toepassen op jouw leiderschap? Hoe kun je jouw leiderschap laten creëren zoals dat in de natuur ook ‘als vanzelf’ gaat?
 • Overzicht: Waar begin je en hoe creëer je een plan waarmee je met rust en overzicht de juiste acties op het juiste moment doet.
 • Einddoel: Gun jezelf een einddoel en beloof dit ook aan jezelf? Hoe zorg je dat je werkt aan duidelijke persoonlijke doelen en dat je door gaat waar het moeilijk wordt? Wat heb je nodig aan persoonlijke hulp om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen?
 • Zelfkennis: Wat heb jij aan zelfkennis nodig om jouw belemmeringen te overwinnen en moeilijke stappen te zetten?  Wat is er nodig om bij jouw energie los te maken, waardoor je gebruik maakt van jouw intuïtie en jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes gaat optellen en vermenigvuldigen?
 • Plezier: Hoe kun jij met plezier leiding geven? Hoe breng je jouw eigenheid in je leiderschap? Hoe maak je keuzes in jouw agenda, zodat je de juiste dingen doet op het juiste moment?

Zo gaan we gezamenlijk aan het werk

De Gulden Leider begint altijd met de telefonische BewustZIJNscan met mij. Hierin stellen we vast wat jij nodig hebt om jouw leiderschap te ontwikkelen. Deze BewustZIJNscan is kosteloos en verplicht je tot niets. Na de BewustZIJNscan doe ik je een persoonlijk voorstel. Dit voorstel maakt duidelijk wat dit programma je op gaat leveren en welke investering dit vraagt in tijd en geld. Vervolgens beslis je of we gaan starten om jou een gulden leider te maken.

Het programma De Gulden Leider bestaat uit een aantal VIP-dagen op een inspirerende locatie. We starten dit traject met een eerste VIP-dag, waarin jij een helder beeld krijgt van jouw droom als leider en toekomstperspectief. Tijdens deze dag ga je veel leren en ook doen, zodat de resultaten aan het einde van de dag vertaald worden naar een concreet actieplan. Gedurende 6 maanden gaan we gestaag en doelgericht werken aan de realisatie van jouw ideale leiderschap met onbeperkt advies en telefonische coaching van mij. Ook via mijn email kun je terecht voor al je vragen tijdens dit programma. Zo ga je gedurende 6 maanden op dagelijkse basis stappen zetten met professionele ondersteuning. 

Ben je geïnteresseerd in dit persoonlijke coachingsprogramma? Klik dan hier voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend jouw persoonlijke voorstel voor De Gulden Progressie.

Professionele ondersteuning

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.10.49De Gulden Leider wordt gegeven door mij. Ik help leiders en (startende) ondernemers liefdevol leiderschap te ontwikkelen, waardoor ze hun dromen waar maken en persoonlijk geluk en zakelijk succes gaan optellen en vermenigvuldigen. 

Ik ben gestart als zelfstandig ondernemer in 2006 in de rol van Interim Change Manager en organisatiecoach. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan betreffende ondernemerschap, leiderschap, organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en je dromen waar maken. Jarenlang werkte ik voor grote bedrijven zoals Avero, Novartis, Syngenta, Amsterdam RAI, Postbank, ING en Nationale Nederlanden. Daarnaast heb ik gewerkt met kleinere organisaties en (zelfstandige) ondernemers, zoals consultancy bedrijven, ICT organisaties, sportinstructeurs, acupuncturisten, communicatieprofessionals en andere zelfstandigen. Ook met startende ondernemers heb ik de nodige ervaring.

Mijn klanten hebben over het algemeen noten op hun zang. Zij hebben hoge idealen en werken intuïtief. Vaak zijn ze (hoog)intelligent, creatief, talentvol en hebben veel werkervaring. Ze streven naar zelfkennis om hun volle potentieel te benutten en willen altijd leren. Ze weten intuïtief wat ze willen, maar hebben soms hulp nodig bij het concretiseren van hun ideeën en visie. Dan willen ze hulp van een expert, die ze persoonlijk en zakelijk verder helpt. Ze willen doen wat werkt voor hen persoonlijk en zich onderscheiden in zakelijk succes.

Je investering

Met De Gulden Leider ga je jouw droom realiseren en dat vraagt een investering van toewijding, tijd en geld. Je gaat planmatig en overzichtelijk aan de slag met een praktische aanpak. Veel tijd besteed je aan het opbouwen van zelfkennis en je gekoppelde persoonlijke ontwikkeling, je (persoonlijk) leiderschap en het laten kloppen van jouw gerelateerde leiderschap in gedrag en communicatie.

De Gulden Leider is mogelijk vanaf € 9.950,- excl. BTW. Realiseer je dat dit een investering is voor de rest van jouw leven. Je gaat immers persoonlijk geluk en zakelijk succes optellen en vermenigvuldigen. Persoonlijk geluk en zakelijk succes realiseren is onbetaalbaar! Iedereen wil dit en jij gaat het doen. Je beslist nu om kostbare gelukstijd ten volle te benutten. Jij wilt niet achteraf spijt hebben dat je je dromen niet hebt nagejaagd, waardoor je geen persoonlijk geluk en zakelijk succes hebt kunnen proeven. Je laat je ook niet tegenhouden door de angst dat het je mogelijk niet gaat lukken, maar gelooft dat jij dit kunt en zal doorzetten totdat het je gelukt is.

De Gulden Leider is dus vooral geschikt voor ambitieuze leiders en ondernemers met visie en doorzettingsvermogen, waardoor ze deze investering ruimschoots gaan terugverdienen.

Succesgarantie

Ik heb gemerkt dat vele mensen enthousiast raken over De Gulden Leider. Het geeft veel voldoening en energie om bezig te zijn met het waar maken van jouw droom. Mocht dit bij jou niet het geval zijn, dan kun je gebruik maken van een unieke succesgarantie. Deze succesgarantie houdt in: als je na de eerste VIP-dag niet tevreden bent of twijfelt, meld dat dan na afloop binnen 24 uur via de email. Je krijgt dan je volledige investering retour. Nogmaals, het is onbetaalbaar om liefdevol leiderschap te realiseren en ik ben ervan overtuigd dat De Gulden Leider jou onvergetelijke kennis, ervaring en resultaten biedt. Dat is ook de reden dat ik je deze succesgarantie graag geef.

Laat je deze kans niet liggen? Klik dan hier en meld je aan voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend een persoonlijk voorstel voor De Gulden Progressie.

css.php