Astrid Koorn

VIP dag: De Gulden Bewustzijnssprong

bewustzijnsprong

Je bent leider in een organisatie. Je denkt niet in problemen maar in mogelijkheden. Je hebt plannen om met jezelf en je organisatie een gigantische uitdaging aan te gaan. Je weet ook dat jij het inspirerende voorbeeld wilt zijn. Dit vergt voorbereiding en een enorme bewustzijnssprong. Je beseft dat je hier hulp bij wilt.

Stel je eens voor…..

Stel je eens voor…..dat jij het leven leidt van jou dromen, waarin je persoonlijk geluk en zakelijk succes optelt en vermenigvuldigt……elke dag! Je bent een lichtend voorbeeld van liefdevol (persoonlijk) leiderschap en je voelt dat je jouw idee van persoonlijk geluk volledig leeft! Als klapper op de vuurpijl benut je je volle potentieel en ontwikkel je een succesvolle organisatie.

Veel leiders en ondernemers hebben hun gewenste status en inkomen bereikt. En ze zijn daar tevreden mee……. Maar dat geldt niet voor jou……..jij zit gewoon anders in elkaar. Je wilt doorbreken naar een hoger niveau, namelijk jouw hoogste potentieel realiseren. Jij wilt een lichtend voorbeeld zijn en jezelf en je dierbaren laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes op te tellen en te vermenigvuldigen.  

Als je zo iemand bent, kun je nu jouw gulden bewustzijnssprong maken.

Herken jij jezelf in een of meer van de volgende vragen?

 • Ben je rusteloos en voel je een innerlijke honger om jouw leiderschap op een hoger niveau te brengen?
 • Heb jij een droom die groter is dan jijzelf en vind je het moeilijk deze te concretiseren?
 • Wil jij persoonlijk en zakelijk een grote uitdaging aangaan en heb je moeite om de eerste stap te nemen?
 • Wil je reflecteren op je bedrijf en een nieuwe richting bepalen?
 • Wil je je angsten overwinnen en je hoogste potentieel realiseren?
 • Wil je jouw (persoonlijk) leiderschap verbeteren en zakelijke knelpunten oplossen?
 • Twijfel je of je dit echt kunt?

Wat jij nodig hebt is iemand die compassie heeft en die je vertrouwt! Een expert en coach die jou begrijpt en feedback geeft. Die meekijkt in je organisatie en je een spiegel voorhoudt. Die je helpt je  leiderschapsbewustzijn te verhogen en meehelpt een succesvolle organisatie te ontwikkelen. Een persoonlijke bewustzijns- en organisatie coach.

Met de gulden bewustzijnssprong zet je de eerste stap…

Met de Gulden Bewustzijnsprong ga jij en jouw bedrijf de uitdaging aan. Je zet de belangrijkste stap om je droom te realiseren naar persoonlijke geluk en zakelijk succes. Je krijgt hulp bij deze bewustzijnsprong, van mij persoonlijk. Zodat je deze belangrijke stap niet alleen hoeft te zetten en je beelden krijgt bij jouw uitdaging. Je gaat vandaag de eerste stap zetten. Je weet nu wat je wilt bereiken en waar jouw uitdaging ligt.

Dankzij de Gulden Bewustzijnsprong ga je stappen vooruit zetten. Jij als persoon en met je bedrijf. Je krijgt beeld bij je persoonlijke uitdaging en hoe je jouw leiderschap in je organisatie kunt ontwikkelen. Je maakt keuzes en gaat ze realiseren.

De Gulden Bewustzijnsprong begint altijd met een BewustZIJNscan met mij. Daarin stellen we vast of jij klaar bent om jouw bewustzijnsprong te maken. Deze BewustZIJNscan is kosteloos en je verplicht je nog tot niets. Na deze sessie krijg je een persoonlijk voorstel. Je weet dan precies wat je gaat investeren en wat deze VIP-dag je oplevert. Dan beslis je of we samen actie nemen om jouw bewustzijnssprong te maken.

De Gulden Bewustzijnsprong is een dag op een energieke locatie, waarin je je uitdaging gaat zien en hiermee aan de slag gaat. Je eindigt de dag met een concreet beeld van jouw uitdaging en welke eerste stap je kunt nemen op weg naar persoonlijk geluk en zakelijk succes. Na 2 weken krijg je nog een persoonlijke coachingsessie, waarin we kijken welke hulp je nodig hebt bij het maken van je eerste stap.

Klik hier en meld je vrijblijvend aan voor de BewustZIjnscan en ontvang vrijblijvend een voorstel voor jouw Gulden Sprong.

Wat levert deze VIP-dag jou nog meer op?

 • Een dag intensieve en volledige individuele begeleiding van een ervaren coach.
 •  Energie en enthousiasme om jouw idee van persoonlijk geluk en zakelijk succes concreet te krijgen.
 • Inzichten, tips en praktische handvatten die je meteen kunt toepassen in jouw leiderschap.
 • Je gaat tijdens deze dag ervaren wat jouw droom met jou als leider doet.
 • Je krijgt een notitieboek mee, waarin je alles wat je tijdens deze dag hebt opgeschreven, kunt nalezen en vooral verder uitwerken en succesvol kunt toepassen.

Welke bonussen krijg je bij deze waardevolle VIP-dag

Aanvullend ontvang je 2 persoonlijke bonussen met een totale waarde van 249 euro excl. BTW:

BONUS 1
Je krijgt tijdens deze VIP-dag een heerlijke lunch op een energieke locatie

BONUS 2
Je krijgt een individuele coachsessie van 60 minuten online twee weken na de VIP-dag. In deze coachingsessie krijg je antwoord op uw vragen en is er gelegenheid voor persoonlijke coaching

Professionele ondersteuning

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.10.49De Gulden Bewustzijnsprong wordt gegeven door mij. Ik help leiders en (startende) ondernemers liefdevol leiderschap te ontwikkelen, waardoor ze hun dromen waar maken en persoonlijk geluk en zakelijk succes gaan optellen en vermenigvuldigen. 

Ik ben gestart als zelfstandig ondernemer in 2006 in de rol van Interim Change Manager en organisatiecoach. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan betreffende ondernemerschap, leiderschap, organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en je dromen waar maken. Jarenlang werkte ik voor grote bedrijven zoals Avero, Novartis, Syngenta, Amsterdam RAI, Postbank, ING en Nationale Nederlanden. Daarnaast heb ik gewerkt met kleinere organisaties en (zelfstandige) ondernemers, zoals consultancy bedrijven, ICT organisaties, sportinstructeurs, acupuncturisten, communicatieprofessionals en andere zelfstandigen. Ook met startende ondernemers heb ik de nodige ervaring.

Mijn klanten hebben over het algemeen noten op hun zang. Zij hebben hoge idealen en werken intuïtief. Vaak zijn ze (hoog)intelligent, creatief, talentvol en hebben veel werkervaring. Ze streven naar zelfkennis om hun volle potentieel te benutten en willen altijd leren. Ze weten intuïtief wat ze willen, maar hebben soms hulp nodig bij het concretiseren van hun ideeën en visie. Dan willen ze hulp van een expert, die ze persoonlijk en zakelijk verder helpt. Ze willen doen wat werkt voor hen persoonlijk en zich onderscheiden in zakelijk succes.

Klik hier en meld je vrijblijvend aan voor de BewustZIjnscan en ontvang vrijblijvend een voorstel voor jouw Gulden Sprong.

Klanten vertellen….

Op rustige momenten denk ik nog vaak terug aan mijn VIP dag De Gulden Bewustzijnssprong. Deze VIP-dag heb je mooi uitgewerkt precies op wat bij mij van toepassing is. De context uitgewerkt op persoonlijk, afdelings- en organisatieniveau gaven mij alleen al heel veel inzichten met gerelateerde actiepunten. Het tempo was precies goed om alles goed in je op te nemen en jouw prettige omgeving voegde daar nog eens aan toe. Het stelde mij ook in staat om hetgeen je onbewust allemaal doet, verpakt in onbewuste belemmeringen en gedrag “to the point” bewust te worden. De dagelijkse wrijvingen waar ik tegenaan loop, hebben we zichtbaar gemaakt door geduldig de context te ontrafelen en de “valkuilen” bloot te leggen. Eenmaal helder waar mijn kwaliteiten en uitdagingen liggen, was het fijn om met jouw hulp te zoeken naar mogelijkheden en welk gedrag en communicatie hierbij passen. Er komt veel op je af tijdens een VIP dag en toch beklijven de kernzaken goed. Ik heb concrete handvatten van je gekregen om zelf mee aan de slag te gaan. Dank voor deze goed verzorgde dag! 

Jos Vogelaar

Jos Vogelaar – Hoofd Project Management Tétris Design and Build B.V.

css.php