Astrid Koorn

De zere plek

Speciaal ontworpen voor leiders en ondernemers die, van een onafhankelijke partij, willen weten wat het probleem is of willen weten of het veronderstelde probleem ook het echte probleem is!

Diagnostiek is een vak. Het vereist vakmanschap om de juiste diagnose te stellen in een bedrijf. Vaak kun je minder objectief kijken naar je eigen organisatie, omdat je er zelf onderdeel van uit maakt. Bovendien zullen mensen sneller alles op tafel leggen bij een expert die zij niet kennen.

Heel veel directeuren, managers en adviseurs worstelen….

Vaak trekken we te snel conclusies en nemen we te weinig tijd om eens rustig te onderzoeken. We realiseren ons ook niet voldoende dat een goede diagnose tijd en geld oplevert. Ik zie helaas nog te vaak dat problemen niet worden opgelost daar de juiste diagnose niet is gesteld. Dan moeten we weer terug naar de tekentafel en bijna opnieuw beginnen. Dit zorgt voor veel frustratie bij jezelf en de mensen. Mensen zijn niet verandermoe, ze vragen alleen wel te werken aan zinvolle organisatieontwikkelingen. 

Dit kan echt anders en dat verdienen jij en je organisatie ook! 

Stel je eens voor dat er een goede diagnose wordt gesteld

  • Er is goed onderzocht wat de achtergrond is van de problematiek
  • Hierdoor ontstaat positieve energie en vertrouwen om het probleem op te lossen
  • Jullie gezamenlijk, gebaseerd op een grondige diagnose, een goed verhaal neerzetten
  • De directie een actieve ambassadeur wordt in de organisatie
  • De hele organisatie in beweging komt om dit probleem op te gaan lossen

Dit is wat de dienst DE ZERE PLEK voor jou kan betekenen

Dit diagnosetraject is erop gericht jullie een helder inzicht te verschaffen in de bij jullie aanwezige problematiek. Er wordt gewerkt met vragenlijsten en interviews op verschillende niveaus met als resultaat een diagnoserapport. Dit diagnoserapport wordt besproken, zodat echt begrepen wordt wat de essentie is van de problematiek.

Zo gaan we gezamenlijk aan het werk

De Zere Plek begint altijd met de telefonische BewustZIJNscan met mij. Hierin stellen we vast waar jouw knelpunt ligt in jouw organisatie. Deze BewustZIJNscan is kosteloos en verplicht je tot niets. Na de BewustZIJNscan doe ik je een persoonlijk voorstel. Dit voorstel maakt duidelijk wat dit programma je op gaat leveren en welke investering dit vraagt in tijd en geld. Vervolgens beslis je of we gaan starten met de diagnose van jouw organisatieknelpunt.

Ben je geïnteresseerd in De Zere Plek? Klik dan hier voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend jouw persoonlijke voorstel voor De Zere Plek.


Wat wil je investeren

Voor het diagnosetraject de zere plek wordt altijd een offerte op maat gemaakt afhankelijk van hoeveelheid vragenlijsten, interviews, afdelingen en organisatielagen. Alle bedragen hierin genoemd zijn exclusief BTW. Betaling dient vooraf voldaan te worden.

Professionele expertise

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.10.49De Zere Plek wordt gedaan door mij. Ik help leiders en (startende) ondernemers liefdevol leiderschap te ontwikkelen, waardoor ze hun dromen waar maken en persoonlijk geluk en zakelijk succes gaan optellen en vermenigvuldigen. 

Ik ben gestart als zelfstandig ondernemer in 2006 in de rol van Interim Change Manager en organisatiecoach. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan betreffende ondernemerschap, leiderschap, organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en je dromen waar maken. Jarenlang werkte ik voor grote bedrijven zoals Avero, Novartis, Syngenta, Amsterdam RAI, Postbank, ING en Nationale Nederlanden. Daarnaast heb ik gewerkt met kleinere organisaties en (zelfstandige) ondernemers, zoals consultancy bedrijven, ICT organisaties, sportinstructeurs, acupuncturisten, communicatieprofessionals en andere zelfstandigen. Ook met startende ondernemers heb ik de nodige ervaring.

Mijn klanten hebben over het algemeen noten op hun zang. Zij hebben hoge idealen en werken intuïtief. Vaak zijn ze (hoog)intelligent, creatief, talentvol en hebben veel werkervaring. Ze streven naar zelfkennis om hun volle potentieel te benutten en willen altijd leren. Ze weten intuïtief wat ze willen, maar hebben soms hulp nodig bij het concretiseren van hun ideeën en visie. Dan willen ze hulp van een expert, die ze persoonlijk en zakelijk verder helpt. Ze willen doen wat werkt voor hen persoonlijk en zich onderscheiden in zakelijk succes.

 

css.php