Astrid Koorn

Worstel jij met een probleem in je organisatie? Vraag je je af of je wel zicht hebt op het werkelijke probleem? Heel verstandig! Veel leiders en ondernemers trekken te snel conclusies en dat komt ze duur te staan. Om dit te voorkomen heb ik de tweedaagse workshop De Vinger Op De Zere Plek ontwikkeld.

Herken jij jezelf in een of meer van de volgende vragen?

 • Ben je rusteloos en krijg je de vinger maar niet op de zere plek?
 • Heb jij een droombedrijf voor ogen en helpt het oplossen van dit probleem je verder?
 • Wil jij persoonlijk en zakelijk deze uitdaging aangaan en weet je niet waar je moet beginnen?
 • Wil je reflecteren op je bedrijf en een nieuwe richting bepalen?
 • Wil je jouw (persoonlijk) leiderschap verbeteren en zakelijke knelpunten leren oplossen?
 • Heb je snel een goede richting nodig om zelf dit probleem op te lossen?

 Je hebt als leider al heel veel geprobeerd en toch krijg je de vinger niet op de zere plek. Je kunt nu eenmaal niet alles zelf, maar wie heeft ervaring met deze problematiek? Wie kan jou helpen om dit knelpunt helder te maken en samen met jou een duidelijke oplossingsrichting bepalen?  Een volledig diagnosetraject wil je nog niet, want je wilt eerst weten of jouw probleem wel het echte probleem is? Dit wil je eerst weten om nu het juiste te doen en je wilt niet blijven hangen. Je wilt stappen maken en wel NU! Maar hoe ga je jouw knelpunt oplossen?

Stel je eens voor…..

Stel je eens voor…..dat jij het leven leidt van een krachtig leider, waarin je persoonlijk geluk en zakelijk succes optelt en vermenigvuldigt……elke dag! Je bent een lichtend voorbeeld van liefdevol (persoonlijk) leiderschap en je voelt dat je jouw idee van persoonlijk geluk volledig leeft! Als klapper op de vuurpijl benut je je volle potentieel en ontwikkel je een succesvolle organisatie.

Veel leiders en ondernemers hebben hun gewenste status en inkomen bereikt. En ze zijn daar tevreden mee……. Maar dat geldt niet voor jou……..jij zit gewoon anders in elkaar. Je wilt doorbreken naar een hoger niveau, namelijk jouw hoogste potentieel realiseren. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw dierbaren, collega’s en medewerkers.

Wat jij nodig hebt is iemand die compassie heeft en die je vertrouwt! Een expert en coach die jou begrijpt en feedback geeft. Die meekijkt in je organisatie en je een spiegel voorhoudt. Die je helpt je  leiderschapsbewustzijn te verhogen en meehelpt knelpunten op te lossen en een succesvolle organisatie te ontwikkelen. Een persoonlijke bewustzijns- en organisatie coach.

Met het VIP-programma De vinger op de zere plek ga je jouw oplossingsrichting bepalen

Met de vinger op de zere plek krijg je helder of jouw probleem ook het echte probleem is. Vervolgens ga je een oplossingsrichting bepalen, waarin jij als leider ontwikkelt en je zakelijk succes boekt. Je krijgt persoonlijke hulp bij het ontwikkelen hiervan van mij. Zo sta je er niet alleen voor en ga je plannen maken EN stappen nemen, die resultaten boeken. In dit twee-daagse programma ga je als leider de eerste dag zelf aan de slag en de tweede dag gaan we samen met jouw management team of projectteam aan de slag om de oplossingsrichting te bespreken. Vervolgens gaan we de uitdaging van de organisatie vaststellen, zodat je ziet waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Zo heb je meteen een gedragen plan met een gemotiveerd team en dus twee kritische succesfactoren geregeld om jouw knelpunt op te lossen.

De vinger op de zere plek is speciaal ontworpen voor leiders en ondernemers, die de volgende stappen willen nemen:

 • Wat (persoonlijk) leiderschap en jouw droombedrijf inhouden? Wat zijn jouw persoonlijke en organisatiedoelen? Hoe vertaal je dit naar jouw huidige knelpunt?
 • Een helder beeld van jouw echte probleem?
 • Een heldere oplossingsrichting: Welke doelen wil jij realiseren? Wat zijn jouw leiderschapskwaliteiten? Wat is jouw doorn in het oog?
 • Waar zit de kracht en dus energie in jouw organisatie?
 • Welke uitdaging gaan jij en je team aan de komende tijd?
 • Waar sta je nu en waar werk je naar toe?

Zo gaan we gezamenlijk aan het werk

De vinger op de zere plek begint altijd met de telefonische BewustZIJNscan met mij. Hierin stellen we vast wat jij nodig hebt om jouw uitdaging te realiseren. Deze BewustZIJNscan is kosteloos en verplicht je tot niets. Na de BewustZIJNscan doe ik je een persoonlijk voorstel. Dit voorstel maakt duidelijk wat dit programma je op gaat leveren en welke investering dit vraagt in tijd en geld. Vervolgens beslis je of we gaan starten met het oplossen van jouw organisatieknelpunt.

Het VIP-programma De vinger op de zere plek bestaat uit een tweetal VIP-dagen op een inspirerende locatie. We starten dit traject met een eerste VIP-dag, waarin jij als leider een helder beeld krijgt van jouw uitdaging en toekomstperspectief. Tijdens deze dag ga je veel leren en ook doen, zodat de resultaten aan het einde van de dag vertaald worden naar een concreet plan met acties. De tweede VIP-dag gaan we dit plan delen met jouw management team of projectteam en verder ontwikkelen, zodat eenieder weet waar we nu staan en waar we naar toe gaan werken.

Ben je geïnteresseerd in dit VIP-programma de vinger op de zere plek? Klik dan hier voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend jouw persoonlijke voorstel voor De vinger op de zere plek.

Professionele ondersteuning

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.10.49De vinger op de zere plek wordt gegeven door mij. Ik help leiders en ondernemers liefdevol leiderschap te ontwikkelen, waardoor ze hun dromen waar maken en persoonlijk geluk en zakelijk succes gaan optellen en vermenigvuldigen.

Ik ben gestart als zelfstandig ondernemer in 2006 in de rol van Interim Change Manager en organisatiecoach. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan betreffende ondernemerschap, leiderschap, organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en je dromen waar maken. Jarenlang werkte ik voor grote bedrijven zoals Avero, Novartis, Syngenta, Amsterdam RAI, Postbank, ING en Nationale Nederlanden. Daarnaast heb ik gewerkt met kleinere organisaties en (zelfstandige) ondernemers, zoals consultancy bedrijven, ICT organisaties, sportinstructeurs, acupuncturisten, communicatieprofessionals en andere zelfstandigen. Ook met startende ondernemers heb ik de nodige ervaring.

Mijn klanten hebben over het algemeen noten op hun zang. Zij hebben hoge idealen en werken intuïtief. Vaak zijn ze (hoog)intelligent, creatief, talentvol en hebben veel werkervaring. Ze streven naar zelfkennis om hun volle potentieel te benutten en willen altijd leren. Ze weten intuïtief wat ze willen, maar hebben soms hulp nodig bij het concretiseren van hun ideeën en visie. Dan willen ze hulp van een expert, die ze persoonlijk en zakelijk verder helpt. Ze willen doen wat werkt voor hen persoonlijk en zich onderscheiden in zakelijk succes.

Je investering

Met De vinger op de zere plek ga je jouw knelpunt oplossen en dat vraagt een investering van toewijding, tijd en geld. Je gaat planmatig en overzichtelijk aan de slag met een praktische aanpak. Veel tijd besteed je aan het ontwikkelen van jouw droombedrijf, je (persoonlijk) leiderschap en het laten kloppen van het echte probleem met de gedragen oplossingsrichting.

De vinger op de zere plek is mogelijk vanaf € 3.995,- excl. BTW. Realiseer je dat dit een beperkte investering is om duidelijk te krijgen wat de juiste dingen zijn om nu te doen, alvorens je het juiste goed gaat doen. Dat bespaart je een hoop geld en ellende voor de toekomst, want stel dat je investeert in de verkeerde oplossing. Je gaat ook jouw leiderschap ontwikkelen en dat gebruik je de rest van je carriere. Tevens ben ik er van overtuigd dat je persoonlijk geluk en zakelijk succes leert optellen en vermenigvuldigen. Persoonlijk geluk en zakelijk succes realiseren is onbetaalbaar! Iedereen wil dit en jij gaat het doen. Je beslist nu om kostbare gelukstijd ten volle te benutten. Jij wilt niet achteraf spijt hebben dat je je droombedrijf niet hebt nagejaagd, waardoor je geen persoonlijk geluk en zakelijk succes hebt kunnen proeven. Je laat je ook niet tegenhouden door de angst dat het je mogelijk niet gaat lukken, maar gelooft dat jij dit kunt en zal doorzetten totdat het je gelukt is.

De vinger op de zere plek is dus vooral geschikt voor ambitieuze leiders en ondernemers met visie en doorzettingsvermogen, waardoor je deze investering ruimschoots gaat terugverdienen.

Succesgarantie

Ik heb dit programma speciaal ontwikkeld, omdat een juist beeld hebben van je uitdaging het absolute verschil maakt. Het geeft veel voldoening en energie om bezig te zijn met de juiste dingen en deze dingen vervolgens goed te doen. Mocht dit bij jou niet het geval zijn, dan kun je gebruik maken van een unieke succesgarantie. Deze succesgarantie houdt in: als je na de eerste VIP-dag niet tevreden bent of twijfelt, meld dat dan na afloop binnen 24 uur via de email. Je krijgt dan je volledige investering retour. Nogmaals, het is onbetaalbaar om je droombedrijf en -leven te realiseren en ik ben ervan overtuigd dat De vinger op de zere plek jou onvergetelijke kennis, ervaring en resultaten biedt. Dat is ook de reden dat ik je deze succesgarantie graag geef.

Laat je deze kans niet liggen? Klik dan hier en meld je aan voor een BewustZIJNscan en ontvang vrijblijvend een persoonlijk voorstel voor De vinger op de zere plek.

css.php