Astrid Koorn

Crisisprogramma: 5 voor 12

5 voor 12

Ben jij leider of ondernemer en heb jij een gigantisch knelpunt of probleem in je organisatie? Wil je deze snel en goed oplossen? Heb je zelf de tijd of kennis niet om dit te doen? Is er geen tijd te verliezen? Wil je niet een heel team van externe consultants aantrekken, maar een professional die zoveel mogelijk samen met jou en je team aan de slag gaat om dit knelpunt of probleem op te lossen? Dat is het programma 5 voor 12 heel geschikt voor jou en je organisatie.

Speciaal voor leiders en ondernemers die een urgent organisatieprobleem hebben en behoefte hebben aan:

 • Een goede en snelle diagnose van het probleem
 • Een keuze uit verschillende mogelijkheden om het probleem op te lossen
 • De gekozen oplossing op korte termijn geïmplementeerd willen hebben

Stel je eens voor dat we in korte tijd kunnen analyseren waar het probleem echt zit. Jij en je team staan volledig achter deze analyse en zijn volledig betrokken en gemotiveerd om te zoeken naar oplossingen. Vervolgens ga je gezamenlijk kiezen voor de beste oplossing en deze implementeren. En in korte tijd hebben jullie veel geleerd, kunnen jullie gemotiveerd weer aan de slag met het ontwikkelen van jullie succesvolle organisatie.

In 3 stappen van knelpunt naar succes

Het programma 5 voor 12 is een beproefde, duurzame oplossing in 3 stappen:

Stap 1: wat is er aan de hand?

 • Vragenlijsten invullen ter voorbereiding van de interviews.
 • Met diverse medewerkers en leidinggevenden om de stand van zaken en achtergronden inzichtelijk te maken. 
 • Observaties van de werkpraktijken in de organisatie
 • Diagnoserapport

Stap 2: hoe kunnen we dit oplossen?

 • Welke mogelijke oplossingen zijn er en welke hebben de voorkeur
 • Besluit oplossing
 • Werksessies met leidinggevenden en ontwikkelteam over het delen van de gewenste oplossingen
 • Opstellen realisatieplan inclusief risico’s, tijd en budget
 • Draagvlak en communicatie voor de gewenste oplossing binnen de organisatie

Stap 3: hoe gaan we dit oplossen?

 • Realisatieplan succesvol uitvoeren
 • Werksessies met ontwikkelteam en leidinggevenden om oplossingen om te zetten in het juiste gedrag en besluiten
 • Werksessies met ontwikkelteam om de gewenste oplossing te realiseren

Let op: dit programma is vooral geschikt voor acute problemen die op een schaal van 1-10 minimaal een 9 of een 10 scoren

Uw investering

Voor deze trajecten op maat wordt ook een op maat gemaakte offerte verstrekt. Alle bedragen hierin genoemd zijn exclusief BTW. Betaling dient vooraf voldaan te worden. Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Professioneel Advies

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.10.49Het programma 5 voor 12 wordt gegeven door mij. Ik help leiders en (startende) ondernemers liefdevol leiderschap te ontwikkelen, waardoor ze hun dromen waar maken en persoonlijk geluk en zakelijk succes gaan optellen en vermenigvuldigen.

Ik ben gestart als zelfstandig ondernemer in 2006 in de rol van Interim Change Manager en organisatiecoach. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan betreffende ondernemerschap, leiderschap, organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en je dromen waar maken. Jarenlang werkte ik voor grote bedrijven zoals Avero, Novartis, Syngenta, Amsterdam RAI, Postbank, ING en Nationale Nederlanden. Daarnaast heb ik gewerkt met kleinere organisaties en (zelfstandige) ondernemers, zoals consultancy bedrijven, ICT organisaties, sportinstructeurs, acupuncturisten, communicatieprofessionals en andere zelfstandigen. Ook met startende ondernemers heb ik de nodige ervaring.

Mijn klanten hebben over het algemeen noten op hun zang. Zij hebben hoge idealen en werken intuïtief. Vaak zijn ze (hoog)intelligent, creatief, talentvol en hebben veel werkervaring. Ze streven naar zelfkennis om hun volle potentieel te benutten en willen altijd leren. Ze weten intuïtief wat ze willen, maar hebben soms hulp nodig bij het concretiseren van hun ideeën, visie en knelpunten. Dan willen ze hulp van een expert, die ze persoonlijk en zakelijk verder helpt. Ze willen doen wat werkt voor hen persoonlijk en zich onderscheiden in zakelijk succes.

Klanten vertellen

Tijdens crisis of projecten in problemen weet Astrid in no time een goede diagnose te stellen en boekt snel resultaten. Ze is niet bang ferme besluiten te nemen op basis van onvolkomen informatie, indien de situatie dat verlangt. Ze kan zich op alle lagen van een organisatie bewegen en is praktisch in haar aanpak. Ze legt gemakkelijk contacten en communiceert duidelijk. Ze ziet ook het bredere verband en kan dit uitstekend vertalen naar een op te lossen probleem.

Gert van der Windt

Gert van der Windt – Programma Manager ING

Als er iets opvalt aan de werkwijze van Astrid, dan is het wel dat ze de mensen als professionals benadert. Ze verwacht veel van zichzelf en van anderen. Ze zorgt ervoor dat de mensen de ruimte krijgen om hun rol in te vullen en te vervullen. Gecombineerd met haar openheid en humor zorgt ze er zo voor dat een team bergen kan verzetten.

paul-duran

Paul Duran – IT-archtitect – www.creativeIT.nl

Wilt u zich aanmelden of meer weten?

Wilt u zich nu aanmelden?
Vul dan onderstaand formulier in of bel met 06-42115766.
Na ontvangst van uw aanmelding, zal ik telefonisch contact met u opnemen.
Indien u vragen/opmerkingen hebt of wilt weten of dit traject echt aan uw behoeftes voldoet, neem dan contact op met:
Telefoon: 06-42115766
EmailStuur een mail

 
 

Anti-spam

css.php