Astrid Koorn

Over Astrid

Wil je meer weten over mijn ontdekkingsreis?

Eigenlijk heeft mijn droom zich in de jaren gevormd. En het begon eigenlijk al heel vroeg in mijn leven wanneer mijn moeder zei: alles wat jij wilt doen, is mogelijk. Maar dan moet je het wel echt willen. En zo groeide ik dus op. Alles is mogelijk, je moet het alleen echt willen.  Ik moet […] Lees verder

Astrid Koorn is sinds meerdere jaren werkzaam als veranderkundige met haar eigen organisatieontwikkelingsburo. Tijdens haar carrière in loondienst heeft ze ruime ervaring opgedaan met grote veranderingen zowel als leidinggevende als medewerker bij nationale en internationale organisaties. Sinds 2006 werkt ze als eigen ondernemer en veranderkundige samen met directeuren en managers aan succesvolle organisatieontwikkelingen. Toen begon er in 2013 iets te knagen……wat mis ik in ons leiderschap en onze organisatieontwikkelingen?

Om deze vraag te beantwoorden, is Astrid sinds 2014 begonnen met haar nieuwe bedrijfsconcept Liefdevol Leiderschap. Haar doel is zoveel mogelijk leiders en ondernemers te leren hoe ze liefdevol leiderschap kunnen ontwikkelen, waardoor ze hun grootste dromen gaan realiseren en persoonlijk geluk, maatschappelijke zingeving en organisatiesucces leren optellen en vermenigvuldigen.  Waarom? De wereld staat te springen om liefdevolle leiders, die een voorbeeld durven stellen op basis van eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect.

Als je bedrijf niet goed draait, (bekende) problemen maar niet worden opgelost en mogelijk zelfs leiden tot crisis, komen jij en je bedrijf niet tot zijn recht en kun je je talenten te weinig ontplooien. Een succesvolle organisatie is financieel gezond en in balans, geeft meer keuzemogelijkheden voor (persoonlijke) groei, succes en geluk en benut haar volle potentieel. Bovendien draag je met dit voorbeeldgedrag ook bij aan een zinvolle samenleving.

Astrid zal dit gedachtegoed verder uitbouwen door artikelen te schrijven over liefdevol leiderschap, zodat je persoonlijk geluk en zakelijk succes leert optellen en vermenigvuldigen. Tevens zullen er naast de huidige diensten vernieuwende programma’s ontwikkeld worden in de komende tijd. Deze programma’s zijn of zullen onder andere worden getoetst tijdens de trajecten die zij zelf begeleidt.


astridAstrid is voor haar studie European Business Administration afgestudeerd aan the University of Wolverhampton.
Zij is zich vervolgens gaan specialiseren in organisatieontwikkeling aan de Business Universiteit Nyenrode. Zij is tevens gecertificeerd als train the trainer kernkwadranten van Daniel Ofman. Astrid is van nature vooral een autodidact en heeft dit vak gekozen om zichzelf op diverse terreinen te blijven uitdagen en zichzelf duurzaam te ontwikkelen. Zo heeft zij onder andere vanwege haar persoonlijke interesse betreffende energieleer de studie Klassieke Chinese Geneeskunde bij de Academie Qing Bai gevolgd. De afgelopen jaren heeft zij zich volledig bezig gehouden met het doorgronden van de heilige geometrie en liefdesbewustZIJN in persoonlijk en zakelijk leiderschap. Al deze kennis en expertise wil ze graag delen met ambitieuze leiders en ondernemers.

css.php